Persbericht

Mis de kans niet om deze crypto’s te kopen die in 2023 met 500% zullen exploderen

Cryptocurrency heeft de afgelopen jaren de krantenkoppen gehaald. Veel beleggers zijn op zoek naar manieren om te profiteren van deze snelgroeiende markt. We hebben vier cryptocurrencies met waarde ontdekt, waaronder Pepe (PEPE), Arbitrum (ARB), Sui (SUI) en Uwerx. Deze tokens staan klaar om een explosieve groei van 500% of meer te ervaren in 2023. Blijf lezen terwijl we deze tokens met potentieel doordringen.

Vier crypto’s die in 2023 zullen ontploffen

  1. Pepe (PEPE): snel stijgende meme-munt
  2. Arbitrum (ARB): Verdien miljoenen met het Ethereum-schaalbare Blockchain-netwerk
  3. Sui (SUI): Investeer in de toekomst van Web3
  4. Uwerx: Investeer in de beste ICO van 2023

Pepe (PEPE): Snelst stijgende Meme-munt

De iconische online meme Pepe the Frog, een bekend stripfiguur, is verschenen in cryptocurrency. Pepe (PEPE) heeft een toegewijde schare fans aangetrokken die bereid zijn DeFi-projecten te kopen.

Pepe (PEPE) is een van de verschillende meme-munten die voor de lol zijn gemaakt. Het biedt dus geen echt nut. Ondanks hoe vanzelfsprekend dit is, kunnen sommige beleggers toch profiteren van de korte euforie van Pepe (PEPE).

Pepe (PEPE) wordt momenteel verhandeld tegen $0,000001325. Ondanks het verminderde handelsvolume voorspellen analisten een stijging van 500% voor het einde van het vierde kwartaal van 2023.

Arbitrum (ARB): Verdien miljoenen met het Ethereum-schaalbare Blockchain-netwerk

Arbitrum (ARB) is een Layer 2 Ethereum-schaaloplossing. Optimistische rollups worden door Arbitrum (ARB) gebruikt om de prestaties, schaalbaarheid en kosteneffectiviteit te verbeteren.

Gebruikers van Arbitrum (ARB) profiteren ook van een hogere doorvoer, lagere kosten en beveiliging. Voor governance wordt het Arbitrum (ARB) token gebruikt.

Sinds de lancering op de markt heeft Arbitrum (ARB) zijn aandeel gehad in de volatiliteit van de cryptomarkt. Het token wordt momenteel verhandeld voor $1,17. Het token ervaart een aantal bearish trends, maar experts voorspellen dat het voor het einde van Q4 2023 zal stijgen tot 20x de huidige prijs.

Dit toekomstbeeld is aanlokkelijk en veelbelovend. Uwer heeft echter een groener perspectief. Uwerx zal tegen het einde van Q4 2023 waarschijnlijk $1,50 bereiken.

Sui (SUI): Investeer in de toekomst Web3

Sui’s (SUI) live-prijs is $1,06, en het project heeft nogal een schokkende impact gehad op de markt.

Het Sui (SUI)-netwerk biedt verschillende functionaliteiten in andere blockchain-systemen. De functies omvatten het verwerken van slimme contracten, het vereffenen van transacties en het uitgeven van tokens.

Sui (SUI) heeft een heel andere benadering voor het oplossen van het blockchain-trilemma. Daarom zijn de toegenomen acceptatie en populariteit niet schokkend. Als Sui (SUI) in dit tempo doorgaat, bereikt het mogelijk een nieuwe ATH vóór Q1 2024.

Uwerx (WERX): Investeer in de beste ICO van 2023

Uwerx is een van de weinige cryptoplatforms met geavanceerde functies. Door blockchain-technologie in freelancen op te nemen, zal Uwerx de dynamiek van de freelance-industrie veranderen.

Een van de vele voordelen van Uwerx zijn de lage transactiekosten. In tegenstelling tot andere platforms brengt Uwerx slechts 1% in rekening voor elke transactie. Het zal ook de IE-rechten van freelancers beschermen en hen de tools geven om hun vaardigheden te projecteren. Er zijn diensten voor geschillenbeslechting en verschillende andere unieke voordelen op het Uwerx-platform.

Voordat Uwerx op CoinSniper werd vermeld, slaagde hij voor beveiligingsaudits door InterFi Network en SolidProof. Per 1 augustus zal Uwerx op Uniswap staan, waarna nog enkele andere noteringen zullen volgen. Ook zal afstand worden gedaan van de contracten voor Uwerx wanneer het op gecentraliseerde beurzen wordt gelanceerd en alle belastingen nul bereiken.

Verder komt volgende week het langverwachte alpha platform uit. Uwerx-investeerders hebben ook toegang tot de Uwerx Vault, waardoor ze hun tokens voor verschillende duur kunnen opslaan.

De voorverkoop is tot nu toe succesvol verlopen. De vijfde voorverkoopfase is snel uitverkocht voor $ 0,0225 per token. WERX-tokens hebben een liquiditeitsslot van 25 jaar nadat de voorverkoop is afgelopen om het vertrouwen in investeerders te vergroten. De hard-cap voorverkoop stopt naar verwachting op 31 juli.

Uwerx heeft de afgelopen weken een enorme acceptatie gekregen, wat heeft geleid tot enkele wijzigingen in de geoptimaliseerde tokentoewijzing. De herziene tokenoptimalisatie is als volgt:

● Het totale voorverkooptoken is verhoogd tot 57% om vroege investeerders meer mogelijkheden te bieden om deel te nemen.

● 7% wordt toegewezen aan het oprichtende team om blijk te geven van toewijding aan het prioriteren van gebruikersvoordelen.

● De partnerbonussen zijn aangepast naar 3% na beoordeling van de feedback van de partnerschappen.

● De huidige toewijzing is te groot voor de prestatieprikkels van de gebruiker. Het is dus teruggebracht tot 6,5% om neerwaartse verkoopdruk te voorkomen.

● Om de aantrekkelijkheid en nieuwe aanmeldingen voor het Uwerx-platform te maximaliseren, zijn de aanmeldingsbonussen verhoogd tot 6,5%.

Uwerx wint naarmate de dagen verstrijken meer gebruikers. Inmiddels maken meer dan 4.000 mensen gebruik van het platform, met meer dan 1.000 telegramgebruikers.

Doe mee met de snelverkopende voorverkoop en geniet van een bonus van 20% bij aankoop. Klik op een van de onderstaande links!

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/