Persbericht

Pepe Coin Leidt Nieuwe Crypto Rally In Met 8% Pump – Welke Crypto Meme Gaat Mee Stijgen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De meme coin markt lijkt op dit moment voorop te lopen op de rest van de crypto markt als het aankomt op herstel. De grote leider van deze nieuwe pump? Pepe coin (PEPE). Welke crypto memes gaan profiteren van deze nieuwe crypto rally?

Na een erg moeilijke fase voor de crypto markt waarin grote leiders zoals Bitcoin (BTC) met meer dan 10% daalden in minder dan 3 weken tijd, lijkt er nu eindelijk een einde te komen aan de grootste verliezen. De gehele crypto markt wist woensdag ochtend dan ook al 1,13% te stijgen naar een market cap van $ 2,27 miljard.

Market Cap Crypto Markt Stijgt 1,13% – Bron: CoinMarket Cap

Het lijkt echter de meme coin markt te zijn die deze nieuwe crypto rally aanvoert. De market cap van de meme coin markt wist op woensdag ochtend namelijk al met 6,88% te stijgen en komt hiermee weer dicht in de buurt van de $ 50 miljard.

Pepe lijkt de grootste aandrijfkracht te vormen binnen deze nieuwe crypto meme rally. Pepe wist namelijk alleen op woensdag ochtend al met 6,90% te stijgen. Ter vergelijking, andere top meme coins zoals Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) lieten over dezelfde periode een licht herstel zien van respectievelijk 1,21% en 1,62%.

Pepe Vs BTC Koers Grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Pepe is nu met 9,29% gestegen over de afgelopen week en heeft hierdoor een market cap rond de $ 5,3 miljoen. Hiermee loopt de op twee na grootste meme coin ook flink in op zijn grote concurrenten, aangezien nummer twee Shiba Inu over dezelfde periode met 5,86% daalde en nu een market cap heeft in de buurt van de $ 10,3 miljard.

Waarom Stijgt Pepe Koers?

Een belangrijke reden achter de recente opleving van de Pepe koers is de Open Interest indicator die over de afgelopen 24 uur met 14% wist toe te nemen over exchanges. Dit is een teken dat de betrokkenheid van investeerders aan het toenemen is.

Ook is de Long/Short verhouding van PEPE gestegen naar 1,93. 65,82% van de traders nemen nu ‘long’ posities in, wat een teken is van bullish sentiment binnen de Pepe markt.

Als er gekeken wordt naar de technische indicatoren van Pepe, ziet het er vooralsnog ook veelbelovend uit. De RSI is recentelijk aanzienlijk gestegen en bevindt zich nu boven de 63. Twee dagen geleden bevond deze RSI zich nog in de buurt van de 30. Dit is dus een duidelijk teken dat het koop momentum aan het toenemen is.

Daarnaast geeft het MACD-histogram van de PEPE koers een koopsignaal af met een waarde van -0,00000020071. Dit koopsignaal wordt verder onderbouwd door de Moving Averages van Pepe.

De Pepe koers bevindt zich op dit moment namelijk boven zowel de 10-daagse als de 30-daagse EMA’s van de korte termijn. De 10-daagse EMA bevindt zich op $ 0,00001188, terwijl de 30-daagse EMA zich bevindt op $ 0,00001207. De Pepe koers bevindt zich in de tussentijd boven de $ 0,0000126.

De Pepe koers is hierdoor ook meer waard dan de 50-daagse en 100-daagse EMA’s van de lange termijn. Deze EMA’s bevinden zich op respectievelijk $ 0,00001161 en $ 0,000009902.

Dit is een teken dat de Pepe koers op zowel de korte als lange termijn te maken kan krijgen met stijgingen.

Welke crypto gaat stijgen?

Pepe is echter niet de enige meme coin die bezig is met aanzienlijke stijgingen.

Er zijn recentelijk meerdere meme coins bezig geweest aan indrukwekkende stijgingen. Zo wist Book of Meme over de afgelopen 7 dagen ook al met bijna 7% te stijgen, terwijl Mog coin over dezelfde periode met maar liefst 52,95% is gestegen.

Mog Coin Stijgt 52,95% in 7 Dagen Tijd – Bron: CoinMarketCap

Het lijkt er dus op dat de meme coin markt zijn weg omhoog heeft gevonden. Dit heeft er ook toe geleid dat investeerders steeds vaker op zoek gaan naar nieuwe meme coins die hun grootste winsten nog moeten behalen.

Meme coins zoals Pepe zullen namelijk niet meer zo snel in staat zijn om ‘meme coin winsten’ te behalen. Historisch gezien wisten meme coins namelijk makkelijk met honderden of zelfs duizenden procenten te stijgen. Doordat Pepe tegenwoordig een market cap heeft van boven de $ 5 miljard, is dit vrijwel onmogelijk geworden.

Daarom zijn het tegenwoordig nieuwe meme coins met een lage market cap zoals presale tokens die de meeste aandacht krijgen van investeerders op zoek naar grote winsten.

Hieronder beschrijven we daarom de beste nieuwe meme coin presales van dit moment.

Pepe Unchained (PEPEU) – Ontwikkelt Eerste Meme Coin Layer 2 Blockchain Ter Wereld

Met Pepe Unchained is er een nieuw alternatief voor Pepe op de markt verschenen die de meme coin markt op zijn kop zet. Door de enorme populariteit van Pepe worden er wekelijks tientallen nieuwe alternatieven op de markt gelanceerd. De meeste van deze alternatieven proberen simpelweg gebruik te maken van de populariteit van Pepe zonder enige utility aan te bieden. Bij Pepe Unchained is dit echter zeker niet het geval en dat is ook waarom het project kan rekenen op zoveel aandacht.

Pepe Unchained is namelijk een nieuwe meme coin die bezig is met de ontwikkeling van de eerste meme coin Layer 2 blockchain ter wereld. Binnen deze blockchain zullen gebruikers kunnen genieten van snellere en goedkopere transacties. 

Dit zijn factoren waar meme coins die ontwikkeld zijn op Layer 1 blockchains zoals Ethereum vaak problemen mee hebben. Daarnaast blijft de beveiliging van Ethereum behouden op de blockchain van Pepe Unchained omdat het project zijn ecosysteem nog altijd ontwikkelt op de ETH blockchain.

Pepe Unchained ($PEPU) de toekomst van de Crypte MEME omgeving? Voor snelheid, veiligheid, lage fee

Met Pepe Unchained zijn gebruikers dus in staat om efficiënter te handelen. Daarnaast zullen gebruikers van dit systeem ook in aanmerking komen voor extra Pepe en andere beloningen. Ook zijn gebruikers in staat om de native PEPU tokens te staken voor aantrekkelijke beloningen. Op dit moment zijn er al meer dan 65 miljoen tokens gestaked tegen een APY van boven de 2.400%.

De presale van Pepe Unchained lijkt niet onopgemerkt gebleven bij de Pepe community, aangezien deze presale in enkele dagen tijd al bijna $ 1 miljoen op wist te halen. De prijs van PEPU tokens zal tijdens deze presale in elke fase verder gaan stijgen en tokens kosten op dit moment $ 0,0080461. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

PlayDoge (PLAY) – Nieuwe Play-to-Earn Meme Coin Ontwikkelt Remake van Bekende Tamagotchi Game

PlayDoge is een ander voorbeeld van een meme coin die niet alleen is ontwikkeld als grap, maar echte utility met zich meebrengt. Het voert hiermee een nieuwe generatie aan van meme coins die utility aanbieden. Deze nieuwe meme coins nemen het op tegen bestaande meme coins zoals Pepe die enkel profiteren van de populariteit binnen de community.

PlayDoge is een Play-to-Earn meme coin die een eigen mobiele game heeft ontwikkeld waarin de iconische Doge meme wordt getransformeerd in een virtueel huisdier. Deze game vormt een remake van de bekende Tamagotchi game en maakt daarom ook gebruik van dezelfde nostalgische 8-bit 2D vormgeving. Gebruikers zullen binnen deze game voor hun virtuele huisdier moeten zorgen en kunnen het vervolgens inzetten bij minigames om PLAY tokens te verdienen.

Gebruikers hebben echter meer mogelijkheden om PLAY tokens te verdienen. Het PlayDoge project introduceert namelijk ook een degelijk staking systeem, waar 12% van de token voorraad voor gereserveerd is. Binnen dit staking mechanisme is er op dit moment een APY te verdienen die oploopt tot wel 125%. Het is dan ook geen verrassing dat er al bijna 150 miljoen PLAY tokens zijn vastgezet.

De presale van PlayDoge bleek net als zijn staking mechanisme al snel een succes. Deze presale heeft binnen korte tijd namelijk meer dan $ 5,1 miljoen opgehaald. Tokens kosten tijdens deze presale $ 0,00513 per stuk, deze prijs stijgt echter in elke fase van de presale. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek PlayDoge Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.