pepecoin
Persbericht

Markeert Opleving Pepe Coin Startsein Nieuwe Crypto Meme Hype en Waarom is Meme Kombat de Crypto met Potentie De Volgende Shiba of Dogecoin te Worden

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Afgelopen vrijdagmiddag heeft de koers van Pepe Coin een opleving gezien. De koers steeg in een paar uur met wel 17,4%. Is dit een startsein van de nieuwe crypto meme hype?

Pepe coin ($PEPE) is op dit moment $0,0000006907 waard, een stijging van 1,81% in de laatste 24 uur. De koers is alweer bekomen van een wild weekend en lijkt nu ondersteuning te vinden rondom het $0,0000006850 niveau.

Ook Shiba Inu ($SHIB) profiteerde van de korte opleving. De meme coin was deze zaterdag met 4,1% gestegen in een plotse opwaartse beweging. Sindsdien is ook SHIB gedaald naar zijn huidige niveau van $0,000007247.

Deze korte opleving in de meme coin sector kan als startsein dienen voor de volgende nieuwe crypto meme hype. De beste altcoins zouden hier mogelijk van kunnen profiteren en daardoor vergelijkbare stijgingen als Shiba Inu en Pepe coin mee kunnen maken.

Nieuwe crypto hype: Feit of fabeltje?

Om te zien of er daadwerkelijk een nieuwe meme crypto hype op komst is, kijken we naar de koers van Pepe Coin. Pepe Coin was het gespreksonderwerp van de afgelopen lente. De cryptomunt had destijds stijgingen van wel meer dan 6.000% ervaren. Vooral vroege investeerders hebben hiervan kunnen profiteren.

Sindsdien is de koers enorm gedaald. Deze bloedde langzaam uit tot zijn huidige waarde van $0.0000006907. Nog steeds is dit een stijging van 1.100% vanaf zijn listing prijs.

Pepe Coin koers

Bron: TradingView PEPE / USDT

De technische structuur van Pepe geeft op dit moment een vrij neutraal signaal af. De Relative Strength Index (paars) is dit weekend afgekoeld naar een neutrale positie rond de 50.

De MACD geeft zelfs een licht bearish signaal bij de -0,0000000007. De koers wordt ondersteund door het $0,000000685 niveau. De eerstvolgende weerstandszone ligt rondom de $0,000000692 en mocht Pepe coin dit met succes verbreken, dan zou het mogelijk verder kunnen stijgen naar de volgende weerstand bij de $0,000000698.

Aan de andere kant kan Pepe dalen tot de eerstvolgende ondersteuning bij de $0,000000678. Mocht dit niveau ook breken, dan dient $0,000000667 als ondersteuning.

Omdat Pepe Coin een meme coin is zonder enige echte utility heeft het echter geen stabiel fundament dat kan dienen als koers stijgende factor op lange termijn.

Het lijkt er dan ook op dat een nieuwe crypto meme hype vrij onwaarschijnlijk is, gezien vergelijkbare meme coins zoals Dogecoin en Shiba Inu in hetzelfde schuitje zitten met hun technische en fundamentele structuur.

Natuurlijk is de wereld van cryptocurrency zeer onvoorspelbaar. De meme coin sector is hier zeker geen uitzondering voor. Mocht er dus plots positief nieuws uitkomen over één van deze top meme coins, dan bestaat er de kans dat de hele sector hiervan zou kunnen profiteren.

Is deze nieuwe crypto met potentie de volgende Shiba Inu of Dogecoin?

Slimme investeerders zijn hun financiën al aan het verplaatsen naar de Meme Kombat ($MK) presale. Meme Kombat is een nieuwe veelbelovende cryptomunt die op korte termijn flinke rendementen kan leveren. Op het platform is het mogelijk om te wedden op zogenaamde battles tussen karakters van bekende meme coins. Deze battles zullen plaatsvinden in de Meme Kombat arena.

Gebruikers zullen $MK tokens nodig hebben om hun weddenschappen te plaatsen. Hier kunnen ze wedden tegen andere spelers of tegen het platform zelf. De uitkomst van deze battles wordt bepaald via geavanceerde AI-technologie om eerlijke kansen te bieden. Verder biedt Meme Kombat de mogelijkheid om tokens te staken voor een aantrekkelijk APY van 112%.

Bron: Meme Kombat

Meme Kombat biedt gebruikers dus meerdere manieren om geld te verdienen met $MK tokens. Deze meme coin is uniek vanwege zijn utility als zowel een Stake-2-Earn coin als een Play-2-Earn cryptomunt.

Investeerders zijn ook erg enthousiast over de tokenomics van het project. In totaal zullen er 12 miljoen $MK tokens in circulatie zijn. Dit is relatief laag vergeleken met andere meme coins. Zo hebben de meeste bekende meme coins zoals Pepe coin of Shiba Inu meerdere honderden biljoenen tokens (dat zijn wel 14 nullen!). Deze schaarste van $MK tokens zou de koers omhoog kunnen drijven.

50% van de tokens wordt aangeboden tijdens de presale, waar tokens kunnen worden gekocht voor $1,667 per stuk. De rest is verdeeld over de staking en battle beloningen (30%), community beloningen (10%) en liquiditeit (10%). 

De presale is erg populair en heeft binnen enkele dagen al bijna $60k opgehaald. Investeren in de presale kan met ETH en USDT via de Ethereum blockchain en met BNB via de Binance Smart Chain. Het platform opereert echter wel op Ethereum, dus als je een aankoop doet met BNB moet je deze wel claimen op de Ethereum blockchain. 

Gezien de populariteit van de presale en zijn utility heeft Meme Kombat zeker de potentie om de volgende Shiba Inu of Dogecoin te worden. Verder is het al mogelijk om staking beloningen te verdienen vanaf het moment dat je jouw aankoop hebt voltooid. Vroege investeerders zullen daarom maximaal kunnen profiteren van hun aankoop. Haast je om te investeren in dit veelbelovende project voordat de presale is uitverkocht!

Bezoek Meme Kombat Hier


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.