shiba memu pb 24 aug
Persbericht

Pepe Coin vs. Shiba Memu: Welk project heeft hogere prijsvoorspellingen voor 2023?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Crypto meme coins behoren soms tot de best presterende activa ter wereld en presteren soms beter dan traditionele aandelen, indices, forex en zelfs andere succesvolle crypto’s. Investeren in meme coins brengt echter bepaalde risico’s met zich mee, aangezien de overdreven volatiliteit zowel snelle winsten als dalende waarden kan opleveren.

Met dat in gedachten hoeven dappere crypto handelaren die op de lange termijn enorme winst willen maken met de beste meme coins in de ruimte, niet verder te zoeken dan Shiba Memu en Pepe Coin. Beide tokens zijn gelanceerd in 2023 en hebben al aanzienlijke vooruitgang geboekt in de aanloop naar de volgende bullmarkt. De vraag is, welk token zal op de langere termijn beter presteren dan de andere?

Nieuwe lanceringen van meme coins trekken de aandacht van de crypto markten in 2023

De presale van Shiba Memu (SHMU) kende een vliegende start toen de nieuwe meme coin een reis begon om de beste meme coins in Web3 uit te dagen. SHMU tokens stijgen voortdurend in waarde, aangezien de Shiba Memu presale de prijs van SHMU sinds 4 juli elke dag ziet stijgen.

Vroege geldschieters hebben gesuggereerd dat het succes van de presale van Shiba Memu het project zou kunnen helpen om in de loop van de tijd beter te presteren dan de rest van de markt voor meme coins. Shiba Memu wordt in online publicaties vaak genoemd als een van de beste crypto’s om nu in te investeren. Degenen die hebben geïnvesteerd in Pepe Coin, Dogecoin en Shiba Inu hebben misschien de verkeerde keuze gemaakt, aangezien Shiba Memu grip blijft krijgen voorafgaand aan de IDO-lancering dit jaar.

Ondertussen slaagde Pepe Coin erin om alleen al in mei 1000x omhoog te schieten. Het is onduidelijk of het deze prijsactie in de loop van de tijd kan volhouden. Het biedt weinig utility in vergelijking met een project als Shiba Memu, dat geavanceerde kunstmatige intelligentie technologie naar het rijk van meme coin marketing brengt.

Wat is Shiba Memu?

Shiba Memu is een meme coin die, als enige op de markt, aangepaste marketingstrategieën kan creëren en automatisch content kan verspreiden over toonaangevende sociale media netwerken met behulp van een geïntegreerd AI programma. Omdat Shiba Memu is doordrenkt met machine learning mogelijkheden, kunnen deze geweldige trucs in de loop van de tijd nog krachtiger worden.

Als hoofd marketing manager van zijn eigen project maakt Shiba Memu een uitstekende kans om het rijk van meme coins te domineren. De AI integratie zorgt voor boeiende posts op sociale media, PR-communicatie en communicatie met investeerders op forums.

De unieke mogelijkheden van Shiba Memu hebben investeerders geïntrigeerd sinds de lancering van het project. Durfkapitalisten en beleggers die investeren in crypto hebben gespeculeerd over de toekomst van een self-marketing meme coin, dus het is niet verwonderlijk dat het SHMU-token tot nu toe al een bedrag van $2,2m heeft opgehaald met de presale.

Hoe werkt Shiba Memu?

SHMU, het native token voor Shiba Memu, geeft houders direct toegang tot een responsief AI dashboard. Het dashboard toont de nieuwste marketingtrucs van Shiba Memu, inclusief de nieuwste projectcommunicatie en de relevante statistieken die het heeft gevolgd.

De makers van Shiba Memu zullen volledige transparantie bieden over hoe het token werkt. Voor alle nieuwsgierige pups in de Web3 community kan Shiba Memu ook vragen beantwoorden en reageren op feedback in een interface die vergelijkbaar is met het bekende Chat GPT.

Het kunstmatige intelligentie protocol dat door Shiba Memu wordt gebruikt, maakt gebruik van natuurlijke taalverwerking (NLP) om complexe antwoorden op vragen en prompts te geven. Het kan ook afbeeldingen herkennen tijdens het scannen van online forums voor vermeldingen van het merk, wat kan helpen om het beleggerssentiment te volgen terwijl het SHMU token wordt gepromoot bij gebruikers op de blockchain.

Bereikt Shiba Memu $0,50 in 2025?

Zonder twijfel zou de geavanceerde AI technologie van Shiba Memu het de leider van de crypto sector kunnen maken. Meme coins vertrouwen vaak op hun vermogen om online grip te krijgen, dus het automatische marketing protocol van Shiba Memu kan helpen om wijdverbreide bekendheid te verwerven.

De presale van SHMU tokens loopt tot 1 september. De prijs zal tot dit punt dagelijks blijven stijgen, waardoor de uiteindelijke waarde van SHMU oploopt tot $0,0244. Wanneer het op exchanges wordt vrijgegeven, kan het een explosieve prijsactie zien, vergelijkbaar met die van Pepe Coin eerder dit jaar, waardoor SHMU naar $0,70 gaat tijdens de volgende crypto bullmarkt.

Wat is Pepe Coin?

Pepe Coin, dat het tickersymbool PEPE gebruikt, is een crypto meme coin die is afgeleid van de populaire online meme Pepe the Frog. Deze meme coin heeft de aandacht getrokken van particuliere en institutionele financiers, waaronder CEX’s zoals Binance, vanwege de unieke oorsprong in Web3.

Pepe Coin schoot binnen enkele dagen omhoog en werd een van de snelst groeiende investeringen in digitale activa van 2023. Het Pepe Coin project is een door de community aangestuurd initiatief, dat niet afhankelijk is van risicokapitaal, maar gewoon via sociale media-promoties naar de blockchain community wordt gelanceerd.

Vanaf een bescheiden begin groeide Pepe Coin snel uit tot een waarde van meer dan $1 miljard bij het meten van de marktkapitalisatie. PEPE staat nog steeds in de top 100 crypto’s van vandaag en de recente noteringen op grote exchanges hebben het een diepe liquiditeitspool gegeven om speculatieve handel mogelijk te maken.

Zal PEPE $0,000005 bereiken in 2025?

PEPE, momenteel gewaardeerd op $0,00000125, lijkt zijn recente stijging voort te zetten dankzij zijn bekendheid online en beschikbaarheid op exchanges. Pepe Coin is echter zeer volatiel – nog meer dan andere munten – en als de geschiedenis ons iets heeft geleerd, is het onwaarschijnlijk dat het zijn waarde zal behouden na een impulsieve golf.

Beleggers op de lange termijn moeten op hun hoede zijn om Pepe Coin te lang vast te houden. Tegen 2025 wordt verwacht dat het token in waarde zal groeien, maar houders zouden kunnen zien dat veel van hun winsten worden weggevaagd. De Pepe Coin prijsvoorspelling voor 2025 plaatst PEPE op het prijsniveau van $0,0000025.

Pepe Coin vs. Shiba Memu: Welke meme coin is het waard om in te investeren?

Terwijl Pepe Coin tot nu toe veel succes heeft gehad, gaat Shiba Memu al van start in de presale en heeft het een verbazingwekkend bedrag van $2,2m opgehaald. De SHMU presale is misschien wel de beste investering in meme coins sinds Pepe eerder dit jaar, met het potentieel om enorme winsten te boeken wanneer deze op exchanges wordt gelanceerd.

PEPE lijkt verder te stijgen, maar Shiba Memu kan snel 50-100x in waarde stijgen. Shiba Memu is vrijwel zeker de betere investering, want zodra meme coins zonder utility in prijs exploderen, verdwijnen ze ook weer snel. Shiba Memu daarentegen heeft de toegevoegde AI-factor en de gereduceerde prijzen zijn slechts voor een beperkte tijd beschikbaar.

Ontdek hier hoe je SHMU kunt kopen.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.