PEPE
Persbericht

Opnieuw Pepe Coin CopyCat in de Top 5 Trending Coins – Is Math een Shitcoin Of Opkomende Crypto in Meme Coin Crypto Hype

Er blijven maar nieuwe meme coins gelanceerd worden op de markt die de hype die ontstond rondom Pepe Coin proberen na te doen. De laatste munt die het ook nog lijkt te lukken is Math Coin; maar dit is dit een serieus opkomende crypto of een echte shitcoin? 

Met nagenoeg hetzelfde logo als Pepe Coin en geen echte toepassing lijkt het in eerste instantie wel duidelijk een munt die alleen gebaseerd is op de laatste crypto hype die speelt. 

Volgens de website wordt de coin ondersteund door de CryptoPunks community, de groep achter misschien wel de populairste NFT-collectie ter wereld. Zoals zoveel uitingen in de crypto markt is dit lastig verifieerbaar gezien de CryptoPunks community zich niet op één plek centreert. 

Op het officiele Twitter account van het door YugaLabs aangemaakte NFT-project valt in ieder geval niets over de samenwerking te vinden. Een eerste red flag wat betreft dit project dus. 

De volgende red flag is te vinden bij informatie-website CoinMarketCap. Daar word je bovenaan gewaarschuwd voor mogelijke afwijkingen in de smart contracts waardoor de ontwikkelaar mogelijkheden heeft als het uitzetten van verkopen, het aanpassen van de kosten of zelfs het aanmaken van extra tokens.  

Daarmee lijkt het duidelijk dat Math Coin onder de categorie shitcoins te scharen valt. Het heeft geen functie, maar het is ook onduidelijk of het een veilige investering is en of de ontwikkelaars van de token te vertrouwen zijn. 

Toch behaalde het wel de top 5 trending coins van de dag, maar daar hebben we vaker dit soort projecten voorbij zien komen. Ook op dit moment zijn er meme coins beschikbaar die je meer veiligheid en potentie bieden. 

Wall Street Memes – Meme coin met grote achterban

Dat meme coins goed kunnen presteren staat vast, maar wat als je ze lanceert terwijl je al een achterban van meer dan 1 miljoen volgers hebt? We hoeven het ons niet meer af te vragen want Wall Street Memes heeft dit tot realiteit gemaakt. 

Wall Street Memes is een populair account op verschillende social media platformen dat ontstond na de hype rondom Gamestop enkele jaren geleden. Die hype kwam voort uit /r/WallStreetBets, een subreddit die het tegen de grote beleggers op Wall Street opneemt. 

Met de social media accounts delen ze grappige plaatjes waarin deze grote beleggers voor gek gezet worden. Veel jongeren hanteren dit sentiment en begonnen de accounts dan ook massaal te volgen. 

Eerder al bracht het team achter deze accounts een eigen NFT-collectie uit en die raakte in minder dan een uur uitverkocht. Nu zijn ze terug met een volgende crypto avontuur; een eigen meme coin. 

Wall Street Memes heeft ervoor gekozen om de community die het project al volgden de eerste kans te geven om voordelig te investeren en dat is massaal gebeurd. Met de crypto presale die onlangs geopend werd, is al meer dan $7 miljoen opgehaald. 

Deze presale bestaat uit 30 verschillende fases waarin bij de eerste 15 fases telkens 20 miljoen tokens beschikbaar gesteld worden. Bij elke fase die voltooid wordt, stijgt de prijs met enkele procenten. 

Uiteindelijk kan er op deze manier meer dan $30 miljoen opgehaald worden en heeft iedereen die in de eerste fases investeerde het grootste voordeel. Op dit moment is fase 13 van de presale bezig en zal de prijs bij de volgende fase stijgen naar $0,0289 per token. 

De token zal uiteindelijk bij één of meerdere crypto exchanges gelanceerd worden tegen een prijs van $0,0337. Dit kan gebeuren als de gehele hard cap van 1 miljard tokens verkocht is, of wanneer de presale gesloten wordt. 

Zelf meedoen met de presale kan via de website van Wall Street Memes, daar koppel je een wallet met het platform en ruil je Ethereum of USDT in voor de WSM tokens. 

>>> Nu naar de Wall Street Memes Presale <<< 

AiDoge – Is deze crypto hype de moeite waard? 

Door naar een andere meme coin die gebruik maakt van de meest bekende crypto meme ter wereld; Doge. AiDoge is een nieuw platform dat memes en AI samen brengt. 

Op het platform kun jij memes laten genereren door een bepaalde tekst op te geven en credits te betalen. Op basis van de tekst gaat de kunstmatige intelligentie van het platform aan de slag en maakt het een grappig plaatje voor je. 

Zodra het plaatje er uitkomt, kun je zelf kiezen wat je er mee doet. Zo kun je AiDoge een nieuwe meme laten generen of deze opslaan en delen met jouw volgers op één van de vele social media platformen die ons internet tegenwoordig rijk is. 

De presale van AiDoge is inmiddels afgelopen en nadat de hard cap bereikt werd, heeft het project de eerste listing aangekondigd. Deze volgt in enkele dagen, maar tot die tijd kun je de token nog tegen de listing prijs aanschaffen via de website van AiDoge. 

Er is ook nog geld te verdienen met het platform door de beste memes te genereren. Hoewel je zelf geen inspraak hebt hoe de meme er precies uit komt te zien, kun je wel de leukste memes die je laat genereren delen met de wereld.

Dat kan via de publieke wall van AiDoge, waarbij iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete memes van het moment. De memes met de meeste stemmen komen bovenaan de ranglijst te staan en krijgen hiervoor een bepaalde beloning. 

Deze beloning zal ook weer in AI tokens uitgekeerd worden, zodat je die daarna meteen kan verkopen of gebruiken. Je kunt de tokens namelijk staken en in ruil voor het vastzetten van de tokens krijg je credits op je account. 

Wil jij de eerste listing voor zijn en dan alvast de tokens in je wallet hebben staan? Ga dan nu naar AiDoge.com, verbind je wallet en ruil, ETH, USDT of BNB in voor de tokens van AiDoge. 

>>> Nu AI tokens kopen tegen de listing prijs <<<