Persbericht

Niet geprofiteerd van Arbitrum (ARB) en Sui (SUI) Airdrops? Scoop Uwerx (WERX) voordat de voorverkoop eindigt

Heb je onlangs ontdekt dat je de Airdrops Arbitrum (ARB) en Sui (SUI) hebt gemist? Maak je geen zorgen, want er wacht je misschien nog een opwindende kans. Overweeg om uw aandacht te richten op Uwerx, een veelbelovend token in de voorverkoopfase.

U kunt profiteren van dit aanstaande project door meer te leren over Uwerx en zijn potentieel voor toekomstige groei. In dit artikel zullen we ingaan op de details van Uwerx, de voorverkoop en waarom het de moeite waard zou kunnen zijn om te overwegen.

Arbitrum (ARB): een schaaloplossing voor Ethereum

Arbitrum (ARB), een schaaloplossing voor Ethereum, heeft onlangs de distributie voltooid van ongeveer $120 miljoen aan Arbitrum (ARB) tokens aan gedecentraliseerde autonome organisaties (DAO’s) die binnen het ecosysteem opereren. Deze toewijzing van tokens was specifiek bedoeld voor in aanmerking komende protocollen die zijn gekoppeld aan 125 DAO’s.

Gerenommeerde Ethereum-analysebedrijven zoals Nansen, Arkham en LookOnChain hebben ongeveer 100 miljoen Arbitrum (ARB)-overdrachten waargenomen naar adressen die zijn gekoppeld aan deze in aanmerking komende protocollen.

Aanvankelijk waren 113 miljoen Arbitrum (ARB) tokens gereserveerd voor distributie, wat neerkomt op ongeveer $148 miljoen op basis van de huidige marktprijzen. Volgens de bevindingen van Spotonchain zijn er tot nu toe ongeveer 90 miljoen Arbitrum (ARB)-tokens, ter waarde van ongeveer $120 miljoen, verdeeld.

En er is meer om de vuren van opwinding aan te wakkeren! Arbitrum (ARB) wordt momenteel verhandeld op $1,19, maar werp uw blik op de raadselachtige Relative Strength Index (RSI) van Arbitrum (ARB), die momenteel rust op een verleidelijke 54,82. Bij elke stijging laat de RSI de mogelijkheid zien dat Arbitrum (ARB) in het vierde kwartaal van 2023 $2,5 bereikt.

Sui (SUI): prijsvoorspelling

Sui (SUI) heeft onlangs een corrigerende fase doorgemaakt en ontdekte solide ondersteuning op het niveau van $1,02. Interessant is dat de prijs binnen een week twee keer herstelde van deze ondersteuning, wat wijst op actief kopen en accumuleren door investeerders op dat niveau.

Binnen drie dagen steeg de Sui (SUI) met een indrukwekkende 22% ten opzichte van het weerstandsniveau en benaderde de neklijnweerstand van een bullish, met een voorspelling variërend tussen $1,56 en $1,645 in het derde kwartaal van 2023. Dit patroon biedt geïnteresseerde traders de kans om in te stappen lange posities.

Uwerx (WERX): traditionele platforms verstoren met Blockchain-innovatie

Uwerx wil de kans grijpen die de freelancemarkt biedt en gevestigde platforms zoals Fiverr en Upwork verstoren. Om frauderisico’s te beperken en investeerdersfondsen te beschermen, hebben de ontwikkelaars van Uwerx strategisch besloten om afstand te doen van het eigendom van het slimme contract van het project bij de lancering op gecentraliseerde beurzen.

Dit toont hun reactievermogen op de volatiliteit van de cryptomarkt en de toenemende prevalentie van online oplichting. Bovendien heeft Uwerx grondige audits ondergaan door gerenommeerde entiteiten zoals SolidProof en InterFi Network om de transparantie, integriteit en veiligheid te versterken en vertrouwen te wekken bij gebruikers en investeerders.

Uwerx (WERX): Pre-sale en daarna: het potentieel van het Uwerx-ecosysteem ontketenen

Uwerx bevindt zich momenteel in de vijfde fase van zijn lopende voorverkoop en biedt deelnemers de mogelijkheid om WERX-tokens te verwerven voor een prijs van $ 0,0225 per token met een bonus van 20%. Deze voorverkoop biedt individuen een unieke kans om deel uit te maken van het groei- en succesverhaal van Uwerx.

De introductie van de innovatieve Uwerx Vault verbetert de gebruikerservaring verder door een veilige opslagoplossing voor WERX-tokens te bieden, samen met de mogelijkheid om beloningen te verdienen op basis van platformvariabelen. Dit ecosysteem stimuleert actieve deelname en het langdurig vasthouden van tokens.

Er ontstaat opwinding over de aanstaande lancering van Uwerx’s Alpha-platform, vooral gezien het toch al indrukwekkende gebruikersbestand van meer dan 5.000 aanmeldingen en een bloeiende Telegram-community met meer dan 1.000 actieve leden. Deze cijfers tonen het potentieel van het platform en het enthousiasme rond de vooruitzichten. Uwerx staat momenteel op CoinSniper en het team werkt er hard aan om het voor 1 augustus 2023 op Uniswap te krijgen.

Het verhaal van Uwerx is ronduit opmerkelijk. Van fase 1 tot fase 4 van de voorverkoop trok Uwerx razendsnel de aandacht van de cryptogemeenschap. Fase 1 verbaasde de wereld in slechts 17 dagen, terwijl fasen 2 tot 4 binnen 20 dagen opmerkelijk succes behaalden. Deze buitengewone prestaties tonen de onweerstaanbare aantrekkingskracht en meeslepende visie van Uwerx.

Uwerx’ toewijding aan stabiliteit en succes op de lange termijn blijkt uit de einddatum van de hard-cap voorverkoop, vastgesteld op 31 juli 2023, en de implementatie van een 25-jarige liquiditeitsvergrendeling voor de verworven tokens vóór de voorverkoop concludeert.

Experts voorspellen dat WERX-tokens tegen Q3-Q4 2023 0,87 waard zullen zijn en tegen Q1-Q2 2024 een waarde van $2,03, wat het potentieel voor investeerders benadrukt om winst te genereren door hun betrokkenheid bij het platform.

Uwerx (WERX): Community Support en Alpha Platform Development Milestones

Opwinding broeit binnen de Uwerx-gemeenschap, aangezien een recente Twitter-peiling overweldigende steun voor een Test Airdrop onthulde, met een indrukwekkende 98,2% van de respondenten voor. Dit evenement, gepland voor het einde van de voorverkoop, zal deelnemers tokens geven, zodat ze het platform en zijn functionaliteiten uit de eerste hand kunnen ervaren.

Uwerx reageert snel op de wensen van de gemeenschap en onderneemt onmiddellijk actie door de tokens eerder dan gepland te vergrendelen, na de beslissende meerderheid van stemmen van 82,8%.

Deze aankomende aankondigingen wekken verwachting op bij de Uwerx-gemeenschap, aangezien ze reikhalzend uitkijken naar de introductie van het platform en de talloze veelbelovende kansen die het biedt voor de freelance-industrie.

Leer vandaag nog meer over Uwerx:

Presale:  invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/