Persbericht

Newsbit 16-11-2021 14:41 leestijd 2 - 3 min

Polis: van de community, voor de community

Polis lanceert zijn allereerste blockchain, PolisChain, waardoor gebruikers kunnen profiteren van zijn speciaal gebouwde DEX en Yield Farming.


15 november 2021, Mexico City, MexicoPolis, het project achter het gedecentraliseerde betalingsplatform PolisPay, kondigt de lancering aan van PolisChain, zijn eerste native blockchain om het Polis ecosysteem aan te drijven, dat het Olympus netwerk omvat.

De nieuwe keten is een belangrijke stap voor het ecosysteem, een teken van de ambitie van het project om de adoptie te verhogen met een bijzondere focus op de snelgroeiende gedecentraliseerde financiën (DeFi) ruimte.

Samenvallend met deze aankondiging heeft het team achter Polis ook een speciale gedecentraliseerde exchange (DEX) voor de PolisChain gelanceerd, genaamd HadesSwap. HadesSwap stelt gebruikers in het Polis ecosysteem in staat om de tokens van het ecosysteem uit te wisselen zonder de noodzaak van een gecentraliseerde beurs, en ook om Polis en andere crypto-activa in te zetten voor rendement.

Momenteel ondersteunt HadesSwap DAI, SOUL, BTCB, ETH en CAKE, en is compatibel met de populaire gedecentraliseerde portemonnee Metamask. HadesSwap beschikt ook over een Binance Smart Chain (BSC) brug voor activa BTCB, ETH, CAKE en DAI.

Sprekend over de lancering, zei PolisChain’s business DAO manager, Andreas Meyer:

Op de lange termijn zal het Polis Chain team zich richten op betalingstools, merchant connecties en online winkels, het creëren van een slimme keten voor snelle betalingen en gedecentraliseerde toepassingen.”


Op weg naar DeFi en verder

Naast de ontwikkeling van een nieuw DeFi aanbod, heeft Polis zich gericht op de ontwikkeling van verschillende nieuwe functies voor hun gowing ecosysteem. Dit omvat de recente toevoeging van Polis aan Meter.io, die PolisChain verbindt met BSC, waardoor een brug voor BTCB, ETH, CAKE en DAI op beide netwerken wordt ondersteund.

Meter.io is een sterk gedecentraliseerde Ethereum-schalingsoplossing met een ingebouwde metastabiele gasvaluta. Het maakt verbinding met Ethereum en andere blockchains als een laag-twee protocol en maakt het mogelijk voor smart contracts om naadloos te schalen en te communiceren via heterogene blockchain netwerken.

Lees hier meer over Meter.io.

Bovendien heeft het Polis-team in oktober 2021 Polis Block Slasher uitgebracht, een free-to-play game waarmee spelers Polis kunnen winnen, een functie die de adoptie van het bredere ecosysteem stimuleert. Het spel wordt gerandomiseerd op basis van het portemonnee-adres van elke speler, met de kans om tot 400 Polis te winnen (iets meer dan $100 tegen de huidige marktkoers) als ze tegen 30 november een gerangschikte positie hebben.

Meer informatie over het Block Slasher-spel van Polis vindt u hier.


Over Polis

Polis is de belangrijkste activa op het Olympus Netwerk. Gebruikers kunnen er transactiekosten mee betalen, maar ook waarde die in Polis is opgeslagen, overdragen binnen het netwerk. Polis Chain is EVM-compatibel, wat betekent dat ontwikkelaars toepassingen kunnen bouwen die gebruik maken van smart contract-technologie.

Het netwerk begon als een fork van het populaire betaalplatform DASH, en adopteerde zijn eigen Proof-of-Stake-regels in 2018. Bovendien wordt Polis bestuurd door een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) die vijf managers kiest die verantwoordelijk zijn voor de werking van het ecosysteem. Alle Polis-leden kunnen stemmen voor elk van de functies, evenals specifieke voorstellen met betrekking tot de toekomst van het ecosysteem naar voren brengen en erover stemmen.


De kern van Polis is een door de gemeenschap aangestuurde benadering van het creëren van nieuwe technologie met als doel het bevorderen van wijdverspreide invoering van cryptocurrency en gedecentraliseerde ledger.

Voor meer informatie over hoe Polis zijn eigen native blockchain gebruikt om DeFi te revolutioneren, bezoek hun website hier of neem een kijkje op hun Twitter pagina.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten