prijs stijgt
Persbericht

Neppe Elon Musk Crypto vernoemd naar X.AI Corp Pumpt 2000% – 3 Beste Alternatieve Crypto Investeringen

Er is afgelopen week een neppe cryptomunt gelanceerd die de naam draagt van het nieuwe AI bedrijf van Elon Musk. De eigenaar van Twitter, Tesla en SpaceX richtte het nieuwe bedrijf X.AI Corp op. 

Opvallend, want de techmiljardair is altijd kritisch geweest op de ontwikkeling van AI en de eventuele politieke bias die een AI aangeleerd zou kunnen worden. Bronnen laten weten dat Musk een ‘truth-seeking’ AI wil ontwikkelen. 

Daarvoor zijn er al een aantal onderzoekers aangetrokken en zijn er 10.000 grafische processoren gekocht voor de datacenters van Twitter.

Neppe Elon Musk Crypto Stijgt Wel 2.000%

Zoals wel vaker sprongen online oplichters meteen in de kans die Elon Musk hiermee opzen zette. Er werd een cryptomunt uitgebracht onder de naam X.AI Corp (XAIC) en die steeg binnen de kortste keren met wel 2.000%. 

Het is niet gek dat investeerders zo snel mogelijk in cryptomunten proberen te investeren die mogelijk iets met Elon Musk te maken hebben. Elon Musk heeft namelijk enorm effect gehad op koersen van bepaalde cryptomunten met als uitschieter Dogecoin. 

Nadat hij enkele grappig bedoelde plaatjes twitterde over Dogecoin schoot deze prijs omhoog en onlangs gebeurde het weer toen uit het niets het bekende vogeltje van Twitter vervangen was voor het logo van Dogecoin. 

Inmiddels is het dus duidelijk dat de aangemaakte XAIC token niets te maken heeft met het opgerichte bedrijf. Daarnaast kwamen analisten er achter dat er onvoldoende liquiditeit voor de token is. 

Alles wijst dus op een regelrechte scam die je moet gaan ontlopen. Zonde, want er zijn juist hele mooie investeringen mogelijk op dit moment gezien de crypto markt op het punt van een nieuwe uitbraak lijkt te staan.

Top 3 Beste Alternatieve Crypto Investeringen

  1. Love Hate Inu (LHINU) – Nieuwste meme coin met enorme potentie door use case
  2. DeeLance (DLANCE) – Freelance platform met lage kosten en eigen token
  3. Ecoterra (ECOTERRA) – Strijd mee tegen klimaatverandering met ecoterra tokens

>>> Nu naar de Love Hate Inu Presale <<<

Top 3 Beste Alternatieve Crypto Investeringen – Uitgelicht

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, zijn er in de crypto wereld de nodige oplichters die van alles proberen om geld te verdienen aan investeringen die jij doet. Dat kan bijvoorbeeld door neppe cryptomunten op te richten. 

Daarom is het ook van groot belang dat je voorafgaand aan je investering goed onderzoek doet naar wat het crypto project inhoudt waar in je wilt investeren. Kijk bijvoorbeeld naar het team achter een bepaald project of ga op zoek naar eventuele controles die gedaan zijn. 

Zo worden er vaak audits gedaan van de contracten die opgesteld worden voor het aantal beschikbare tokens van een project. Hierbij controleren ze bijvoorbeeld of en hoeveel tokens er voor het team zelf apart gehouden worden. 

We hebben een top drie samengesteld van geschikte alternatieve crypto investeringen. Deze top 3 bestaat uit drie gloednieuwe munten die alleen in een presale verkrijgbaar zijn. 

Daarmee streef je hetzelfde doel na dat de investeerders in de XAIC coin deden, een kans op enorme winsten. De tokens moeten namelijk nog gelanceerd worden en kunnen dan hoge prijsstijgingen meemaken.

1. Love Hate Inu (LHINU) – Nieuwste meme coin met enorme potentie door use case

Deze meme coin is bij de echte fans van Elon Musk misschien al wel bekend; het gebruikt namelijk dezelfde meme als Dogecoin en Shiba Inu. Niet geheel toevallig is dit ook het ras hond waar Elon Musk onlangs een puppy van heeft aangeschaft. 

Love Hate Inu is een gloednieuw crypto project dat sinds enkele weken verkrijgbaar is in een presale. Het project ontwikkelt een platform waarop online polls aan te maken en te verspreiden zijn.

Dat doet het met een Vote-to-Earn mechanisme dat we nog nooit eerder in de crypto markt voorbij hebben zien komen. Het idee is dat je bij Vote-to-Earn geld verdient als je reageert op de polls die met Love Hate Inu aangemaakt zijn. 

De betaling zal volledig volgen in LHINU tokens. Dat zijn ook de tokens die op dit moment in de presale alvast verkrijgbaar zijn tegen een zeer voordelige prijs. 

Bij de presale van Love Hate Inu zijn er namelijk fases aangebracht en bij elke nieuwe fase die aanbreekt, zal de prijs van de token iets stijgen. Hoe sneller je dus bent met je investering, hoe goedkoper je de tokens kunt kopen. 

Dat Love Hate Inu een echt nut heeft, zorgt ervoor dat de token boven veel andere tokens uit springt. Waar we bij Dogecoin en Shiba Inu nog altijd geen echte toepassing zien, heeft Love Hate Inu dit dus al vanaf de start van het project. 

Het feit dat er nu al meer dan $4,5 miljoen is opgehaald in de presale laat zien dat dit de munt is waar veel investeerders op inzetten voor 2023. Na afloop van de presale zal de token snel bij één of meerdere crypto exchanges gelist worden.

Dat zal tegen een koers van 0,000145 USDT gaan, terwijl de token nu nog voor slechts 0,000115 te koop is.

>>> Nu naar de Love Hate Inu Presale <<< 

2. DeeLance (DLANCE) – Freelance platform met lage kosten en eigen token

De tweede presale op de lijst is die van DeeLance en die is nog een stuk minder bekend als Love Hate Inu. Het project heeft tot nu toe $253.000 opgehaald en daarmee is het nog niet op de helft richting de eerste gestelde mijlpaal van $600.000,-.

DeeLance heeft qua project een veel serieuzere insteek dan de hierboven beschreven meme coin. Het wil een eigen platform ontwikkelen waar freelancers en opdrachtgevers elkaar gemakkelijk kunnen vinden. 

Door dit platform te ontwikkelen met blockchain technologie werkt het transparant en eerlijk. Daarnaast wordt in veel gevallen ook de tussenpartij er uit gehaald zodat er veel lagere kosten gerekend kunnen worden. 

Je betaalt bij DeeLance een commissie van slechts 2% als freelancer en houdt zo meer geld over dan op bekende freelance platforms als fiverr of upwork. Naast een freelance platform komt DeeLance ook met een metaverse. 

In deze metaverse kun je als freelancer een virtuele kantoorruimte huren zodat je nog beter vindbaar bent en een plek voor je afspraken hebt. Verder is het project van plan een eigen NFT Marktplaats aan te maken en een platform waarop werkzoekenden en werkgevers elkaar kunnen vinden. 

Ook de DeeLance presale is zo opgebouwd dat hoe sneller je er bij bent, hoe voordeliger je investeert. De DLANCE token wordt gelanceerd voor $0,053 terwijl je nu nog kan investeren tegen een prijs van $0,025. 

Door te investeren in DeeLance weet je dus zeker dat de waarde van je investering meer dan verdubbeld richting het einde van de presale. Zodra het daarna gelanceerd wordt bij een exchange kan de koers nog een nieuwe push omhoog krijgen waardoor je nog meer winst kan maken! 

>>> Nu naar de DeeLance Presale <<< 

3. Ecoterra (ECOTERRA) – Strijd mee tegen klimaatverandering met ecoterra tokens

Tot slot een duurzame crypto presale die blockchain technologie wil gebruiken bij het recyclen van afval. Ecoterra is de naam van het project en ook deze token is op dit moment te verkrijgen in een presale. 

Het is niet de eerste duurzame crypto in de markt, maar wel eentje met een uniek idee. Zij willen met hun cryptomunt mensen belonen voor hoeveel ze recyclen. 

Dat alles gaat gebeuren via de ecoterra app waarmee je alle producten die je koopt in kan scannen via de streepjescode. Zo weet de app welk afval je hebt en wat je gaat recyclen om je daar vervolgens een beloning in ecoterra tokens voor te geven. 

Nadat alle producten in de app gescand zijn, kun je ze gewoon inleveren bij de normale recycle machines zoals het flessenautomaat in de supermarkt. Het bonnetje wat je hier uit krijgt kun je vervolgens weer uploaden in de ecoterra app. 

Aan de hand van dat bonnetje wordt een aantal tokens aan je uitgekeerd en behoud je een overzicht in de app van alles wat je ingeleverd hebt. 

>>> Nu naar de ecoterra Presale <<<