XRP pb1
Persbericht

Na Ethereum en Bitcoin koers ook XRP kortstondig in de lift na crypto etf nieuws – Blijft populaire crypto crashen of kan Ripple 1 euro worden?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De XRP koers maakt enorme stijgingen mee na het voor Ripple positieve crypto ETF nieuws. Het handelsvolume van XRP is daardoor met zo’n 234% gestegen. Op het moment van schrijven heeft de coin een market cap van €34,816 miljard. Ripple lijkt dus weer helemaal hot, maar kan Ripple 1 euro worden? Daar kijken we naar in dit artikel.

XRP is een pionier binnen de crypto markt, maar de weg naar succes ging niet geheel moeiteloos voor de token. In het afgelopen jaar kreeg Ripple bijvoorbeeld te maken met de fameuze SEC vs Ripple rechtszaak. Na het bekendmaken van de rechtszaak verloren investeerders vertrouwen in de coin en ontstond er een crypto crash van de Ripple koers. Toch heeft de XRP koers de weg naar boven weten te vinden nadat de rechtszaak tegen de SEC werd gewonnen.

Dit heeft ertoe geleid dat er weer hype is ontstaan rondom Ripple. Ieder positief nieuwtje zorgt voor een positieve trend van de XRP koers. Zo is de marktkapitalisatie van Ripple de afgelopen twee dagen gestegen naar $5,32 miljard nadat er nieuws verscheen over een aanvraag voor een XRP ETF. Deze stijging werd echter al snel gecorrigeerd toen het om nepnieuws bleek te gaan.

Toch geeft de sterke stijging wel een inkijkje in het potentieel van XRP. Investeerders zitten blijkbaar in de startblokken voor een volgende Rally. Ook analisten hebben inmiddels een positieve houding tegenover XRP en denken dat de koers een stabiele en stijgende lijn zal laten zien de komende periode. Maar kan Ripple 1 euro worden?

Kan Ripple 1 Euro Worden? 

Op het moment van schrijven wordt 1 XRP verhandeld voor $0,64. De crypto gigant is inmiddels een stabiele en enorm populaire crypto geworden en veel traders denken dat de coin potentie heeft om tot de 1 euro te stijgen. Het ziet er echter naar uit dat de coin de komende tijd nog even rond dit niveau blijft hangen.

Als we naar de koers van de afgelopen maand kijken, dan zien we veel positieve dingen. De koers steeg namelijk vrij constant en in totaal was er een stijging van 26,11%. Momenteel lijkt de koers wat afgevlakt te zijn, maar de kans is groot dat er binnenkort een retest zal plaatsvinden op het huidige niveau. Idealiter zal XRP ook zijn eerdere weerstandsniveaus testen als steunniveaus, hiermee zal de coin laten zien dat hij klaar is voor een stijging op de lange termijn. 

Al met al ziet het ernaar uit dat de XRP-koers klaar is voor een grote koersstijging en analisten geloven dat de coin zomaar eens potentie heeft om het één euro niveau te behalen. De stijgende steunlijn van de koers geeft positieve inzichten in de toekomst en laat zien dat de coin op steeds hogere niveaus steun weet te vinden.  

Andere Populaire Cryptomunten 

Hoewel de XRP-koers er op het moment erg positief uitziet, blijft crypto nog steeds een erg volatiele markt die dagelijks kan veranderen door invloeden van buitenaf. Strategische investeerders willen hun kansen op succes graag verspreiden door middel van investeringen in nieuwe projecten met potentie.

De afgelopen tijd zijn er veel ICO-projecten gelanceerd. Onderstaand zullen de twee meest veelbelovende crypto projecten van het moment worden toegelicht. 

Bitcoin ETF – Speelt in op recentelijke goedkeuring

Zoals eerder genoemd is de hele markt in de ban van het nieuws over de goedkeuring van crypto ETF’s. De Bitcoin ETF token weet hier op slimme wijze op in te spelen en heeft een exchange-traded fund (ETF) token ontwikkeld.

Het Bitcoin ETF project volgt de uitspraken van de SEC met betrekking tot de ETFs op de hielen en zal er als eerste op in spelen wanneer er een verandering plaatsvindt. De deflatoire token zal elke mijlpaal vieren door middel van een verlaging van hun transactie tax. 

Deze mijlpalen zijn gekoppeld aan de gebeurtenissen in de echte wereld. Zo zal de transactiebelasting met 5% dalen wanneer bijvoorbeeld de eerste ETF’s goedgekeurd worden, wanneer de eerste ETF als verhandelbare token en de stijging in waarde van Bitcoin. 

De presale van deze nieuwe cryptomunt is een van de populairste op dit moment en investeerders uit de hele wereld pakken hun kans om tegen de goedkoopste prijs mogelijk in te stappen op het project. 

Nu naar Bitcoin ETF

ETHETF Token – Profiteer van Spot Ethereum ETF Goedkeuringen 

Een andere goedkeuring waar de markt enorm hoge verwachtingen van heeft, is de ETH goedkeuring. De Securities and Exchange Commission (SEC) is op het moment meerdere aanvragen hiervan aan het overwegen, en wanneer een aanvraag goedgekeurd wordt zal de hele markt het weten. 

Afgelopen oktober heeft de SEC de eerste effecten ETF goedgekeurd. Hierdoor verwachten investeerders dat het niet lang meer zal duren voordat de Bitcoin en Ethereum spot ETF’s goedgekeurd zullen worden. Hierna is er een reële kans voor een crypto rally, die de token eveneens naar grote hoogtes kan sturen.

De ETHETF token is recentelijk gelanceerd en speelt op nieuws over de spot Ethereum ETF. Op het moment dat er bepaalde mijlpalen worden bereikt zal de transactie tax van de token worden verlaagd. Zo verdwijnt de 2% tax na de goedkeuring van de spot Ethereum ETF.

Belangrijk om te weten is dat ETHETF Token geen presale crypto. Je kunt de token uitsluitend aanschaffen via een DEX zoals Uniswap.

Nu naar ETHETF Token


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.