rebel satoshi
Persbericht

Rebel Satoshi (RECQ) Voortverkoop Kans Is Te Goed Om Te Negeren Voor Notcoin (NOT) En Ripple (XRP) Houders

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • Rebel Satoshi op weg om 184% rendement te genereren voor presale-investeerders van het RECQ-token.
  • Crypto-analisten voorspellen een uitverkoop voor Notcoin, zal NOT onder $0,010 dalen?
  • Na te zijn bestempeld als een zombiecryptovaluta, wordt verwacht dat XRP onder $0,47 zal dalen.

De trending memecoins zoals Rebel Satoshi (RECQ) zijn een uitzondering gebleken in de huidige marktomstandigheden. Het RECQ-token is een van de beste presale memecoins geworden en heeft tokens zoals Notcoin (NOT) en XRP achter zich gelaten. Laten we eens kijken naar de factoren die RECQ zo’n groot succes maken op de cryptomarkt, voor NOT en XRP.

Is Rebel Satoshi De Volgende Crypto Ster Nu Het Soort Tijdens Presale

De cryptomarkt heeft de laatste tijd veel investeerders verward. Zelfs als de macro-omstandigheden er goed uitzien, handelt de markt zijwaarts. In een dergelijk scenario hebben de trending memecoins zich als redders voor investeerders bewezen. Een van de top presale memecoins in deze context is Rebel Satoshi. Het Rebel Satoshi-project is gebouwd op Ethereum en is geïnspireerd door grootheden zoals Guy Fawkes en Satoshi Nakamoto.

Het doel van het Rebel Satoshi-project is om de elites uit te dagen en echte decentralisatie op de markt te brengen. De leden van de Recusant-gemeenschap van Rebel Satoshi zullen de voorbodes van verandering zijn en het cryptolandschap revolutioneren. Dit zullen ze doen via de twee pijlers van het Rebel Satoshi-ecosysteem, namelijk de RBLZ- en RECQ-tokens.

Op dit moment voert Rebel Satoshi de presale van RECQ uit voor $0,0044 per token in Fase 2. Het RECQ-token is met 120% gestegen sinds het begin van de presale en er zijn 582 miljoen tokens verkocht. Door de enorme vraag zal RECQ nog eens 184% stijgen tot de lanceringsprijs van $0,0125 tegen het einde van de presale.

Notcoin Zet Zijn Val Voort Te Midden van een Stagnerende Markt

De lancering van Notcoin op 15 mei werd gevolgd door een belangrijke ontwikkeling in de cryptomarkt, namelijk de goedkeuring van de ETH ETF. Als gevolg daarvan leidde de korte rally op de markt ook tot een rally voor Notcoin. Het NOT-token steeg van $0,0049 op 23 mei, de datum van de ETF-goedkeuring, naar $0,028 op 2 juni. Dit was een enorme stijging van 471,4% voor het NOT-token.

Echter, naarmate de markteuforie is afgenomen, heeft het NOT-token ook een gestage daling doorgemaakt. Op 18 juni was NOT met 42,8% gedaald tot een waarde van $0,016. Terwijl NOT daalde, kondigde Telegram Wallet op 7 juni aan dat gebruikers Notcoin kunnen kopen in de wallet met fiat.

Ondanks dergelijke ontwikkelingen voorspellen analisten een uitverkoop voor NOT, aangezien houders winst nemen. Als gevolg daarvan verwachten zij dat NOT de komende maanden onder $0,010 zal dalen.

XRP Blijft Zijwaarts Handelen Na een Korte Stijging

Begin 2024 classificeerde een artikel in Forbes XRP, samen met andere cryptovaluta, als een zombiecryptovaluta. Er is sindsdien weinig veranderd voor XRP, aangezien het in een impasse blijft hangen. Zelfs de goedkeuring van de ETH ETF op 23 mei leidde slechts tot een tijdelijke opleving voor XRP.

De XRP-prijs steeg slechts van $0,51 op 23 mei naar $0,54 op 26 mei, een stijging van 5,8%. Deze opleving is omgekeerd en XRP handelt weer zijwaarts na een lichte daling.

De XRP-prijs was met 7,4% gedaald tot $0,50 op 18 juni. Hoewel de prijs van XRP geen kracht heeft getoond, is Ripple doorgegaan met het uitbreiden van zijn ecosysteem. Zo kondigde Ripple op 12 juni de Ethereum Virtual Machine (EVM)-compatibiliteit met de XRP Ledger aan.

Echter, aangezien deze ontwikkelingen geen impact hebben gehad, zijn analisten bearish over XRP. Ze voorspellen dat de XRP-prijs de komende maanden onder $0,47 zal dalen.

Voor de laatste updates en meer informatie, bezoek de officiële Rebel Satoshi-website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.