Ripple (XRP) komt naar KuCoinKuCoin heeft middels een blogbericht laten weten dat het Ripple (XRP) gaat toevoegen aan haar platform.


Nog niet volledig beschikbaar

De Ripple (XRP) wordt in 4 verschillende fasen geïmplementeerd. Momenteel is fase 1 al gelanceerd. In deze fase kunnen gebruikers van KuCoin hun XRP overzetten naar hun platform. In fase 2 kunnen de gebruikers aankoop-orders plaatsen. Mits deze is voltooid zal fase 3 in gang worden gezet. In deze fase kunnen de gebruikers verkoop-orders instellen. Tot slot wordt fase 4 in gang gezet. In deze fase kunnen gebruikers van het platform XRP terugtrekken van het platform. Als deze fase wordt ingezet is de XRP volledig handelbaar op het platform. Op 5 december zal de XRP volledig handelbaar moeten zijn volgens de blog.

Aanbieding

Om te vieren dat XRP op het platform handelbaar wordt, heeft KuCoin een aanbieding lopen. Gebruikers genieten 99% korting op de ruilkosten op alle XRP-handelsparen vanaf vanavond (3 december) om 18:00 tot aankomende 10 december 23:59 uur.

Koop Ripple | IDEAL

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken