Chainlink
Persbericht

$QUBE zal tegen eind 2023 waarschijnlijk $1 bereiken. Is dit de reden waarom Chainlink-walvissen InQubeta in de gaten houden?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Stap in de toekomst van AI-investeringen met InQubeta en zijn revolutionaire $QUBE-token. Dit dynamische platform zorgt voor een gelijk speelveld, waardoor AI-startups voor iedereen toegankelijk worden. Terwijl 2023 zich ontvouwt, kijkt de cryptowereld nauwlettend toe en vraagt zich af of $QUBE $1 zal bereiken en waarom Chainlink-walvissen geïntrigeerd zijn.

InQubeta: een revolutie in AI-investeringen met $QUBE-tokens

InQubeta, het avant-garde cryptoplatform, ontpopt zich als één van de beste cryptocurrency-opties voor vooruitstrevende investeerders. Het pioniert met een nieuwe benadering van fondsenwerving voor AI-startups via het inventieve $QUBE-token, een ERC20-token ontworpen voor deflatoire groei.

Dit unieke platform democratiseert AI-investeringen en biedt iedereen gelijke kansen, waardoor het één van de beste crypto’s is om momenteel in te investeren. InQubeta introduceert een baanbrekend concept waarbij AI-startups hun investeringsmogelijkheden tokeniseren als NFT’s. Deze strategie opent de deur voor investeerders, ongeacht hun budget, om met AI-startups in zee te gaan, waardoor een gelijk speelveld voor iedereen ontstaat.

Traditionele investeringen in AI-startups zijn historisch gezien beperkt tot een select aantal, maar InQubeta wil dat verhaal veranderen. Door gebruik te maken van blockchain en slimme contracten creëert InQubeta een veilig, transparant en inclusief investeringsecosysteem, waardoor het één van de beste munten is om in te investeren voor de toekomst.

Het potentieel van AI-technologie kent geen grenzen en startups lopen voorop in baanbrekende ontwikkelingen. InQubeta vereenvoudigt het proces voor investeerders om AI-uitvindingen te ondersteunen, waardoor de groei van technologie wordt gestimuleerd die een revolutie teweeg kan brengen in verschillende aspecten van ons leven.

InQubeta is met name gebouwd op de Ethereum-blockchain, waarbij gebruik wordt gemaakt van de slimme contractmogelijkheden. Plannen om in 2024 uit te breiden naar meerdere blockchains zullen de toegankelijkheid en diversiteit in het investeringsecosysteem vergroten, waardoor de positie als topcrypto om in te investeren wordt verstevigd.

InQubeta’s token, $QUBE, heeft een totaal aanbod van 1,5 miljard. De initiële voorverkoopprijs was $0,007, en de verwachte lanceringsprijs is ongeveer $0,0308. Tokendistributie omvat toewijzingen voor de openbare verkoop, marketing, juridische zaken en adviseurs, het ontwikkelingsteam en liquiditeit, beursnotering en beloningspool, met een blokkering van vijf jaar.

De koop- en verkoopbelastingstructuur van $QUBE komt ten goede aan tokenhouders en de bredere InQubeta-gemeenschap. Een deel van deze belastingen gaat naar initiatieven zoals het inzetten van beloningen, liquiditeit, marketing en tokenverbranding, waardoor uiteindelijk de waarde van het token wordt vergroot.

Terwijl de cryptogemeenschap uitkijkt naar 2023, zijn alle ogen gericht op InQubeta en zijn potentieel om $1 te bereiken. Met zijn inventieve benadering van AI-investeringen en de unieke kenmerken van het $QUBE-token herdefinieert InQubeta de toekomst van de financiering van AI-technologie en vestigt het zichzelf als één van de beste nieuwe crypto-investeringen op de markt. Het is de mix van aanbiedingen en de verwachting van aanzienlijke groei die Chainlink-walvissen intrigeert.

Bezoek de InQubeta Voorverkoop

Chainlink, vaak LINK genoemd, is een cruciale speler in de wereld van cryptocurrencies. Het orakelnetwerk is de ideale oplossing geworden voor het verbinden van slimme contracten met gegevens uit de echte wereld, waardoor de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicaties (dApps) op verschillende blockchain-platforms mogelijk wordt gemaakt.

Chainlink was één van de eersten die het probleem aanpakte van slimme contracten die toegang nodig hebben tot gegevens uit de echte wereld. Het gedecentraliseerde orakelnetwerk biedt een veilige en fraudebestendige brug tussen blockchain en externe gegevensbronnen.

De reputatie van Chainlink op het gebied van betrouwbaarheid en betrouwbaarheid heeft het bedrijf partnerschappen opgeleverd met toonaangevende bedrijven en projecten in de blockchain-ruimte. De orakels worden gebruikt om verschillende DeFi-platforms aan te drijven en cruciale gegevens te leveren voor prijsfeeds, leningen en verzekeringen.

De orakels van Chainlink spelen een cruciale rol in DeFi door te zorgen voor nauwkeurige en actuele prijsinformatie. Dit is essentieel voor functies zoals het onderpand van stablecoins, geautomatiseerde handel en yield farming.

Naast DeFi hebben de orakels van Chainlink toepassingen in verschillende industrieën, waaronder supply chain management, gaming, verzekeringen en meer. Het vermogen om slimme contracten veilig te verbinden met gegevensbronnen uit de echte wereld opent de deur naar een breed scala aan mogelijkheden.

Conclusie

De baanbrekende visie van InQubeta op AI-investeringen met $QUBE heeft het potentieel om het cryptolandschap opnieuw te definiëren. De verwachte reis naar een mogelijke waardering van $1 voor $QUBE tegen eind 2023 heeft de nieuwsgierigheid van Chainlink-walvissen aangewakkerd en een nieuwe laag van intriges toegevoegd. In deze dynamische convergentie van uitvindingen verlichten InQubeta en Chainlink het pad naar een toekomst waarin blockchain- en AI-uitvindingen gedijen.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop
Sluit u aan bij InQubeta-communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.