Dogecoin Nieuws, Persbericht

Dogecoin Nieuws, Persbericht

Newsbit 25-07-2021 19:25u leestijd 3 - 5 min

MyWish: leider in het genereren van smart contracten

MyWish platform is een bibliotheek van slimme contracten sjablonen, een opeenstapeling van complexe blockchain-oplossingen ontworpen om hoge technologieën te integreren in de sector.

Het platform van MyWish maakt het mogelijk om de regels voor de verdeling van fondsen te creëren en uit te voeren met behulp van slimme contracten en een gedecentraliseerde omgeving om ze op te roepen. MyWish ziet zichzelf als een platform waar elke blockchain liefhebber een efficiënte en veilige tool kan vinden voor het beheren en creëren van crypto assets. Ze leggen de focus op token en crowd sale contracten, airdrop diensten, en cross-chain oplossingen. Een van de belangrijkste aandachtspunten op dit moment is de toename van blockchain variabiliteit voor het creëren van contracten.

Vanuit het oogpunt van de gebruiker is MyWish een handige tool en een platform waar iedereen eenvoudig een smart contract kan creëren en vervolgens beheren. Het eenvoudigste contract bestaat uit drie delen: portemonnee (bron), voorwaarden, en portemonnee (bestemming). De voorwaarden bepalen wanneer de overdracht van geld moet plaatsvinden. Het platform biedt de tools voor het beheer en de aanpassing van gepersonaliseerde contracten. U kunt de volledige levenscyclus van een contract hier beneden zien:

  1. Een gebruiker kiest een blockchain
  2. Kiest een contract template uit de bibliotheek
  3. Vult de parameters in
  4. Voegt extra functies toe indien nodig
  5. Druk op lanceren en je bent klaar om te gaan!

MyWish Platform

Het MyWish platform werd gecreëerd met het doel van massale adoptie van hoogwaardige technologieën in het echte leven. De introductie van slimme contracten maakte het mogelijk om de noodzakelijke diensten voor crypto-eigenaren te creëren, maar een begrip van de toepassing en het gemak ervan verscheen niet onmiddellijk. Voor veel mensen lijkt de creatie van een smart contract nog steeds een zeer complex technologisch proces, dat alleen beschikbaar is voor toegewijden. MyWish wilde deze mythe ontkrachten en smart contracts toegankelijk maken voor iedereen die geen speciale kennis heeft. Het MyWish-team heeft de interface van het platform zeer eenvoudig gemaakt om het idee van het toepassen van slimme contracten te populariseren, omdat het met de hulp ervan mogelijk is om een enorm aantal problemen in de digitale economie op te lossen. Smart contracts kunnen een aantal instellingen vervangen die de circulatie van geld in de fiat wereld reguleren. Voor meer informatie bezoek de website met de link onderaan het artikel.


WISH token

De WISH token bestaat sinds 2017, het heeft de ICO-boom overleefd, torenhoge prijzen-chaos, exchange hacking, migratie naar een andere blockchain, de befaamde ‘crypto winter’ en is vandaag nog steeds drijvende! De WISH token vertoont een groei van meer dan het tienvoudige en voedt daarmee het toonaangevende smart contract creatie platform MyWish.

Vandaag is het MyWish project een van de weinige zelfvoorzienende projecten op de cryptomarkt. Het platform wordt gebruikt door bijna 40.000 mensen en het aantal aangemaakte smart contracts overschrijdt de 28.000. In de 4 jaar dat MyWish actief is, heeft het niet alleen vertrouwen gewonnen van onze gebruikers, maar ook van grote marktspelers zoals Binance, Neo Foundation, Polygon, en Waves. In 2021 werden de verpakte tokens van MyWish gelanceerd: WWISH in Ethereum en BWISH in Binance Smart Chain. Tegelijkertijd ontwikkelden en commercialiseerden ze een cross-chain oplossing – MyWish Bridge – om tokens uit te wisselen tussen blockchains. Gebruikers kunnen nu tokens kopen, opslaan en uitwisselen in verschillende blockchains waar ze maar willen, en het totale aantal WISH token houders is verdubbeld tot 1.000.

Hieronder volgt een overzicht van de grootste tokenomics update:

  1. Verhogen totaal % van inkomsten voor tokenomics van 10% naar 20%
  2. Besteed 10% voor WISH terugkoop
  3. Elke maand overeenkomstige liquiditeit toewijzen aan Uniswap: 10% waarde in WISH en 10% in ETH (20% in totaal)
  4. 10% korting bij betaling met native platform tokens
  5. Transparante terugkopen regelmatig

MyWish verhoogt het percentage van de inkomsten van het project dat aan het token wordt besteed van 10% naar 20%. Specifiek zal 10% worden gebruikt om WISH tokens terug te kopen, die elke week naar een speciale rekening zullen worden gestuurd, waardoor dit deel van de tokenomics transparanter wordt.

De WISH token wordt gebruikt om het kapitaal van het project te verhogen. Na de verkoop (en het bereiken van de soft cap), werd het token op de crypto-exchange exchanges geplaatst voor vrije handel. De wisselkoers van het token werd op dat moment door de markt gereguleerd.


Wat heeft MyWish hierna in petto?

MyWish blijft meedogenloos groeien en presteert in alle richtingen. MyWish heeft veel betrouwbare partners en is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Een van de katalysatoren voor tokengroei is het houden van partner token airdrops voor trouwe houders van MyWish. De holdings van MyWish bevinden zich nu in de distributiefase van Rubic RBC tokens. Na de laatste momentopname heeft MyWish een nieuwe activiteit gepland waar u net zo veel plezier aan zult beleven, haast u niet om te distribueren.

MyWish heeft de koers uitgezet voor het vergroten van de blockchain variabiliteit. XDC Network en HECO Chain werden geïntegreerd in het platform in juni van dit jaar. Deze maand zal MyWish de integratie op Neo N3 vrijgeven en zijn nu op zoek naar andere veelbelovende blockchains om aan hun platform toe te voegen.

Naast de integraties werkt MyWish hard aan gebruikersgemak en optimalisatie van de ervaring. MyWish optimaliseerde al de multisender Airdrop service, die het mogelijk maakt om tokens te versturen in batches tot 1700 adressen per transactie. Momenteel werkt het team hard aan het toevoegen van Polygon-gebaseerde tokens aan de service. MyWish is ook bezig met het bouwen van cross-chain bruggen, om het mogelijk te maken voor projecten om hun tokens beschikbaar te hebben op verschillende netwerken op hetzelfde moment.

MyWish helpt meerdere veelbelovende projecten bij het lanceren en creëren van hun tokens, zodat ze veel opties hebben om hun investeerders aan te ondersteunen. Aangezien MyWish samenwerkt met verschillende projecten, zullen Wish-houders voordelen ontvangen van deze partners, zoals Rubic Airdrop en anderen. Teaser: In augustus 2021 zal MyWish iets intrigerends voorbereiden, blijf op de hoogte voor meer!

Voor meer informatie over het spannende project van MyWish, bezoek: https://mywish.io/

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten