uwerx_final_stages
Persbericht

OKB (OKB) prijsvoorspelling: experts voorspellen dat uwerx (WERX) 50x vooruitzichten kan hebben

De markt heeft de afgelopen weken wat negatief nieuws over crypto-exchanges gehad en de meeste crypto-enthousiastelingen hopen dat dit geen herhaling wordt van FTX in november 2022. Hotbit, een in Shanghai gevestigde cryptocurrency-exchange, heeft alle activiteiten stopgezet en gebruikers gevraagd om geld op te nemen voor 21 juni. Het team zegt dat het beheer van de exchange en het afhandelen van alle bijbehorende problemen, zoals regelgeving, overweldigend is geworden. Hotbit noemt ook de insolventie van FTX als een andere katalysator voor de verslechterende bedrijfsomstandigheden. Temidden van al het nieuws over andere cryptocurrency-exchanges, heeft OKX de behoefte gevonden om te bewijzen dat zijn netwerk gezond en actief is.

Lees in dit persbericht ook verder om te ontdekken wat Uwerx te bieden heeft, ongeacht de marktomstandigheden.

OKB Prijsvoorspelling

OKX Exchange (OKB) zag de noodzaak in om zijn 7e Proof-of-Reserves te publiceren in overeenstemming met recente industriestandaarden voor transparantie en vertrouwen. Uit de rapporten blijkt dat OKX meer dan $10 miljard heeft. Gebruikers kunnen de solvabiliteit van OKX onafhankelijk controleren via zk-STARK, dat sinds april is ingeschakeld.

In maart kondigde de crypto-uitwisseling zijn plan aan om de zk-STARK technologische update over te nemen, zodat klanten het nettovermogen van gebruikersactiva konden vergelijken met ruilreserves om ervoor te zorgen dat alle deposito’s van klanten werden verantwoord. Na de FTX-crash werd Proof-of-Reserves een ding en werden bestaande uitwisselingen onderworpen aan meer toezicht en strengere regelgeving.

OKB, het native token van de beurs, heeft de afgelopen maanden een positieve trend doorgemaakt. Interessant is dat het token veel dichter bij het hoogste punt ooit ligt dan de meeste andere cryptocurrencies op de markt. Experts voorspellen dat OKB zijn ATH van $59 zou kunnen bereiken, aangezien de beurs de komende maanden blijft groeien en gebruiken.

Uwerx (WERX) zou x50 kunnen gaan

Er zijn niet veel geweldige vooruitzichten op de cryptomarkt en Uwerx is een bevoorrechte kans die u niet mag missen. De voorverkoop van fase 5 is al begonnen, maar u komt nog steeds onder de marktwaarde, waardoor u winst kunt maken naarmate de token de lancering nadert.

De waarde van Uwerx is gebaseerd op zijn unieke, op blockchain gebaseerde freelanceplatform, en gezien de enorme mate van acceptatie is Uwerx de volgende grootste speler op de markt. Het freelance-platform van Uwerx geeft prioriteit aan decentralisatie, omdat gebruikers hierdoor het grootste deel van de gegenereerde waarde kunnen behouden. Uwerx rekent slechts 1% kosten in vergelijking met 10% – 20% van bestaande freelance-sites.

Met de freelance-industrie die klaar is voor groei en die volgens Forbes bijna $9 miljard waard zal zijn, krijg je de kans om je aan te sluiten bij het volgende grootste platform voor de wereldwijde gig-markt. Uwerx introduceert verschillende unieke functies, zoals transparante prijzen, gepersonaliseerde matching, gemeenschapsbeheer en stimulering, terwijl prioriteit wordt gegeven aan intellectuele bescherming.

Op dit moment kun je in de 5e fase van de voorverkoop tokens kopen tegen een aantrekkelijk tarief van $0,05245, samen met een aantrekkelijke bonus van 15%. Dit vormt een unieke kans voor potentiële investeerders. Het is echter cruciaal om in gedachten te houden dat dit tarief op dinsdag 25 februari 2023 om 18:00 UTC zal stijgen naar $0,06294.

Doe mee aan de Uwerx-voorverkoop en claim nu een bonus van 15%!

Voorverkoop: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network