Persbericht

Nieuwe Meme Coin $SPONGE Stijgt 700% binnen 24 uur – is dit de Volgende Pepe Coin of $TURBO?

De afgelopen dagen is de crypto markt een heel klein beetje gestegen, maar enkele minuten ontkomen aan de impasse waar de markt in lijkt te zitten. Meme coins Pepe Coin en $TURBO schoten de lucht in en stonden honderden procenten in het groen. 

Het geeft aan dat de markt weer op een bijzonder moment is aangekomen, waarin bepaalde altcoins veel beter presteren dan de rest van de markt. In de laatste dagen zijn het vooral coins die zich bezig houden met de ontwikkeling van AI en enkele meme coins. 

Voor PEPE en TURBO geldt wel dat de grootste stijgingen misschien al wel achter de rug zijn. De marktwaarde van PEPE zit al bijna op $1 miljard terwijl TURBO nog rond $50 miljoen zit. 

Meme coin oprisping van langere duur? 

De stijging van deze meme coins laat zien dat crypto traders nog altijd op zoek zijn naar de nieuwe Dogecoin en Shiba Inu. Voor veel traders zal dit zijn omdat ze destijds de grootste stijgingen bij die coins gemist hebben, en dat niet nog eens willen zien gebeuren. 

Met Pepe Coin en TURBO zijn er twee bijzondere nieuwe meme coins bijgekomen. Waar de meeste meme coins gebruik maken van de Doge meme is Pepe een andere bekende meme in online communities en is TURBO volledig ontworpen door Chat-GPT. 

Dat laatste trekt natuurlijk al snel de aandacht van crypto traders gezien het de laatste tijd erg veel over de nieuwe AI ontwikkelingen gaat. GPT-4 kreeg de opdracht om de volgende meme coin te bedenken met een budget van $69. (nice). 

Qua tokenomics heeft ChatGPT wel voor een zeer gunstig model gekozen voor de ontwikkelaar, deze heeft namelijk 9 miljard van de 69 miljard tokens in bezit. 

Beide projecten hebben wel hun problemen, het grote aantal TURBO tokens voor de ontwikkelaar zorgt voor een oneerlijke verhouding binnen dit project en ook bij PEPE zijn er vraagtekens hoeveel tokens er in bezit zijn van de ontwikkelaars. 

Is deze meme coin de volgende Pepe coin?

Daarnaast is er nog een nieuwe meme coin die nog een stukje eerder staat qua ontwikkeling, namelijk $SPONGE. De meme coin is uit het niets met zo’n 700% gestegen in de afgelopen 24 uur en lijkt daarmee de volgende meme coin die gaat ontploffen. 

De marktwaarde van de munt is nog ‘slechts’ $11 miljoen, wat betekent dat dit een uitstekend moment is om nog in te stappen. Traders en leden van de SPONGE community verwachten namelijk nog enorme stijgingen. 

Op dit moment staat de munt op coinmarketcap al tussen de allergrootste stijgers van het moment en dat trekt natuurlijk alleen maar meer aandacht. 

Zoals bijna alle grote meme coins is SPONGE ontwikkeld op de Ethereum blockchain als ERC-20 token. Hierdoor is het gemakkelijk te verhandelen via gedecentraliseerde exchanges die de Ethereum blockchain ondersteunen. 

Op de website van de Spongebob token (spongebobtoken.io) kun je gemakkelijk via een Uniswap widget de tokens inkopen. Wat je hiervoor moet doen is Ethereum of een andere token die op de Ethereum blockchain draait inwisselen voor $SPONGE. 

Bij SPONGE draait alles om de community, deze moet zo snel mogelijk groeien en iedereen uit de community moet meehelpen de munt naar nieuwe hoogtes te duwen. Jij kunt onderdeel van die community worden door je aan te melden voor de SPONGE Telegram of door op andere social media de munt te volgen.  

>>> Nu naar de SPONGE website <<<