Dogecoin Nieuws, Persbericht, Solana Nieuws

Newsbit 16-09-2021 14:24 leestijd 2 - 3 min

PrimeXBT voegt zeven crypto’s toe: SOL, DOT, DOGE, ADA en meer

De lijst van de top 10 meest waardevolle cryptocurrencies is vandaag de dag dramatisch anders dan enkele jaren geleden. Bitcoin en Ethereum blijven de nummer één en twee, maar de rest van de lijst is verre van wat het vroeger was.

Veel van de projecten die nu in de top tien staan, zijn in de afgelopen 4 jaar pas van start gegaan, waardoor ze nieuwkomers waren in de cryptocurrency-industrie. Ondanks hun jeugdigheid beschikken ze al over miljarden dollars aan kapitaal en zijn ze uitgegroeid tot serieuze activa waar iedereen in de financiële wereld aandacht aan besteedt.

Dit is PrimeXBT niet ontgaan, vandaar dat ze onlangs de listing van zeven grote crypto’s hebben aangekondigd, waaronder Solana, Polkadot, Dogecoin, Cardano, Uniswap, Chainlink en XRP. Hier is alles wat u moet weten over het bekroonde platform en de nieuwste middelen om zijn cijfer te halen.


Welke altcoins zijn vermeld op PrimeXBT?

Een vermelding op PrimeXBT betekent dat deze altcoins het hebben gehaald. Het geavanceerde handelsplatform biedt alleen handelsinstrumenten van wereldklasse, zowel uit de digitale als de traditionele activaklassen. Traditionele activa variëren van aandelenindices zoals de S&P 500, DAX 30, Dow Jones en meer; grote, kleine en exotische valutaparen; en grondstoffen zoals olie, aardgas, goud en zilver.

De digitale activa die zijn te verhandelen waren tot nu toe alleen Bitcoin, Ethereum, Litecoin en EOS. Maar daar komenn nu dus een aantal grote cryptocurrencies bij, namelijk: SOL, DOGE, ADA, UNI, LINK, DOT en XRP. Deze altcoins zijn beschikbaar met een hefboomwerking tot 1:20, terwijl strategiemanagers van Covesting toegang hebben tot een hefboomwerking tot 1:10 op dezelfde activa.

Deze activa en de bijbehorende volatiliteit zullen de Covesting strategiemanagers nog meer manieren bieden om te profiteren dan voorheen, wat op zijn beurt de kansen vergroot die volgers hebben om hun weg naar succes te kopiëren. Solana, Cardano en Dogecoin klommen bijvoorbeeld allemaal enkele duizenden procenten in ROI. Het gebruik van de hierboven genoemde hefboomwerking had volgers een fortuin kunnen opleveren als strategiemanagers deze activa binnen handbereik hadden voordat de opwaartse trend van elke munt begon.


De nieuwste innovatieve roadmap

De nieuwe activalijst van PrimeXBT is slechts de nieuwste in een doorlopende reeks updates waarbij het platform functie na functie vrijgeeft. Recente updates omvatten de PrimeXBT V2.0-platformupgrade, die de gebruikersinterface en het accountdashboard een volledige visuele revisie en retooling gaf. Daarnaast zijn naast BTC nieuwe valuta’s voor basismargerekeningen ETH, USDT en USDC toegevoegd.

PrimeXBT is momenteel ook de exclusieve thuisbasis van de Covesting copy trading-module. PrimeXBT ligt op schema om het Covesting Yield Accounts-systeem over enkele weken te introduceren. De aankomende tool biedt een variabele APY door alle inactieve crypto-activa die op het platform zijn opgeslagen, uit te zetten.

Met traditionele activa, DeFi-achtige functies die passief inkomen genereren, grote crypto-activa zoals Bitcoin, de mogelijkheid om toegang te krijgen tot zowel traditionele als cryptomarkten vanuit één account, persoonlijke service met toegewijde accountmanagers, het hoogste niveau van activabescherming, ingebouwd grafieken en Covesting copy trading-module, is PrimeXBT hard op weg om de ultieme one-stop-shop voor handelaren over de hele wereld te worden. En met de toevoeging van Solana, Polkadot, Dogecoin, Cardano, Uniswap, Chainlink en XRP, zijn er meer opties dan voorheen voor handelaren om uit te kiezen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten