stijg crypto
Persbericht

Notcoin Koers Pumpt 14% Na Binance Listing – Heeft Veelbelovende Crypto Potentie x100 Te Gaan In Juni?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De grootste crypto exchange van de wereld liet onlangs weten dat het Notcoin gaat listen. Dit leidde meteen tot een koers pump van maar liefst 14% voor NOT. Wat gaat de Notcoin koers doen en zijn er andere veelbelovende crypto met potentie in juni?

Binance, de grootste crypto exchange van de wereld, kondigde onlangs een trading paar voor Notcoin (NOT) aan. Dit trading paar is live gegaan op 13 juni en het nieuws van deze listing zorgde er meteen voor dat de Notcoin koers met 14% wist te stijgen.

De Binance listing is een nieuwe boost voor Notcoin, een virale game op de TON blockchain. Dit project wist al snel een grote hoeveelheid gebruikers aan te trekken en heeft inmiddels een market cap van boven de $ 1,8 miljard. Het recente optimisme na de Binance listing zorgt er ook voor dat de Notcoin koers een handelsvolume heeft van boven de $ 1 miljard.

Nieuwe coins op Binance ervaren normaal gesproken een groei in koers waarde. Door deze listing wordt Notcoin namelijk een stuk toegankelijker voor een groot publiek aan nieuwe investeerders.

De vraag is nu dan ook of deze 14% stijging het begin of het einde van het recente positieve momentum van Notcoin is. Hieronder gaan we daarom verder in op de fundamenten van Notcoin om de koersverwachting van dit project te bepalen.

Notcoin Koers Verwachting – Technische Analyse

Als er gekeken wordt naar de technische indicatoren van de Notcoin koers, wordt het huidige optimisme van deze token bevestigd. De RSI bevestigt koopmomentum met een waarde van 58, terwijl het MACD-histogram een koopsignaal afgeeft met een waarde van 0,004255.

Het project is slechts een aantal weken geleden pas gelanceerd en daardoor is er nog niet veel info over zijn Moving Averages bekend. De huidige koerswaarde van NOT bevindt zich echter boven zowel de 10-daagse als 20-daagse EMA’s.

De fundamenten van Notcoin lijken dus positief te zijn, alhoewel dit soms niet veel zegt als een token nog zo jong is.

Sinds zijn listing op 20 april is de Notcoin koers met meer dan 60% gestegen. Ondanks een daling over de afgelopen week is de koers meer dan 22% gestegen over de afgelopen maand.

Notcoin Koers Grafiek (1 maand) – Bron: CoinMarketCap

Zodra het effect van de Binance listing in gang treedt, is er veel mogelijk voor de Notcoin koers. Het is dan ook zeker mogelijk dat de huidige prijs van $ 0,0177 richting de $ 0,03 stijgt op de korte termijn.

Notcoin is op woensdag 13 juni een van de best presterende tokens van de cryptomarkt. Crypto experts geven nu echter aan dat de markt een periode van consolidatie doormaakt om zich op te maken voor nieuwe rallies.

De belangrijkste reden voor nieuwe rallies is de recentelijk onthulde CPI data. 

Beste Crypto’s met Potentie Nu Momentum in Markt Lijkt Toe te Nemen

De recente onthulling van de Amerikaanse CPI data lijkt goed nieuws te zijn voor de cryptomarkt. Na een periode van consolidatie lijken de meeste crypto’s zich nu op te maken voor een nieuwe rally.

Nu het algehele marktsentiment aan het verbeteren is en het vertrouwen van investeerders toeneemt, is het ook belangrijk om op zoek te gaan naar sterren die optimaal kunnen profiteren van deze shift in momentum.

Om die reden bespreken we hieronder een aantal van de beste altcoins van dit moment die zich alle drie lijken op te maken voor een indrukwekkende rally.

PlayDoge (PLAY) – Nieuwe Play-to-Earn Meme Coin Gaat Viraal

PlayDoge is een nieuwe Play-to-Earn meme coin die binnen korte tijd de nodige aandacht heeft ontvangen. De presale van dit project wist namelijk in no-time meer dan $ 4 miljoen op te halen en investeerders haasten zich dan ook om bij dit project in te stappen voordat het live gaat op exchanges en mogelijk explodeert in waarde.

De viraliteit van PlayDoge komt voort uit zijn mobiele Play-to-Earn game. In deze game wordt de iconische Doge meme getransformeerd in een virtueel huisdier op basis van de bekende Tamagotchi-stijl. Gebruikers zullen hun huisdier moeten verzorgen en trainen voordat ze het vervolgens kunnen inzetten bij minigames om PLAY tokens te verdienen.

Dit project omarmt de jaren 90 nostalgie van games zoals Super Mario Bros met zijn 8-bit 2D vormgeving. Het project biedt echter meer aan dan alleen een mobiele P2E game. Het project geeft gebruikers ook de mogelijkheid om een passief inkomen te verdienen via staking. Onlangs werd bekend dat het project ETH staking heeft toegevoegd aan de originele BNB staking. Hierdoor zijn er beloningen te verdienen van boven de 200% per jaar.

De presale van PlayDoge heeft inmiddels al meer dan $ 4,1 miljoen op weten te halen. Hierdoor snelt de presale naar zijn volgende doel van $ 4,6 miljoen. De huidige prijs van $ 0,00507 per token zal in deze volgende fase verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek PlayDoge Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – Nieuw Crypto Project met Multi-Chain Functionaliteit

Base Dawgz is een nieuw crypto project dat de nodige aandacht heeft gewonnen vanwege zijn inspirerende visie. Dit project heeft namelijk als doel om een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen te realiseren. Om dit mogelijk te maken introduceert het multi-chain functionaliteit zodat gebruikers in staat zijn om hun fondsen feilloos over hun favoriete blockchains te verplaatsen.

Base Dawgz is geïnspireerd door de vrijheid van base jumping, vandaar ook de naam. De naam komt echter ook voort uit de Base blockchain. Base Dawgz wordt namelijk ontwikkeld op deze nieuwe blockchain die snel aan het groeien is. Om de multi-chain functionaliteit mogelijk te maken is het project echter ook beschikbaar op de ETH, SOL, BNB en AVAX blockchains.

De smart contracts van dit project zijn geaudit door SolidProof en hierdoor weten investeerders dus zeker dat ze te maken hebben met een eerlijk project. Ook heeft het project duidelijke en eerlijke tokenomics. 20% van de token voorraad van 8,453 miljoen tokens is beschikbaar tijdens de presale. Daarnaast heeft het project ook 20% van de token voorraad gereserveerd voor staking beloningen en 20% voor liquiditeit. De resterende token voorraad wordt verdeeld over marketing, listings en DAWGZ beloningen.

De Base Dawgz presale wist binnen korte tijd de $ 1 miljoen mijlpaal te behalen. Het project heeft inmiddels al bijna $ 1,2 miljoen opgehaald en de huidige prijs van $ 0,00502 zal met 5% gaan toenemen op het moment dat de presale zijn volgende fase ingaat. Tokens zijn te koop middels BASE, ETH, SOL, BNB en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale

WienerAI (WAI) – Nieuwe Meme Coin Krijgt Aandacht van Zowel Meme Coin als AI Crypto Community

WienerAI is een nieuwe meme coin die de nodige utility met zich meebrengt. Doordat dit project net zoals veel andere meme coins gebruik maakt van een hond als mascotte wist het al snel viraal te gaan binnen de meme coin community. Nadat er echter ontdekt wordt dat deze meme coin een AI trading bot aanbiedt, wist het project ook de nodige aandacht te krijgen uit de AI crypto community.

De AI trading bot van WienerAI stelt gebruikers in staat om advies in te winnen over de crypto markt. Ze kunnen dus elke vraag stellen die ze willen in een poging om een voordeel op de markt te behalen. Dit advies kunnen ze ook meteen toepassen aangezien gebruikers ook in staat zijn om tokens te kopen en verkopen via deze trading bot.

Naast dat het project een AI trading bot aanbiedt, biedt het gebruikers ook de mogelijkheid om WAI tokens te staken voor aantrekkelijke beloningen. Op deze manier hebben gebruikers dus meerdere manieren om geld te verdienen via WienerAI. Op dit moment is er sprake van een APY van maar liefst 200% en zijn er al meer dan 5,1 miljard WAI tokens vastgezet.

De presale van WienerAI is ook al een groot succes gebleken. Er is inmiddels al meer dan $ 5,6 miljoen aan vroege investeringen opgehaald. Hiermee komt de presale in de buurt van zijn volgende doel van $ 5,94 miljoen. Op het moment dat deze fase behaald wordt, stijgt de huidige prijs van $ 0,000718 naar $ 0,000719. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek WienerAI Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.