Persbericht

Newsbit 29-11-2021 12:00 leestijd 3 - 5 min

MoonLift Capital – MLTPx

MoonLift Capital is de officiële rebranding van het BSC project genaamd Moonlift. Moonlift is een project die het mogelijk maakt crypto’s uit te wisselen via een gedecentraliseerde exchange. Ook heeft het project een cross chain incubator functie, waardoor het andere succesvolle projecten mee helpt ontwikkelen. Moonlift Capital wil nu een gevestigde naam worden in de DeFi wereld.


Wat is MoonLift Capital – MLTPx?

MoonLift Capital is een ‘community-driven’ protocol dat zijn gebruikers een passief inkomen biedt door een gedecentraliseerde exchange (DEX) met stakingpool, launchpad en NFT marktplaats te lanceren. 

Ook wil MoonLift projecten verder helpen door oplossingen aan te bieden om marketing, fundraising and community-building services aan te bieden. Op deze manier stelt het zijn eigen netwerk ter beschikking aan opkomende projecten en kan het markt-awareness verhogen. Het voormalige MoonLift had een grote community met duizenden leden die actief zijn op twitter en telegram.


Hoe is MoonLift Capital – MLTPx protocol opgebouwd?

MoonLift Capital bestaat uit meer dan alleen het swappen van tokens of het voorzien van liquiditeit voor deze swaps.

Op de 2.0 versie van de DEX zal een token launchpad, NFT-marktplaats en MLTPx staking plaats worden gecreëerd. Deze maken de DEX de perfecte plaats om nieuwe projecten te lanceren. 

Dat betekent dus dat je het volgende kunt doen op de nieuwe DEX van MoonLift Capital;

 • Eigen unieke swaps ontwerpen
 • MTLPx kunnen staken
 • NFT-marktplaats betreden
 • Mee doen met IDO’s

Team

De oprichters van MoonLift Capital koppelen hun naam en reputatie aan het project. Dit doen ze bewust om een open en transparante sfeer te creëren en extra vertrouwen te krijgen van hun investeerders.

MoonLift Capital werd opgericht door Logino Dujardin, de voormalige CEO van DeFi project Safe Haven. De medeoprichters zijn Richie Fallclis, die actief was bij het team van de crypto exchange Oceanex en Jordi Murset, die ervaring heeft in de front-end ontwikkeling en dus een goed zicht heeft op eventuele verbeteringen aan user interface (UI).


Roadmap

Hierboven is de roadmap van het project te zien. In de verre toekomst zal MoonLift Capital zijn assortiment uitbreiden naar het houden van een NFT-marktplaats en token launchpad.


Partnerschappen

MoonLift Capital kan rekenen op de steun van tal van partners en adviseurs. Eén van de grootste partners is de DeFi start-up guide Launchzone. Moonlift Capital zal als cross chain incubator nieuwe projecten kunnen aanreiken aan Launchzone en hun zo een bevoordeelde positie bieden op het houden van hun token launch.

Ander groot nieuws is de samenwerking met BSC news. Dit is een nieuwsplatform waarop je alles kunt lezen wat er gebeurd op de Binance Smart Chain, met een reikwijdte van miljoenen volgers. Dat is zeer interessant voor Moonlift Capital’s marketing.

Verder ging Moonlift Capital een strategische partnerschap aan met het Amerikaanse bedrijf Midgard Technologies LLC. Eén van de grootste blockchain ontwikkelings- en beveiligingsbedrijven dat zal meewerken aan de bouw van de onderliggende infrastructuur. 

Ook neemt MoonLift Capital twee experts onder de arm die hen bijstaan met specifiek advies. Amy Adoniz, lid van Best Buy’s Customer Centricity team, zal het project helpen met klantonderzoek te voeren op vlak van NFT’s.

Mike Parra zal met zijn 36 jaar ervaring bij enkele grote spelers in de logistiek en transport industrie hulp bieden door connecties te leggen voor MoonLift Capital. 

Door deze ontwikkelingen in partnerschappen zal MoonLift Capital steeds meer geassocieerd worden met grote invloedrijke netwerken, die mogelijks waardevol kunnen zijn.


Whitepaper

Voor een gedetailleerde uitleg van de werking van het MoonLift protocol verwijzen we je graag door naar de whitepaper op de officiële site van MoonLift Capital. Het protocol werd zowel geaudit door Certik als Hacken.


Token

Het MLTPx token heeft de tokenstandaard BEP20. In de nabije toekomst zal het token ook gelanceerd worden op meerdere blockchains. Op deze manier kan het zijn bereik vergroten en kunnen gebruikers profiteren van nog lagere gas-fees (transactiekosten).


Tokenomics

De tokenomics van het Moonlift Protocol werden ontworpen zodat de lange termijn investeerders beloond worden. Zo zullen MLTPX token houders het recht hebben op een plek op private sales.

Ook zal er een fee worden afgehouden op elke transactie die via de MoonLift Dex wordt verricht (0.2%). Deze ligt aanzienlijk lager dan de fee op Pancake Swap (0.25%). 

Deze vergoeding vindt uiteindelijk zijn weg terug naar het protocol op de volgende drie manieren. 

 • 0.05% gaat terug naar MLTPx liquidity providers (LP’s) via ‘automatische reflectie’.
 • 0.03% wordt gebruikt op de MoonLift treasury aan te vullen. Deze zal gebruikt worden om toekomstige incentives te sponsoren en vorm te geven.
 • 0.12% gaat terug naar de MoonLift Protocol wallet, die de tokens zal burnen om ze zo uit de circulatie te halen en het aanbod te verkleinen. 

Bovenop het huidige fee mechanisme zal 10% van de inkomsten van MoonLift Capital dienen om meer tokens terug te kopen en te verbranden. De verbranding zal geheel on-chain en transparant gebeuren.

Totale Supply: 87,500,000,000 MLTPx
Circulating supply 70,000,000,000 Mltp


Token allocatie

 • Team: 10% (Burned)
 • Marketing: 20%
 • Liquidity & Exchanges 30%
 • Legal: 5%
 • Advisors: 5%
 • Company Reserve: 15%
 • MoonLift Dex LP: 15%

Seed Sale: 0,00006
Public Sale: 0,0001

De MLTPx-token is momenteel te verhandelen op de eigen Moonlift Capital DEX.

Het officiële contract adress is 0x9d7c580e0bc4ea441db96eebc7e1440d264bce51

Ook is de token te koop op PancakeSwap op de Binance Smart Chain). Dit zal uitbreiden naar meerdere blockchains in de toekomst.

Kopers van de token zullen meteen terecht komen in een Tier-systeem. Dat op basis van hun aantal tokens ze bezitten voordelen opleveren. Meer info hieronder te vinden.


Sociale Media MoonLift Capital – MLTPx

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten