Borroe_PB
Persbericht

Man die miljoenen verdiende door vroeg in Ethereum (ETH) te investeren heeft nu een nieuwe crypto-parel ontdekt

Ethereum (ETH)-bulls verwachten een blijvende opwaartse trend in de prijsprestaties van het token vanwege de toegenomen expansie over meerdere markten.

Alhoewel het succes van Ethereum (ETH) vroege investeerders beloningen van miljoenen dollars heeft opgeleverd, wordt voorspeld dat Borroe ($ROE) deze cijfers zal evenaren, aangezien het tot 300% winst oplevert, zelfs vóór de officiële lancering. Laten we in dit persbericht eens kijken waarom investeerders zich haasten om de real-life utility- en schaalbaarheidsoplossingen van dit verborgen juweeltje te omarmen.

>> $ROE Tokens Kopen <<

Ethereum (ETH) gaat richting $1.950

Ethereum (ETH) wordt momenteel verhandeld voor $1.907, een stijging van 0,49% in de afgelopen 24 uur. Bulls verwachten in de volgende termijn meer substantiële rally’s, waarbij Ethereum (ETH) binnenkort de drempel van $1.950 overschrijdt.

Experts zijn van mening dat het huidige bullish momentum van Ethereum (ETH) kan worden toegeschreven aan de toegenomen institutionele interesse in crypto-ETF’s en de succesvolle upgrade van het Ethereum-netwerk. Het enorme succes van Ethereum (ETH) op de NFT’s en futures-markt is nog een andere reden waarom Ethereum (ETH)-houders op de volgende termijn waardevolle kortetermijnbeloningen kunnen verwachten.

Ethereum (ETH) mede-oprichter Vitalik Buterin legde onlangs uit hoe de voortdurende ontwikkeling van het platform van ‘account abstractie’ het beheer van crypto-wallets zou kunnen transformeren. De ‘abstractie’ zou de opslag van seedphrases in slimme contracten mogelijk maken en een overstap aankondigen van EOA’s (Externally Owned Wallets) naar op slimme contracten gebaseerde wallets.

Bovendien staat Ethereum (ETH) op de 2e plaats na Bitcoin (BTC) in termen van marktkapitalisatie, met een huidig cijfer van $229.262.291.663. De aangekondigde upgrade van het platform naar parallelle verwerking zal naar verwachting ook de zeer bevoorrechte positie van Ethereum (ETH) in de crypto-scene versterken.

Aan de andere kant verwachten bears snelle prijsdalingen in de volgende termijn als gevolg van het aanhoudende falen van Ethereum (ETH) om te consolideren boven het cruciale bereik van $2.000.

Bovendien zijn sommige leden van de crypto-community van mening dat Ethereum (ETH) een bijzonder risicovolle investering is vanwege de extreme volatiliteit van het token. Zo wijzen bearish analisten erop dat Ethereum (ETH) binnenkort zou kunnen dalen naar de drempel van $1.800.

>> $ROE Tokens Kopen <<

Borroe ($ROE) biedt automatische terugbetalingen en handel op secundaire markten

Borroe ($ROE) is een door AI aangedreven financieringsmarktplaats waarmee makers van inhoud en Web3-deelnemers vooraf geld kunnen ontvangen van toekomstige inkomsten. Experts zijn van mening dat $ROE-houders uitstekende langetermijnbeloningen kunnen krijgen, aangezien Borroe ‘s werelds eerste Web3 Blockchain Invoice Discounting NFT Marketplace is.

Bovendien stelt Borroe’s ($ROE) billijke deelprotocol Web3-bedrijven in staat om geld in te zamelen door NFT-representaties van toekomstige en uitstaande facturen te slaan die vervolgens tegen gereduceerde prijzen worden verkocht. Bovendien verbetert het platform het kopersgemak door de automatische terugbetalingen en het naadloze Peer-to-Peer-ecosysteem dat de handel in NFT’s met korting op facturen op secundaire markten mogelijk maakt.

Het deflatoire Borroe ($ROE) token zal worden gebouwd op de Ethereum sidechain Polygon en maakt zo gebruik van de structurele voordelen van het Ethereum mainnet. Houders ontvangen korting op transactiekosten, factuuraankoop, terugbetalingsbeloningen, bestuurslidmaatschap en vele andere beloningen.

Borroe ($ROE)-gebruikers kunnen hun crypto-wallet verbinden en een storting doen in meer dan honderd geaccepteerde cryptocurrencies. Het $ROE-token is momenteel beschikbaar tegen een uitzonderlijk lage prijs van $0,010, wat het een van de meest aantrekkelijke investeringen in de huidige cryptomarkt maakt.

Nauwkeuriger gezegd, vroege Borroe-adopters zullen 25% winst ontvangen wanneer het token stijgt naar $0,0125 in fase 1 van de openbare voorverkoop en tot 300% winst wanneer $ROE het doel van $0,040 voorverkoop bereikt.

De bredere community heeft het potentieel van Borroe ($ROE) om een revolutie teweeg te brengen in de Web3-community al erkend, dus mis deze kans niet om uw crypto-wallet te diversifiëren met een echt geavanceerd platform en investeer vandaag nog in Borroe ($ROE)!

Ontdek de Borroe ($ROE) Voorverkoop:

Website: https://borroe.finance/

Telegram: https://t.me/borroe_finance

Twitter: https://twitter.com/Borroe_Finance