raboo pb
Persbericht

Notcoin duikt terwijl investeerders zich haasten naar Raboo voorafgaand aan het Trump-debat dat naar verluidt een Ethereum-aardbeving zal veroorzaken

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In een onzekere markt willen investeerders hun geld beschermen tegen grote verliezen. Het Amerikaanse presidentiële debat is een gebeurtenis die een enorme daling op de markt zou kunnen veroorzaken, vooral met Ethereum (ETH). Aan de andere kant kunnen zelfs ‘solide’ projecten onder druk bezwijken, zoals we zien bij Notcoin (NOT).

Notcoin-investeerders trekken momenteel hun fondsen terug uit de token omdat deze een grote klap krijgt. Deze investeerders pompen nu geld in Raboo, een nieuwe presale-token waarvan wordt voorspeld dat het het jaar zal afsluiten met 100x winst. Raboo ($RABT) combineert het beste van AI en memecoins om het internet een betere plek te maken, terwijl het zeer winstgevend is voor alle investeerders.

Notcoin zakt weg en er is geen hoop in zicht

Notcoin haalde onlangs de krantenkoppen in de crypto-wereld na een enorme airdrop en het aan boord brengen van miljoenen mensen in de Web3-ruimte. Het project toonde aan dat het niet zomaar een tap-to-earn mini-game is, maar een tool die Web3 kan revolutioneren, waardoor investeerders enthousiast instapten.

Aanvankelijk behaalden investeerders serieuze winsten met hun NOT-bezit. Notcoin steeg 600% in de eerste maand na de lancering en genereerde genoeg hype om het tot een van de heetste cryptomunten te maken. Hoewel Notcoin eerder in juni een ATH van $0,02896 bereikte, is de NOT-prijs met ongeveer 47% gedaald.

Hoewel Notcoin de afgelopen dagen intraday winsten heeft geboekt, is er geen serieus bullish signaal voor investeerders om aan vast te houden. Nu vinden ze hun toevlucht in Raboo, het volgende grote project op de cryptomarkt.

Ethereum-aardbeving voorspeld nu debat nadert

Met het Amerikaanse presidentiële debat over een paar dagen, houden veel investeerders de markten nauwlettend in de gaten om te zien hoe ze zullen reageren. Grote crypto-analisten geloven dat het debat een Ethereum-aardbeving zou kunnen veroorzaken.

Bitcoin krijgt al een grote klap en sleept de meeste altcoins mee. Een Ethereum-aardbeving zou nog meer rampspoed op de markt kunnen betekenen. Ethereum is de grootste altcoin en als het door dit debat wordt beïnvloed, kunnen alle andere tokens snel hun winsten opgeven.

De veiligste optie voor veel investeerders is nu investeren in Raboo, een AI meme-coin die het al buitengewoon goed doet in de presale. De prijs van Raboo zal niet worden beïnvloed door de resultaten van het Amerikaanse presidentiële debat terwijl deze blijft stijgen.

Raboo: Perfecte mix van AI, memes en gemeenschap

Raboo is de perfecte mix van AI, memes en gemeenschap. Met AI die vrijwel elk deel van ons leven overneemt, is het belangrijk om het niet weg te duwen maar te omarmen. Dit is wat Raboo doet met hun AI-aangedreven platform, gebouwd op Ethereum.

Door gebruik te maken van geavanceerde technologie is dit opwindende nieuwe project vastbesloten om het internet voor iedereen leuk te maken door ervoor te zorgen dat alleen hoogwaardige memes worden verspreid.

Raboo groeit ook een gemeenschap van meme-liefhebbers die genoeg hebben van smakeloze memes en echt topklasse memes willen produceren en ermee omgaan. Met Raboo kan elke meme-liefhebber een meme genereren, deze op sociale media plaatsen en eraan verdienen via Raboo’s Post-to-Earn platform.

AI, memes en gemeenschap zijn drie thema’s die voor altijd relevant zullen zijn in de cryptowereld. Raboo combineert alle drie om een platform van enorme waarde voor investeerders te creëren.

Iedereen die slim genoeg is om geld in Raboo te steken terwijl het nog moet worden gelanceerd, zal in de komende maanden voorop lopen. Investeren in Raboo is een wijzere beslissing dan dat geld in Ethereum of Notcoin te steken.

Conclusie

De Raboo presale is nu bezig. Je kunt deel uitmaken van deze levensveranderende kans voor een ongelooflijke prijs van $0,0048 per $RABT. Het is in fase 4 van de presale, een perfect moment om in te stappen vlak voor de lancering.

Je kunt deelnemen aan de Raboo presale hier:

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.