Persbericht

Metacade (MCADE) presale begint grip te krijgen in de crypto wereld – stap in tijdens de presale voordat het te laat is

De beste metaverse-tokens kunnen bizarre winsten opleveren voor investeerders die instappen tijdens de presale, aangezien de metaverse een technologische revolutie in de game-industrie is. Gewone gebruikers in de crypto wereld zullen al bekend zijn met play-to-earn (P2E) games, aangezien titels als The Sandbox tijdens de bullmarkt van 2021 meer dan 200x in waarde zijn gestegen.

Na een succesvolle eerste ronde van de presale, ziet een gloednieuw GameFi platform genaamd Metacade (MCADE) eruit als het beste metaverse-token in de crypto wereld.

Metacade – beste metaverse token in de crypto wereld

De crypto wereld zit vol met nieuwe technologieën die vooruitgang kunnen stimuleren in verschillende belangrijke wereldmarkten. Een van de belangrijkste gebieden in ontwikkeling is de metaverse, waar virtual reality en blockchain-technologie worden gecombineerd om een verbeterde gebruikerservaring voor gamers over de hele wereld te bieden.

Zonder twijfel is Metacade een van de beste metaverse tokens die er op dit moment zijn. Het project is onlangs van start gegaan met de presale en heeft in iets meer dan drie weken tijd meer dan $2,6 miljoen aan financiering aangetrokken. Tijdens de bètafase waren 140 miljoen MCADE-tokens uitverkocht voor $0,008 per token.

Het nieuws van de succesvolle eerste ronde van Metacade heeft voor veel opschudding gezorgd in de crypto wereld. De initiële prijs lijkt laag in vergelijking met de verwachte toekomstige waarde van het nieuwe GameFi-platform. Daarom is Metacade momenteel het beste metaverse token om in 2023 in te investeren.

Kan MCADE $1 bereiken in 2023?

De prijs van MCADE zal in de loop van de presale stijgen tot $0,02 per token. Daarna lanceert het Metacade-team het token op gedecentraliseerde exchanges (DEX’s) tijdens de IDO, wat de blootstelling van het token zal vergroten en de vraag zal verhogen.

Het Metacade platform zal in 2023 live gaan en een uitgebreide GameFi-ervaring bieden aan een grote community van Web3-gebruikers. Metacade heeft zijn Twitter-volgers de afgelopen maand meer dan verdubbeld en is van plan te blijven groeien totdat het een centrale locatie wordt voor alles wat met GameFi te maken heeft.

Experts zijn buitengewoon bullish over de toekomst van MCADE. Dit suggereert dat het token in 2023 een explosieve prijsactie zou kunnen meemaken. MCADE zou de grens van $1 kunnen halen, wat een winst van 50x zou zijn vanaf het einde van de presale.

Wat is Metacade?

Metacade wordt de grootste on-chain arcade en biedt veel verschillende play-to-earn games op één locatie. Deze play-to-earn games zullen spelers financiële beloningen opleveren, en verschillende extra mechanismen brengen de mogelijkheden om cryptovaluta te verdienen in dit nieuwe GameFi-platform naar een hoger niveau.

Met het doel een centrale hub te worden voor Web3-gebruikers, biedt Metacade’s geavanceerde verdienmechanisme voldoende stimulans om in de metaverse arcade te stappen en te profiteren van alles wat het te bieden heeft.

Het project wordt volledig gedreven door de community, waarbij elke functie wordt gemaakt door gamers voor gamers. Metacade heeft een speciale focus op het stimuleren van vooruitgang in de blockchain-gaming ruimte en biedt gebruikers van over de hele crypto wereld een verscheidenheid aan methoden om een inkomen te verdienen dat in crypto wordt betaald.

Hoe werkt MCADE?

Metacade’s play-to-earn arcade zal spelers belonen voor de voortgang die in de game is geboekt. De verschillende play-to-earn games die worden aangeboden, kunnen vrijblijvend of competitief worden gespeeld, aangezien Metacade ook toernooien organiseert waarin gamers het tegen elkaar opnemen om kans te maken op prijzen die worden betaald in MCADE-tokens.

Een andere methode om MCADE te verdienen, een van de beste metaverse tokens, is via de create-to-earn functie. Gebruikers worden beloond voor het leveren van nuttige bijdragen aan de Metacade-community, hetzij door het delen van de laatste informatie over de crypto wereld, interactie met andere gebruikers, of het plaatsen van game beoordelingen over Metacade-titels.

Vanaf 2024 zal Metacade ook een crypto jobs board op het platform plaatsen. Dit zal Web3-gebruikers verbinden met fulltime kansen bij verschillende Web3-bedrijven, waardoor enthousiaste leden van de crypto wereld de kans krijgen om een carrière in blockchain een vliegende start te geven.

Daarnaast zal het work-to-earn programma vanaf 2023 kansen bieden om tokens te verdienen met parttime klussen en kan de Metacade-community MCADE-tokens verdienen voor het testen van gloednieuwe arcadespellen voordat ze aan het platform worden toegevoegd. Gebruikers kunnen feedback geven aan game-ontwikkelaars, bugs helpen oplossen en de nieuwe play-to-earn game optimaliseren voordat deze live gaat.

Metacade is een van de beste metaverse tokens – zijn de veranderingen van blijvende impact?

Het geavanceerde verdienpotentieel van Metacade voor gebruikers is een bewijs van de op de community gerichte aanpak. Het platform heeft tot doel de GameFi community rechtstreeks te ondersteunen en zal volledig worden bestuurd door de gebruikers naarmate het in de loop van de tijd overgaat naar een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO).

Het platform is daarnaast bedoeld om innovatie van game-ontwikkelaars te ondersteunen. Ontwikkelaars van nieuwe GameFi projecten kunnen investeringsvoorstellen indienen bij de Metacade-community, die zal stemmen om te beslissen welke nieuwe games het beste zijn. De winnaars ontvangen een Metagrant om in een vroeg stadium financiering te verstrekken, waardoor de nieuwe game naar het Metacade platform kan worden gebracht.

Is MCADE het waard om te kopen tijdens de presale?

Metacade is op dit moment een van de beste metaverse-tokens, vanwege de waarde van deze one-stop-metaverse-arcade. Het platform kan een sociale hub worden, een plek om verschillende play-to-earn games te spelen, en kan helpen om de crypto wereld verder te helpen.

De MCADE presale verhoogt geleidelijk de aankoopkosten van MCADE van $0,008 naar $0,02 per token. Investeerders moeten er snel bij zijn, want elke presale ronde zal naar verwachting snel uitverkocht zijn. MCADE is zeker een van de beste metaverse tokens om te kopen voor 2023, aangezien het project een steunpilaar zal worden binnen de blockchain-gaming ruimte.

Je kunt hier deelnemen aan de MCADE presale.