Persbericht

OKEx introduceert 1 van crypto’s grootste loyaliteitsprogramma’s

OKEx (www.okex.com), een grote wereldwijde cryptocurrency spot en derivaten-exchange, heeft een kortings- en beloningsprogramma aangekondigd. Het totale aantal beloningen kan in de loop van de tijd oplopen tot miljoenen dollars.

Als een manier om klanten te bedanken voor hun loyaliteit, lanceert de in Malta gevestigde exchange nu een verscheidenheid aan campagnes, waaronder de nieuwe Happy Friday-giveaway. Hier wordt 20% van de totale inkomsten uit futures en perpetual swap-transactiekosten weggegeven in BTC. Elke gebruiker van de exchange zal hier in aanmerking voor komen vanaf 4 december 2020.


1. Een eenmalige betaling

Gebruikers die geld hebben gestort, tokens hebben vastgehouden of crypto hebben verhandeld in de periode tussen 16 oktober 2020 en 26 november 2020 zullen een eenmalige betaling ontvangen.

OKEx zal 20% van zijn totale inkomsten uit futures en perpetual swap transactiekosten van de afgelopen zeven weken in een speciaal fonds storten dat als een eenmalige betaling aan gebruikers zal worden uitgekeerd op basis van hun activa en transactievoorwaarden.

Voor OKB-houders wordt de waarde van hun OKB (in USDT) verdubbeld in het berekeningsproces.


2. ‘Happy Friday’ wekelijkse giveaways

Vanaf 4 december – en vanaf dan elke vrijdag – beloont OKEx zijn loyale klanten door 20% van zijn totale inkomsten uit futures en perpetual swap fees te verdelen over alle gebruikers.

Zowel nieuwe als bestaande klanten komen in aanmerking en kunnen beloningen verdienen in verhouding tot hun totale effectieve activa en handelsvolume. Gebruikers die de OKB-token van OKEx bezitten, zullen dubbele beloningen krijgen. Het is namelijk zo dat bij het berekenen van de totale effectieve activa de waarde van OKB wordt verdubbeld.


3. Commissie-kortingskaart

Voor gebruikers die een vermogen van meer dan 10.000 USDT bezaten vóór 23 november, zal OKEx een fee-kortingskaart met een waarde tussen minimaal 100 USDT en maximaal 1.000 USDT uitgeven, afhankelijk van het nettovermogen van de gebruiker.

Fee-kortingen hebben geen invloed op het betalingsberekeningsproces voor toekomstige Happy Friday-evenementen.


Bonussen en extra ondersteuning voor beginnende crypto kopers

Nieuwe gebruikers die hun eerste $100 aan crypto-activa kopen, kunnen ook profiteren van een extra $80 aan bonussen, evenals ondersteuning van educatieve gemeenschapsgroepen in Telegram en OKEx Academy.

Aanvullende details en voorwaarden vindt u hier.


Over OKEx

OKEx, is een wereldwijd toonaangevende cryptocurrency spot en derivaten exchange. Het biedteen diverse marktplaats waar wereldwijde cryptohandelaren, miners en institutionele beleggers crypto-activa kunnen beheren.

OKEx biedt spot- en derivatenhandel – inclusief futures, perpetual swap en opties van alle belangrijke cryptocurrencies, waardoor beleggers flexibiliteit krijgen bij het formuleren van hun strategieën om winsten te maximaliseren en risico’s te beperken.