Persbericht

Persbericht

Newsbit 15-12-2021 11:20u leestijd 2 - 3 min

Outer Ring haalt bijna $6 miljoen aan investeringen binnen terwijl partnernetwerk blijft groeien

Outer Ring is één van de opkomende Play-to-Earn Blockchain-games. Nu kondigen ze met trots diverse belangrijke partnerschappen en samenwerkingen aan. Het project trekt veel aandacht van vooraanstaande bedrijven en durfkapitaalfondsen, wat aangeeft dat de aanpak van het team meer dan valide is.


Wereldwijd stijgt de belangstelling voor het Outer Ring-project exponentieel. Het bouwen van een open wereld MMORPG in een science fiction en fantasy setting is een belangrijke onderneming. Spelers zullen spelelementen van bekende videogames als Ultimate Online en Meridian 59 herkennen en innovatieve concepten tegenkomen die mogelijk worden gemaakt door blockchain-technologie en niet-vervangbare tokens (nft’s).

Massively Multiplayer Online-spellen (MMO’s) kunnen spelers van alle niveaus van het leven aantrekken. Ze moeten echter hun aandacht blijven trekken door voortdurende updates, nieuwe dingen om te doen, enzovoort. Outer Ring is geschikt voor zowel casual games als hardcore-enthousiastelingen die klaar zijn om als eerste in de echte economie en het tokenomische model te duiken. Of je nu geniet van interactie met leden van de community, je claim wilt opbouwen, een concert of museum wilt bezoeken, in arena’s wilt strijden of meer wilt leren over de symbolische circulaire economie, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bovendien is het Outer Ring-ecosysteem meer dan alleen de som van de game-aspecten. Het heeft ook een ingebouwde marktplaats, in-game winkels, gedecentraliseerde uitwisselingsmogelijkheden over zones en planeten, speler-naar-speler verkoop, een veilinghuis, in-game advertentieruimtes en merchandising. Deze aspecten maken deel uit van het Freemium-model van Outer Ring, waarbij spelers geen initiële investering hoeven te doen voordat ze beginnen met spelen.

Outer Ring heeft talloze cruciale partnerschappen en samenwerkingen verworven sinds het team het project voor het eerst aankondigde. Het team heeft bijna $ 6 miljoen aan investeringen opgehaald van partners, waaronder DEXTools, Blockchain Territory, Leit Motiv, Play The Game Agency, Yellow Blocks, Sierra Blockchain, Avstar Capital, Metabrands, Dextforce, Dreamboat Capital en anderen. Nog indrukwekkender is dat de lijst met partners en investeerders maand na maand blijft groeien.

Veel bedrijven en VC’s zien de verdienste in het vermelden van hun naam in de metaverse. Outer Ring biedt een alomvattende en meeslepende metaverse kijk waar openbare vertoningen en advertentiemogelijkheden naadloos integreren met gaming, tentoonstellingen, concerten, evenementen en nog veel meer. Bovendien is het een ruimte waar spelers en makers van inhoud samen kunnen komen en elke dag nieuwe ervaringen kunnen genereren, waardoor de grens tussen de echte en virtuele wereld verder vervaagt.


Over Outer Ring

Speel mee met Outer Ring MMO en ontdek het nieuwe Play To Earn-concept, dat echte economie verenigt met het meest opwindende universum. Bekijk de demovideo’s in de game en zie wat de toekomst in petto heeft. Als je nu wilt investeren in de bouw van Outer Ring kun je deze link volgen en word je een van de eerste ontdekkingsreizigers. Word nu lid van Outer Ring!

Website: https://outerringmmo.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Outer-Ring-MMO-111124460754710
Twitter: https://twitter.com/OuterRingMMO
Instagram: https://www.instagram.com/outeringmmo/
YouTube: https://www.youtube.com/c/OuterRingMMO
Reddit: https://www.reddit.com/user/OuterRingMMO/
Telegram: https://t.me/outerringofficialeng

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten