Persbericht

Newsbit 14-06-2022 14:45 leestijd 3 - 4 min

Prime Stake en Oreol Staking – grote conferentie in Denver

De langverwachte Cross Staking-Conferentie werd 11 juni en 12 juni 2022 georganiseerd in Denver, in de Verenigde Staten (VS). De organisatoren waren: Owen Tao, de directeur van Cross Staking; Brian Yang, een toonaangevende specialist van het bedrijf; Anthony War, een hoofdarchitect; evenals andere teamleden. Onder de deelnemers aan de conferentie waren startups, investeerders en experts in de cryptocurrency-markt.

Gedurende deze conferentie kwamen diverse onderwerpen aan bod, waaronder de vooruitzichten van het gebruik van Cross Staking voor cryptocurrencies met een Proof-of-Work (PoW)-consensus. Lou Kerner, lid van de adviesraad bij Blockchain Co-investors, zei het volgende tijdens de opening:

“Dankzij blockchain-technologie worden de activiteiten van marktdeelnemers transparant en begrijpelijk, maar helaas vertraagt de huidige obsessie met PoW-consensus de ontwikkeling van de industrie alleen maar. En de enorme hoeveelheden elektriciteit die nodig zijn om met deze consensus op te schalen, dwongen ontwikkelaars na te denken over een alternatief. Daarom hebben we onlangs pogingen gezien om over te schakelen naar Proof-of-Stake (PoS); een milieuvriendelijker alternatief.

Zo’n transitie duurt erg lang, wat al bewezen is door het voorbeeld van Ethereum. Daarom hebben we Cross Staking gecreëerd, een oplossing die de crypto-industrie zal helpen de factoren te vergeten die de ontwikkeling ervan belemmeren en door te gaan met actieve schaalvergroting en ontwikkeling.”

Ook het onderwerp ‘digitale veiligheid’ kwam tijdens de conferentie aan de orde. Het hoofd van het IMO-bedrijf, Stefan Rind, zei hierover het volgende:

“Wij weten dat de blockchain kwaliteiten heeft die het mogelijk maken om te worden gebruikt voor cyberverdediging. Aan de andere kant kennen we ook veel voorbeelden waarin crypto-projecten werden aangevallen, waardoor gebruikers miljoenen dollars ($) kwijtraakten. Cross Staking-technologie kan het ontbrekende stukje van de puzzel worden dat nodig is om de veiligheid van de blockchain te waarborgen. We weten al dat Cross Staking de bescherming van het hoofdnetwerk en het gecreëerde netwerk combineert, waardoor de beveiliging van beide wordt verbeterd. Met andere woorden, om de eerste ketting te kraken, is het noodzakelijk om de tweede te kraken. Zo krijgen we een hoger niveau van veiligheid en anonimiteit en wordt de transactiesnelheid voor gebruikers 2 tot 3 keer hoger.”

Hiernaast sprak het Cross Staking-team uitgebreid over hun ontwikkelde protocol. Het is mogelijk om de toespraak van de uitvoerend directeur Owen Tao te benadrukken, die vertelde welke voordelen het project voor gewone gebruikers oplevert:

“Ons hybride protocol op het tweede niveau stelt aanbieders van uitzetten in staat om cryptocurrencies in te zetten op basis van de PoW-consensus. Vóór de oprichting van Cross Staking konden dergelijke munten alleen worden gedolven, maar nu kunnen gebruikers Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) en andere tokens inzetten op de PoW-consensus. Door de PoW- en PoS-protocollen te combineren, creëert de technologie dus een systeem waarmee u kunt verdienen met meer stabiliteit en winstgevendheid.”

De conferentie werd bijgewoond door vertegenwoordigers van Prime Stake en Oreol Staking, providers die Cross Staking-technologie al hebben geïmplementeerd. Als u een groot passief inkomen uit uw crypto-activa wilt ontvangen, ga dan naar de site van een van de providers en begin met verdienen. Jeff Moore, de oprichter en CEO van Prime Stake, zei het volgende:

“Cross Staking-technologie combineert al het beste dat PoW- en PoS-consensusalgoritmen hebben. Dankzij cross-staking-technologie heeft ons bedrijf een langverwachte kans gekregen voor alle investeerders om PoW-munten in te zetten.”

Michael Saylor, de mede-oprichter en CEO, sprak namens Oreol Staking:

“Dankzij de Cross Staking-technologie kunnen we het hoogste niveau van activabescherming bieden en de winst van onze gebruikers maximaliseren. We werken sinds 2021 aan de cryptocurrency-markt en ons doel is om mijnbouw te vervangen door een zeer winstgevend en milieuvriendelijk alternatief voor Cross Staking. We zien grote kansen in het populariseren van deze technologie en zijn er trots op dat de blockchain-industrie voor onze ogen milieuvriendelijker wordt.”

Als onderdeel van de ontwikkeling van Cross Staking-technologie en de verbetering ervan, werden plannen voor 2022 aangekondigd:

● Integratie van het Cross Staking-protocol met nog drie andere providers naast Prime Stake en Oreol Staking;
● Vermindering van mijn elektriciteitsverbruik met 10%;
● Updaten van het consensusalgoritme in de netwerken die worden gecreëerd (PoS 2.0).

Wanneer de conferentie samengevat wordt, wezen eigenlijk alle sprekers op het belang van de introductie van deze technologie, die de hoeveelheid verbruikte elektriciteit aanzienlijk zal verminderen en de deuren naar de wereld van cryptocurrencies zal openen voor een groot aantal nieuwe gebruikers.

Waar PoW nog steeds veel fans heeft, erkennen elke dag meer mensen de tekortkomingen en beseffen dat een andere aanpak nodig is. Door samen te werken met Cross Staking-providers, ontvangt elke gebruiker goede beloningen voor het inzetten van PoW-munten en draagt ​​hij ook bij aan de milieuvriendelijke ontwikkeling van blockchain-technologieën. Wanneer je passief inkomen uit je crypto-activa wil ontvangen met een dagelijkse uitbetalingen en rente, ga dan naar de website van een van de providers: Prime Stake of Oreol Staking.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten