stijg crypto
Persbericht

NVIDIA Nu s’Werelds Grootste Bedrijf en Geeft Crypto Boost – Welke Crypto’s Gaan Stijgen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Door de snelle opkomst van AI technologie stijgt ook de vraag naar chips hard. Het gevolg hiervan is dat bedrijven die chips maken hard groeien in omvang. NVIDIA, de grootste chipmaker van de wereld, wist op 18 juni zelfs uit te groeien tot het grootste bedrijf van de wereld door Microsoft in te halen. Deze ontwikkeling is niet onopgemerkt gebleven binnen de cryptomarkt en leidde dan ook al snel tot een crypto boost.

NVIDIA wist door een stijging van meer dan 160% sinds het begin van 2024 afgelopen dinsdag Microsoft in te halen. Hiermee groeide deze chipmaker uit tot het bedrijf met de grootste market cap ter wereld.

NVIDIA Koers Grafiek – Bron: TradingView

Een belangrijke reden achter deze recente opmars is de opkomst van de AI technologie. Deze technologie, die bekend is geworden door programma’s zoals ChatGPT, is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven.

Vrijwel elke industrie maakt tegenwoordig gebruik van AI technologie en ook de cryptomarkt is niet meer te scheiden van deze interessante ontwikkeling.

AI Crypto Markt Groeit Snel in Omvang

De cryptomarkt wordt steeds complexer en AI wordt steeds meer toegepast in trading zelf om bepaalde strategieën mogelijk te maken en vooruitzichten te achterhalen.

De opkomst van AI heeft zelfs voor een nieuw marktsegment binnen de cryptomarkt gezorgd, de AI crypto sector.

In de AI crypto sector zijn crypto’s zoals NEAR Protocol en Render te vinden. Dit segment binnen de cryptomarkt heeft inmiddels een market cap van boven de $ 30 miljard.

Doordat koersstijgingen van NVIDIA tegenwoordig nauw verbonden worden aan de opkomst van AI technologie, is de recente nummer 1 positie van NVIDIA niet onopgemerkt gebleven in de AI crypto markt.

De gehele markt wist in korte tijd met maar liefst 6,5% te stijgen en de grootste AI crypto’s zoals NEAR en Render wisten met respectievelijk 9,05% en 5,33% te stijgen.

Zowel RNDR als NEAR weten meer dan 5% te stijgen – Bron: CoinMarketCap

NVIDIA Creëert Crypto Boost – welke crypto gaat stijgen?

Ook de rest van de cryptomarkt wist recentelijk al meer dan 1,15% te stijgen en lijkt dus ook beïnvloed te worden door het nieuws van NVIDIA. NVIDIA lijkt dus voor een crypto boost gezorgd te hebben.

Bitcoin steeg sinds het nieuws over NVIDIA bijvoorbeeld al met 1,44% richting de $ 66.000 terwijl ook Ethereum over de afgelopen dagen al meer dan 2,5% is gestegen. 

BTC en ETH vinden zich na moeilijke periode weer in het groen – Bron: CoinMarketCap

De market cap van de gehele market cap bevindt zich nu op $ 2,4 biljoen en het 24-uurs handeslvolume bevindt zich boven de $ 58 miljard. 

Het zijn echter niet alleen de grote crypto’s zoals Bitcoin en Ethereum die recentelijk weer zijn weg omhoog gevonden hebben. Ook nieuwe crypto’s met een lage market cap hebben recentelijk laten zien grote successen te kunnen boeken. Recentelijk werden er bijvoorbeeld meerdere succesvolle presale tokens gelanceerd die in korte tijd meerdere miljoenen aan vroege investeringen wisten op te halen.

Om die reden gaan we hieronder verder in op een aantal van de meest belovende nieuwe presale tokens. Al deze tokens kunnen rekenen op een ervaren team dat weet wat nodig is om een succesvolle listing te realiseren.

Pepe Unchained (PEPU) – Nieuwe Meme Coin Op Eigen Layer-2 Netwerk

De nieuwe meme coin Pepe Unchained is deze week gelanceerd en heeft momenteel meer dan $200.000,- opgehaald in een presale. De token is te koop op de website van het project waar je Ethereum, USDT of BNB in kunt ruilen voor de $PEPU token. 

Doordat de meme coin ontwikkeld is met een eigen layer-2 netwerk op de Ethereum blockchain heeft het enkele voordelen ten opzichte van veel andere meme coins. Zo heeft het de laagste transactiekosten en kan het 100x sneller transacties verwerken dan de originele Ethereum blockchain.

Je kunt direct na je aankoop de $PEPU tokens staken en hiermee kun je hoge staking beloningen verdienen. $PEPU staking werkt met een ‘double staking’ systeem, waardoor de beloningen hoger zijn dan bij veel andere tokens. 

Nu naar Pepe Unchained

99Bitcoins (99BTC) – Bekende Naam Binnen Crypto Wereld Lanceert Eigen Crypto Token

99Bitcoins is een van de marktleiders als het aankomt op crypto educatie. Dit platform begon in 2010 namelijk al een website voor crypto informatie en is inmiddels uitgegroeid tot een educatieplatform met meer dan 2 miljoen gebruikers voor zijn crypto cursussen en meer dan 700.000 abonnees op zijn YouTube kanaal.

99Bitcoins koos er onlangs voor om zijn eigen crypto te lanceren met de start van de 99BTC presale. Deze token is met name ontwikkeld voor het unieke Learn-to-Earn systeem wat 99Bitcoins aan het ontwikkelen is. Binnen dit systeem zullen gebruikers in staat zijn om crypto’s te verdienen terwijl ze worden opgeleid voor de cryptomarkt. De 99BTC token zal gaan dienen als beloning op dit systeem.

De 99BTC token dient echter niet alleen als beloning, gebruikers die de token vasthouden zullen ook in aanmerking komen voor voordelen zoals trading signalen en online webinars. Daarnaast geven de tokenomics van het project aan dat 14% van de token voorraad apart gezet is voor staking. Dat betekent dat gebruikers binnenkort ook extra 99BTC tokens kunnen verdienen door deze vast te zetten. 

De presale van 99Bitcoins heeft inmiddels al meer dan $ 2,2 miljoen op weten te halen en bewijst daarmee de nodige aandacht te krijgen. Tokens kosten op dit moment $ 0,0011 per stuk, een prijs die in de volgende fase van de presale verder zal gaan stijgen. Deze fase gaat van start op het moment dat er $ 3 miljoen is opgehaald.

Bezoek 99Bitcoins Presale

PlayDoge (PLAY) – Nieuwe Play-to-Earn Meme Coin Gaat Viraal

PlayDoge is een nieuwe Play-to-Earn meme coin die bezig is met een mobiele game die een remake vormt van de bekende Tamagotchi game uit de jaren 90. PlayDoge omarmt deze jaren 90 nostalgie volledig door ook de 8-bit 2D vormgeving van deze game te behouden.

In de mobiele game wordt de iconische Doge meme omgezet in een virtueel huisdier. Gebruikers zullen dit huisdier moeten verzorgen en kunnen vervolgens PLAY tokens verdienen door minigames af te ronden.

De PLAY token kan naast in de mobiele game ook worden verdiend via het staking mechanisme van het project. 12% van de totale token voorraad is namelijk achtergehouden voor staking beloningen. Dit heeft ervoor gezorgd dat er op dit moment sprake is van een APY van wel 140%. Naast de 12% voor de staking beloningen heeft het project ook 50% van de token voorraad apart gezet voor de presale.

Deze presale heeft inmiddels al meer dan $ 4,8 miljoen op weten te halen. Dit indrukwekkende bedrag lijkt hard toe te blijven nemen en investeerders hebben hierdoor nog maar beperkte tijd de kans om PLAY tokens te kopen voor de prijs van $ 0,00511. Deze prijs zal in de volgende fase van de presale namelijk verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek PlayDoge Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – Crypto Project Ontwikkeld Gedecentraliseerde Wereld Zonder Grenzen

Met Base Dawgz is er een nieuw crypto project op de markt verschenen die de nodige utility met zich meebrengt. Dit project is geïnspireerd door de vrijheid van base jumping en probeert om deze reden een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen te realiseren. Om dit te realiseren biedt het project multi-chain functionaliteit aan voor zijn native DAWGZ token.

Het feilloos kunnen verplaatsen van je fondsen over meerdere blockchains vormt stap 1 in het realiseren van deze gedecentraliseerde wereld. De DAWGZ token is initieel ontwikkeld op de Base blockchain, maar zal vanwege de multi-chain functionaliteit ook beschikbaar zijn op de ETH, BNB, SOL en AVAX blockchains.

Bij Base Dawgz is er sprake van een project dat volledig geaudit is door SolidProof. Ook is er sprake van duidelijke tokenomics. 20% van de token voorraad van 8,453 miljard tokens is apart gezet voor de presale. Daarnaast is er ook 20% gereserveerd voor staking beloningen en liquiditeit. 15% van de token voorraad is apart gezet voor marketing en DAWGZ beloningen, terwijl de resterende 10% is gereserveerd voor listings.

De presale van Base Dawgz wist binnen een week tijd meer dan $ 1 miljoen op te halen. Op dit moment begeeft de presale zich al dicht in de buurt van de $ 2 miljoen nu er al meer dan $ 1,8 miljoen is opgehaald. Tokens kosten tijdens deze presale $ 0,00527 per stuk, maar dit is een prijs die gedurende de presale verder zal gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels BASE, ETH, BNB, SOL en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.