Persbericht

Persbericht

Newsbit 10-11-2021 15:15u leestijd 2 - 3 min

Safe Deal: altijd klaar om mensen over de hele wereld te verbinden!

Safe Deal werkt als een geavanceerd P2P-platform en is een uitwisselingsportaal dat kan worden gebruikt om cryptocurrency, informatie en bestanden uit te wisselen. Gebruikers kunnen het platform gebruiken om monetaire en niet-monetaire transacties mogelijk te maken onder volledige bescherming, anonimiteit, en met versnelde snelheid. Safe Deal fungeert ook als een escrow-dienst tussen gebruikers om de informatie te beschermen en de uitvoering van het contract te verzekeren.


Opmerkelijke kenmerken van Safe Deal

Safe Deal stelt kopers en verkopers in staat om met elkaar te communiceren onder zeer veilige encryptie aangedreven door blockchain technologie. De accountgegevens van de gebruiker en de toegang worden verder beveiligd door een twee-factor authenticatie reeks die ongewenste accounttoegang beperkt.

Om het vertrouwen tussen de potentiële kopers en verkopers op te bouwen, hebben de bestaande kopers toegang tot een rating- en reviewsysteem. Safe Deal is een wereldwijd platform dat zijn diensten via meertalige ondersteuning aan een breder publiek aanbiedt. De kopers en verkopers zijn in staat om verbonden te blijven met het platform via SMS en e-mail notificaties. Er zijn meerdere betaalmethoden beschikbaar gemaakt voor de gebruikers om een betere toegang te garanderen.

De ontwikkeling van het platform zal de gebruikers helpen om één-op-één transacties te initiëren zonder dat een derde partij een rol speelt. De gebruikers kunnen dus gemakkelijk anonieme deals met elkaar sluiten en uitvoeren, waarbij Safe Deal de enige tussenpersoon is die toezicht houdt op de transactie en geen controle heeft over de transactievoorwaarden.


Belangrijkste voordelen van Safe Deal

Het belangrijkste aanbod van Safe Deal is anonimiteit. Om een vertrouwenloos en governance-vrij platform verder te bevorderen, zijn de gebruikers niet verplicht om een KYC te ondergaan. Volgens het ontwikkelingsteam is dit om ervoor te zorgen dat de gebruikers hun persoonlijke gegevens veilig en beschermd kunnen bewaren.

Veilige en gemakkelijke uitvoering van deals is een ander voordeel van het platform dat door een escrow-dienst wordt ingezet. Safe Deal escrow service heeft verschillende functies en verantwoordelijkheden, die allemaal worden uitgevoerd zonder enige inmenging. Dezelfde escrowdienst biedt echter ook een systeem voor geschillenbeslechting dat kan helpen bij het oplossen van eventuele problemen tussen de gebruikers.

Een ander voordeel van het gebruik van Safe Deal is dat de gebruikers alle soorten transactiekosten kunnen betalen in de inheemse cryptocurrency, SFD.


De rol van de SFD munt

De Safe Deal coin of SFD is het belangrijkste ruilmiddel op het platform en helpt gebruikers anonieme en veilige transacties uit te voeren. De eigen coin wordt gebruikt om de transactiekosten te betalen die voortvloeien uit voltooide transacties, het delen van informatie, en de uitwisseling van goederen en diensten.

De SFD- coin is een masternode, en een POS cryptocurrency systeem met een totale coin voorraad van 10 miljoen. De gebruikers kunnen de SFD coin kopen op verschillende exchanges. Dit zijn Crex24, GravieX, Finexbox, Southexchange en Vault. Daarnaast is de SFD coin ook genoteerd op Coingecko, CoinMarketCap en Masternodes.online waar u gedetailleerde statistieken kunt krijgen over de coin prijs en investeringswinst. Veel mensen volgen het project al en voegen het toe aan hun favorieten. Sluit je aan bij hen!


Over Safe Deal Handel

Safe Deal is een jong project met een groot potentieel. Team heeft veel plannen voor de nabije ontwikkeling. Een van de meest opwindende zal de brug zijn van SFD coin naar ETH token en terug. Dit zal het project in staat stellen om deFi sector te betreden. Ook zal het team beginnen met de parallelle ontwikkeling van een volledig gedecentraliseerde en automatische p2p-uitwisseling gebaseerd op slimme contracten.

Voor meer informatie over het spannende project van Safe Deal, kunt u terecht op: https://safedeal.trade/

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten