Persbericht

Newsbit 04-08-2022 11:43 leestijd 3 - 6 min

Roseon: de mobile-first one-stop crypto-app

Het project Roseon Finance werd gelanceerd met de intentie om de kloof te overbruggen tussen de beste functies van gecentraliseerde swapdiensten (CeFi) en gedecentraliseerde financiën (DeFi). Roseon heeft hun roadmap al vroeg vervuld met producten die inmiddels gelanceerd zijn, zoals Swap, Bridge, Yield Aggregators en Wallet Management. Roseon breidde uit naar andere terreinen zoals GameFi, met de lancering van hun RoseonPad; een mobile first launchpad. Met het nut van het VIP-systeem van Roseon krijgen app-gebruikers vroege toegang tot veelbelovende projecten in de crypto-ruimte. Ook bracht Roseon een Game Center uit, met verschillende Play-to-Earn-minigames.

Al vroeg realiseerden ze zich bij Roseon dat om een van de beste crypto-projecten te worden, zij hun horizon moeten verbreden en uitbreiden dan alleen het aanbieden van CeDeFi-functies. Ze rebrandden zich naar Roseon, het hele ecosysteem dat hun ontwikkelingen omvat in het vereenvoudigen van de crypto-reis van hun gebruikers. Het ecosysteem omvat de app, de one-stop-solution applicatie die toegankelijk is via mobiel of web (Roseon App), en binnenkort met hun eigen metaverse (WonderLand).

Roseon primaire utility token is nog steeds $ROSN. Om de loyaliteit van hun community aan het project te belonen, hebben ze echter loyaliteitspunten toegevoegd, zoals Rose Points (Roseon App) en RedRoses (Discord-platform).

De Roseon App

De Roseon App is de one-stop-oplossing mobiele applicatie beschikbaar op Android en iOS. Hun CeDeFi-functies zijn nog steeds beschikbaar voor hun gebruikers om te gebruiken: Swap – Roseon’s systeem zoekt in alle CEX- en DEX’s om de hoogste liquiditeit te zoeken met de laagste kosten voor gebruikers om hun tokens te ruilen. Momenteel ondersteunt het platform alleen BSC-tokens, maar zal later andere netwerken zoals Bridge integreren – snel uw tokens overzetten van BSC naar ETH en vice versa. Smart Savings is een stakingsaanbod met een laag risico waarbij gebruikers huntokens voor een vaste periode kunnen vastleggen (vast sparen). Yield Farming – een stakingsoptie met flexibele beloningen en waar gebruikers hun tokens op elk gewenst moment vrij kunnen inzetten en verwijderen. Portfolio management – Roseon App’s ingebouwde software stelt gebruikers in staatom hun cryptowallets te controleren en te beheren.

De ontwikkeling van GameFi en NFT’s heeft men in staat gesteld om nieuwe functies te laten zien. RoseonPad is een mobile-first launchpad dat gebruikers vroege toegang biedt tot aankomende crypto-projecten op verschillende netwerken via hun In-App Offering (IAO). Het Game Center is een showcase van verschillende snelle minigames waar gebruikers $ROSN en Rose Points kunnen verdienen. Binnen het Game Center hebben ze al twee games gelanceerd: Spin2Win en Zombie Warriors. Roseon heeft meer games gepland – de arena-gevechtsspel Goblins Attack is bijna klaar en dan kan Roseon beginnen  te werken aan een Bobblehead Ball-sportgame. Ook hebben zij landbouw- en torenverdedigingsspellen gepland.

Game Shop – met behulp van verzamelde Rozen en / of $ROSN, kunnen gebruikerspu rchase mystery loot boxes met karakterkaarten om te worden gebruikt in hun mini-games. Het ruilen van karakterkaarten en knutselwerkjes/items is hier ook mogelijk. Met hun aankomende NFT-integratie kunnen gebruikers hun eigen NFT’s op roseon-app storten en presenteren . Naarmate er updates komen, kan RoseonPad binnenkort NFT-verkopen (INO’s) ondersteunen. Uiteindelijk zullen ze ook hun eigen in-app NFT-marktplaats lanceren.

WonderLand Metaverse: Sociale interactie op het volgende niveau

Een metaverse wordt niet alleen gemaakt door de ontwikkelaars. Het is een gezamenlijke bijdrage van iedereen, inclusief consumenten, makers en bedrijven die deelnemen aan het metaversum. Roseon WonderLand biedt de volgende functies aan hun gebruikers om hun sociale interacties binnen de metaverse te verbeteren:

  • Customize je avatars met speciale verdiende of gekochte accessoires;
  • Socializen en chatten met mede-Roseonians;
  • Grond bezitten en verdienen met P2E;
  • Op avontuur in het kasteel en op zoek naar willekeurige NFT-activa;
  • Het verhandelen van uw digitale activa en het showcasing van uw persoonlijke NFT-accessoires;
  • Het weergeven van je avatars wordt status-driven, op basis van verschillende factoren, waaronder de VIP-niveaus.

WonderLaunch: het Launchpad van de community

WonderLaunch is een webgebaseerd lanceringsplatform waarin gebruikers toegang zouden hebben tot projecten zonder rekening te hoeven houden met $ROSN holdings of VIP-lagen. In plaats daarvan hoeven gebruikers, om deel te nemen aan de IAOs (In App Offering), alleen specifieke $ROSN in te zetten voor het project van hun keuze.

Conclusie

Roseon App is ontwikkeld met als doel de mogelijkheden van DeFi, GameFi en NFT voor iedereen te vereenvoudigen. Het team is ervan overtuigd dat wat het voor WonderLand heeft opgesteld een uitbreiding van dit principe zal zijn. Roseon WonderLand wil dé benchmark opzetten voor het integreren van traditionele crypto met de opkomende engage-to-earn-mogelijkheden, door een boeiende en plezierige ervaring te bieden als men door het Roseon-metaverse dwaalt.

Ga voor meer informatie over het spannende project van Roseon naar: https://www.roseon.world/

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten