MMTR
Persbericht

Nieuwe koning van meme coins? Memeinator’s plan naar 100x

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De presale van Memeinator heeft een stempel gedrukt op 2024 en heeft bijna $8 miljoen opgehaald bij duizenden investeerders die graag willen zien dat de vele zielige meme coins die de markt overspoelen worden vernietigd.

De opwinding over het project blijft stijgen na de notering. Nu het token is genoteerd op MEXC en Uniswap, is het vooruitzicht dat Memeinator voorbij zijn doelstelling van een marktkapitalisatie van $1 miljard zal komen nog waarschijnlijker. Laten we ontdekken waarom.

Van presale knaller tot parabolische kanshebber: De reis van Memeinator begint

Memeinator is teruggekeerd vanuit het jaar 2077, in Terminator-stijl, met één missie: het elimineren van de meme coins van lage kwaliteit van vandaag die zich hebben vermenigvuldigd en een toekomstige cryptosfeer hebben gecreëerd die gevuld is met 100% afval. Dit is hoe Memeinator van plan is de markt voor meme coins van 2024 in zijn oude glorie te herstellen.

In tegenstelling tot zijn rivalen bouwt Memeinator aan een ecosysteem boordevol utility, ontworpen om het naar een marktkapitalisatie van meer dan $1 miljard te stuwen. Memeinator biedt een shoot-em-up game waarin gebruikers de Memeinator kunnen belichamen en rivaliserende tokens symbolisch kunnen vernietigen. Het brengt ook een NFT collectie uit. Beide worden dit kwartaal gelanceerd.

Royale staking rewards en deflatoire tokenomics hebben ook een enorme aantrekkingskracht uitgeoefend op presale investeerders. Een nieuwe staking pool die op 28 mei werd gelanceerd, biedt tot 60% APY voor een periode van 6 maanden, waardoor investeerders worden aangemoedigd om hun tokens vast te zetten en zo het circulerende aanbod te verminderen. Bovendien zorgt een driemaandelijks token burn-mechanisme voor deflatoire druk, wat kan leiden tot aanzienlijke prijspieken naarmate de vraag groeit.

Waarom Memeinator klaar is voor een explosieve groei

2024 was al een geweldig jaar voor meme coins, met nieuwkomers zoals dogwifhat die met ongeveer 3000% omhoog schoten, Pepe Coin zelfs met ruim 1000%. Solana’s SMOG ging nog een stap verder met een duizelingwekkende stijging van 5.200%. Deze prijsacties vormden een indrukwekkend precedent dat Memeinator gemakkelijk kon volgen.

De recente bullishness werd veroorzaakt door de rally van ETH eind mei. De mogelijke goedkeuring van Ether ETFs heeft nieuw enthousiasme geblazen in op Ethereum gebaseerde tokens zoals MMTR, wat een potentiële wind in de rug kan opleveren. De heropleving van Bitcoin heeft ook het vertrouwen van investeerders nieuw leven ingeblazen.

Het is de moeite waard om op te merken dat veel van de meme coins die dit jaar in opkomst zijn, dit alleen op basis van virale aantrekkingskracht hebben gedaan. Op het moment van schrijven heeft dogwifhat een marktkapitalisatie van ruim $3 miljard, terwijl Bonk ruim $2 miljard bedraagt.

Memeinator staat aantoonbaar op een nog sterkere basis. De toegevoegde utility en de fanbase van meer dan 125.000 toegewijde volgers op Twitter, Telegram en Discord zijn al binnen en creëren het begin van serieuze koopdruk.

Hoewel MMTR bij de lancering aanvankelijk daalde, lijkt dit een gebruikelijk patroon te zijn voor succesvolle meme coins. DOGE en SHIB, veruit de grootste meme coins qua marktkapitalisatie, daalden aanzienlijk na hun eerste notering. In de onderstaande grafiek kunnen we zien hoe een combinatie van bullrun timing, een loyale community en productontwikkelingen ertoe heeft bijgedragen dat SHIB parabolisch werd opgepompt, vele maanden na de lancering. Dit is precies dezelfde cocktail die Memeinator tot zijn beschikking heeft.

(Bron: CoinGecko)

Er is nog tijd om vroeg in te stappen

Nu Memeinator op de open markt is, bestaat er een reëel potentieel voor de hedendaagse investeerders om vroeg in te stappen bij de voorspelde parabolische run van MMTR. De vraag zal naar verwachting groeien naarmate Memeinator zichtbaarheid krijgt in de crypto community. Waarom zou je vandaag niet een positie veiligstellen en genieten van een plaats op de eerste rij tijdens de verwachte 100x reis van Memeinator?

Memeinator is te koop op MEXC en Uniswap.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.