Persbericht, Solana Nieuws

Persbericht, Solana Nieuws

Newsbit 28-03-2022 13:40u leestijd 2 - 2 min

Revolutionair DeFi-platform CODI Finance lanceert zijn staking-functie

CODI Finance heeft in maart zijn staking-functie uitgebracht, nadat ze onlangs nog zijn native token $CODI geplaatst heeft op de top crypto ranking site, Coingecko, en toonaangevende DEX, Raydium.


In september van 2021 ging Codi Finance van start. Sindsdien is er een aanzienlijke vooruitgang geboekt in het Solana Ecosysteem door innovatieve oplossingen aan te bieden voor de dringende behoeften van dit ecosysteem. Hieronder valt te denken aan een IDO-lanceringsplatform en een uitleenprotocol. 

CODI Finance is een volledig open én gedecentraliseerd ecosysteem dat uit 3 diensten bestaat: een IDO Launchpad, een DEX en een gedecentraliseerd uitleenprotocol. 

CODI’s meest recente prestatie was het vermelden van zijn native- en governance-token, $CODI, op Raydium. Dit is een toonaangevende en gedecentraliseerde exchange in het Solana-ecosysteem. CODI Finance noteerde in de tweede week van februari op Raydium en komt zijn belofte na om in het eerste kwartaal van 2022 op een gedecentraliseerde beurs te noteren. De notering van $CODI op Raydium wordt ondersteund door diepe liquiditeit en onmiddellijke handel. Bovendien biedt het een alternatieve methode voor het kopen van $CODI-tokens voor gebruikers die liever niet op gecentraliseerde beurzen handelen.

CODI is een DeFi-ecosysteem in Solana dat als doel heeft om het huidige Solana IDO-lanceringslandschap te transformeren. CODI Finance is van plan volledig te vertrouwen op een DAO gebaseerd governancemodel, waarbij de CODI-community het ecosysteem beheert en bezit. Vorig jaar integreerde CODI Finance ook met de toonaangevende Oracle-provider Chainlink om prijsfeedpools veilig te stellen.

Bovendien kunnen houders van “$CODI” hun tokens inzetten op het CODI-platform voor een fantastische APY. Om elke gebruiker een gelijke kans te geven, is het inzetten verdeeld in vijf niveaus, en de beloningen variëren afhankelijk van het inzetniveau. CODI Finance is ook van plan om de beschikbaarheid van “$CODI” op de cryptocurrency-markt te vergroten, met plannen in de maak om $CODI op andere gerenommeerde beurzen te vermelden.

Wanneer het IDO CODI-lanceerplatform volledig operationeel is, kan de CODI-community ‘$CODI’ inzetten om in projecten te investeren en vroegtijdige toewijzingen te ontvangen.

Tevens is CODI onlangs ook toegevoegd aan Coingecko, één van de grootste websites voor het rangschikken van cryptocurrency wereldwijd. Coingecko stelt de CODI Finance-community nu in staat om de dagelijkse prijsactie van $CODI te volgen en toegang te krijgen tot andere CODI Finance-gegevens.

Als jij op zoek bent naar OTC “$CODI”-verkopen, neem dan contact op met het CODI Finance-team via sales@codi.finance. Het CODI Finance-team staat ook open voor privédeals van particuliere beleggers.

Voor meer informatie over dit project, bezoek Codi.finance, of sluit je aan bij de community door hun socialemediakanalen te volgen:

Twitter: https://twitter.com/Codi_Finance

Discord: https://discord.gg/gyUadGhScv

Telegram: https://t.me/codi_finance_community

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten