stijg crypto
Persbericht

Populaire Crypto Expert Voorspelt: Top 3 Opkomende Crypto Met Potentie X100 Te Gaan in Juli

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Na een bearish periode waarin onder andere Bitcoin met maar liefst 10% is gedaald in drie weken tijd, lijkt er een einde gekomen aan de grote verliezen. In deze aankomende pump zijn er een aantal tokens die eruit gaan springen en volgens een expert zelfs potentie hebben om x100 te gaan in juli. Hier lees je welke dit zijn. 

De afgelopen tijd is de crypto markt door een erg moeilijke periode gegaan, waarin koersen in een korte tijd enorm daalde. Op 7 juni 2024 was de totale market cap nog $2.65 triljoen, drie weken later was dit bedrag gedaald tot $2,26 triljoen. Maar de afgelopen 24 uur is de totale market cap echter weer wat gestegen tot $2,29 triljoen.

Market cap crypto markt stijgt na lange periode van daling – Bron: CoinMarketCap

De totale market cap van de crypto markt is aan het stijgen, doordat de koersen van de verschillende munten ook weer aan het stijgen is. Volgens een crypto expert zijn er echter drie opkomende crypto’s die je zeker in de gaten moet houden in juli. Deze hebben namelijk potentie om tot wel 100 keer te stijgen in waarde. 

Pepe Unchained ($PEPU) – De Eerste Meme Coin met een Layer-2 Blockchain

Meme coins zijn natuurlijk altijd al razend populair, maar coins als Pepe, Floki en Shiba Inu moeten binnenkort wellicht wel plaats gaan maken voor Pepe Unchained ($PEPU). Na het daverende succes van Pepe, is er nu een nieuwe meme coin die instapt op dezelfde meme, maar dit maal doen ze het beter. 

Pepe Unchained heeft namelijk de potentie om meer te worden dan alleen een simpele meme coin. Het project is namelijk ontwikkeld op een Layer-2 blockchain, bovenop de Ethereum blockchain. Hierdoor biedt het project snellere én goedkopere transacties in vergelijking met andere projecten. 

Transacties op deze Layer-2 blockchain kunnen tot wel 100x sneller uitgevoerd worden dan op een traditionele blockchain. Ook zijn de gas fees lager, waardoor je minder betaald. Zo biedt het project dezelfde kwaliteit als dat ze bij Pepe bieden, maar dan in een beter jasje. 

Op dit moment bevindt Pepe Unchained zich nog in de presale fase, waar je de token voor $0,008 kunt kopen. Het project is nog maar even live, maar heeft al bijna $2 miljoen opgehaald. Dit geeft de potentie van deze opkomende crypto goed weer. Na een aantal dagen wordt de presale prijs iets hoger, tot dat het project op een gegeven moment op een exchange geplaatst wordt. Dit zal waarschijnlijk ergens in juli gebeuren, vandaar dat de crypto expert verwacht dat deze coin potentie heeft om x100 te gaan. Wacht dus niet lang en investeer nu de presale nog bezig is. 

Bezoek de Pepe Unchained Presale Hier

WienerAI ($WAI) – Opkomende Crypto met Potentie en AI-kracht

WienerAI, momenteel de blikvanger onder de opkomende crypto, combineert kunstmatige intelligentie en cryptocurrency op een unieke manier. Weg met de traditionele Shiba Inu of groene kikker; de mascotte van WienerAI is een charmante teckel, wat deze coin meteen onderscheidt van andere meme coins.

Opgebouwd op de Ethereum blockchain, maakt WienerAI gebruik van een ERC-20 token. Momenteel is de presale in volle gang, waarbij 40% van de totale voorraad van 69 miljard tokens beschikbaar is. Deze fase biedt vroege investeerders de kans om deel te nemen aan een crypto met potentie, voordat deze volledig gelanceerd wordt op de markt en zijn prijs enorm zal toenemen. De overige 60% van de tokens worden strategisch verdeeld, onder andere voor staking beloningen, community rewards en marketingactiviteiten. De exacte percentages zijn eenvoudig terug te vinden in de whitepaper op de officiële website van het project.

WienerAI benadert kunstmatige intelligentie op een innovatieve manier door deze te koppelen aan de kracht van memes. In plaats van AI te zien als een strikt instrument, presenteert WienerAI het als een soort metgezel die gebruikers ondersteunt in hun dagelijkse bezigheden. Dit maakt WienerAI niet alleen een zeer toegankelijk project, maar maakt het ook nog eens aantrekkelijk voor het brede publiek.

De doordachte aanpak toont aan dat WienerAI niet alleen een nieuwe benadering van AI biedt, maar ook als een van de meest veelbelovende en populaire crypto projecten van dit moment kan worden beschouwd. Mis deze kans niet en investeer vandaag nog via de website van het project, waar je eenvoudig andere cryptocurrency kunt omwisselen voor de $WAI token. 

Investeer nu in WienerAI

PlayDoge ($PLAY) – Verdien Crypto met dit Play-To-Earn Project

Het laatste crypto project dat volgens de crypto expert in deze top 3 thuishoort, is PlayDoge. PlayDoge is een nieuw crypto project dat inspeelt op nostalgie en de razend populaire Doge meme. Maar het is niet alleen een meme token, het project biedt gebruikers namelijk de kans om geld te verdienen via de leuke play-to-earn game. 

De ontwikkelaars van deze opkomende crypto hebben de iconische Doge meme gecombineerd met een Tamagotchi-stijl digitaal huisdier. Tamagotchi huisdieren waren een rage eind jaren 90, waarbij je een virtueel huisdier had waarvoor je moest zorgen. Vooral voor investeerders die deze rage hebben meegemaakt, zal PlayDoge zeker nostalgisch werken. 

Net als bij je Tamagotshi huisdier, moet je ook voor je Play Doge huisdier zorgen. Verzorg je je huisdier goed, dan word je beloond in de vorm van $PLAY tokens. Een eenvoudige, en bovenal leuke manier om wat extra crypto te verdienen. 

Op dit moment zit het PlayDoge project nog in de presale. Maar liefst 50% van de 9,4 miljard tokens worden verkocht in deze presale. Dit lijkt veel, maar door de potentie om x100 te gaan, gaat de presale razendsnel. Na iedere fase van de presale zal de prijs iets toenemen, totdat het project op een exchange geplaatst wordt, en de prijs ineens enorm snel zal stijgen. Wees dus niet te laat en investeer nu PlayDoge nog in de presale fase zit. 

Bekijk de PlayDoge Presale hier


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.