Persbericht

Polkadot (DOT) en Cardano (ADA) topontwikkelingslijst. Uwerx (WERX) getipt voor succes

Recente gegevens van Santiment toonden aan dat Polkadot (DOT) en Cardano (ADA) respectievelijk op nummer één en drie stonden in de lijst met cryptoprojecten. Dat zou de projecten goed van pas moeten houden voor positieve prijsacties in het komende jaar. Uwerx is een project getipt voor goede dingen in 2023 met een project dat een snelgroeiende markt wil verstoren met de blockchain.

Uwerx (WERX) heeft zijn eigen ontwikkelingsplannen

Uwerx wordt een gloednieuw project dat de dominantie van bedrijven als Upwork in de wereld van freelance gig-werkers probeert te verstoren. Uwerx zal de eerste zijn die die markt combineert met blockchain-technologie, wat voordelen zal opleveren voor werkgevers en werknemers. De gig-economie groeit snel en Uwerx wil een solide platform ontwikkelen en die groei aanboren. Upwork is een beursgenoteerd bedrijf met een marktkapitalisatie van ongeveer $1,7 miljard, wat een ruw doel is voor Uwerx in 2023.

Upwork zei ook dat het in 2021 $ 3,5 miljard aan werk had geboekt, een stijging van 35%, en een omzet van $500 miljoen had. Het is niet moeilijk te begrijpen waarom analisten en investeerders dit jaar een stijging van Uwerx tot $2,80 voorspellen. Het project heeft al een succesvolle audit met InterFi Network en Solidproof afgerond en er is een blokkeringsperiode van 25 jaar voor ontwikkelingsfondsen na afloop van de voorverkoop. Uwerx is momenteel beschikbaar in de voorverkoop en we geloven dat het een dominante kracht zal worden in de freelance-industrie met zijn fundamentele voordelen ten opzichte van traditionele freelance-platforms.

Polkadot (DOT) is het topproject voor ontwikkelaars

Polkadot (DOT) is getoond als de beste munt voor ontwikkelaars in 2023. Gegevens van Santiment zagen Polkadot (DOT) zijn crypto-rivalen voorlopen. Polkadot (DOT) leed onder de bearmarkt en zakte van hoogtes van ongeveer $ 55 naar dieptepunten onder $ 5. Het project heeft zijn aandacht gericht op parachains, dat is het bieden van cross-chain communicatie voor apps en diensten op de blockchain van Polkadot. Polkadot (DOT) maakt cross-blockchain-overdrachten mogelijk van elk type gegevens, activum of token.

De ontwikkelaars van Polkadot zeiden in een recente update ook dat er ongeveer 550 projecten zijn gelanceerd of in ontwikkeling zijn op Polkadot (DOT), wat een solide start is van het eerste volledige jaar van het netwerk met live parachains. Het bedrijf zou steun moeten blijven zien in de volgende bullmarkt en de ontwikkelingsactiviteiten zullen worden voortgezet.

Cardano (ADA) Rustig bouwen aan succes

Cardano (ADA) stond op nummer drie op de lijst van beste ontwikkelingsmunten, en dat is een goed herstel voor de keten na een reeks upgrades in 2020. Daardoor liep het project prijswinsten en ontwikkeling in die periode mis, maar het begon in 2021 een inhaalslag te maken. Cardano (ADA) richtte zich ook op de DeFi-sector, en die sector kende een grote neergang in 2022. Ondanks de teleurstelling is de blockchain klaar voor een heropleving in de cryptomarkt.

Cardano (ADA) zou sneller kunnen groeien dan Polkadot (DOT) vanwege de projecten die het host. Cardano (ADA) brengt ook een nieuwe tool naar zijn blockchain met zijketen-ontwikkeling en dat zou het project verder kunnen ondersteunen. De makers van het project introduceren een toolkit voor ontwikkelaars en programmeurs kunnen vervolgens unieke sidechains ontwerpen voor het Cardano (ADA)-netwerk. Dat zou een grote rivaal kunnen zijn voor de parachains van Polkadot (DOT).

Wij zijn van mening dat de Uwerx-voorverkoop de beste kans biedt voor potentiële investeerders, omdat het een revolutionaire verandering mogelijk maakt in een snelgroeiende industrie die zelfs in ongunstige marktomstandigheden is gegroeid. Investeerders zouden enorm kunnen profiteren van wat volgens ons de belangrijkste voorverkoop dit jaar is, vooral met een aankoopbonus van 25% en het prijskaartje van $0,0075!