Persbericht, Solana Nieuws

Newsbit 06-01-2022 06:00 leestijd 3 - 4 min

SafeCoin: Veilig voor de wereld

SafeCoin is een gedecentraliseerd community-gedreven project met een groeiende en toegewijde groep van getalenteerde en gepassioneerde individuen. SafeCoin is afgestemd op de visie en noodzaak van het bouwen van een veilige, beveiligde en gedecentraliseerde stichting die in staat is om het volledige potentieel te realiseren van wat blockchain de mensheid te bieden heeft en de omgeving waar mensen van afhankelijk zijn. Door veiligheid, beveiliging en fundamenteel belang voorop te stellen, is SafeCoin in staat om ongeëvenaarde functies aan te bieden voor een groeiende gedecentraliseerde gemeenschap:

 • Veiligheid en Beveiliging
 • Bewijs van Geschiedenis – Sterk verbeterde beveiliging betekent sterk verbeterde prestaties
 • Finaliteit binnen een seconde
 • Betrouwbare en efficiënte programmeertaal
 • Moderne WebAssembly slimme contracten met parallelle runtime
 • Verhoogde decentralisatie en toegankelijkheid – Een Safecoin innovatie
 • Aanzienlijke vooruitgang in energie-efficiëntie – een Safecoin-innovatie
 • Geen ICO – Volledig gedecentraliseerde niet-veiligheid
 • Geen enkele vorm van verkoop
 • Eerlijke verdeling
 • Geen ontwikkelaar/oprichter vergoedingen
 • Een vaste Cap van slechts 36 miljoen voorraad met lage emissies:
 • SafeCoin laat hyper-inflatie over aan fiat en sommige IEO’s.
 • Krachtige Smart contracts met mogelijkheden

Motivatie en drive

SafeCoin begint met de overtuiging dat vrijheid, waarheid en vrijheid in een digitaal tijdperk alleen gebouwd kunnen worden op de fundamenten van betrouwbare en veilige gedecentraliseerde systemen. Daarvoor is SafeCoin de pioniers en hun projecten zeer dankbaar, zonder welke deze onderneming niet zou kunnen bestaan. Solana, voor zijn toegewijde en baanbrekende focus op veiligheid, voortdurende vooruitgang, en uitstekende technologie. Bitcoin voor het revolutioneren van onze generatie met blockchain en gedecentraliseerde opslag van waarde, en Ethereum voor SafeCoin Whitepaper v3.0 die de eerste volledige Smart Contracts voor blockchain implementeert. Safecoin bouwt voort op Solana-technologie met een eerlijk gedistribueerde en gedecentraliseerde opslag van waarde, evenals een verbeterd, zeer efficiënt consensusmodel dat gebruik maakt van willekeurig gekozen stemmen. Dankzij deze consensus kan Safecoin zowel ongelooflijk energie- en hulpbronnenefficiënt zijn, als veel toegankelijker voor deelname van de gemeenschap.

Een fundamentele waarde in het project van SafeCoin en hun gemeenschap is dat ze samen sterker zijn. Blockchain is voor iedereen. SafeCoin steunt iedereen die bijdraagt aan blockchain-technologie, en ze geloven dat iedereen met een droom om deze wereld beter te maken met blockchain een kans moet krijgen om die droom te realiseren. Safecoin is niet ontworpen om te concurreren met andere blockchains. Het is ontworpen om te concurreren met fiat en andere gecentraliseerde systemen. Bij alle mogelijke wendingen kiest SafeCoin ervoor om samen te werken met andere blockchain- en cryptocurrency-projecten om ze sterker te maken. SafeCoin werkt samen met bedrijven om hen de tools te geven om te floreren in een gedecentraliseerde veelzijdige economie. SafeCoin werkt samen met individuen die ernaar streven hun innovaties gerealiseerd te zien. Deze filosofie is terug te vinden in elke interactie die het team van SafeCoin heeft, elke functie die ze toevoegen, elk doel dat ze zich stellen, en alle codes die ze hebben geschreven. Het is nooit genoeg om één enkel punt van beveiliging te hebben. SafeCoin gelooft in een divers, bloeiend netwerk van innovatie dat het mogelijk maakt creativiteit en inspiratie te realiseren in een opslagplaats van waarde overal ter wereld en op elk moment. SafeCoin bevordert robuuste, veiligere gedecentraliseerde gemeenschappen door middel van samenwerking, samenwerking en innovatieve netwerkoplossingen die de veiligheid bieden voor het realiseren van dromen.


Missie van SafeCoin

SafeCoin geeft prioriteit aan veiligheid en beveiliging als fundamentele vereisten voor het bouwen van een succesvolle basis voor de adoptie van hoogpresterende gedecentraliseerde systemen. Bij de beslissing om over te stappen op een aangepaste codebase van Solana, was de belangrijkste factor de aanzienlijke beveiligingsverbeteringen die Solana had doorgevoerd in hun codebase en in hun consensusmechanismen. Het is in feite deze veiligheid die Solana en Safecoin in staat stelt om prestatieniveaus te bieden die alle reeds bestaande gedecentraliseerde systemen te boven gaan. Veiligheid, Beveiliging en Privacy zijn de drie pijlers waarop SafeCoin is gebouwd en zouden, volgens SafeCoin, de eerste overweging moeten zijn voor elk gedecentraliseerd project om succes op lange termijn te hebben.


Toekomstige ontwikkeling van SafeCoin

SafeCoin is toegewijd aan de ontwikkeling op lange termijn van het bloeiende en veilige ecosysteem dat zij aan het opbouwen zijn. SafeCoin gelooft in de gedecentraliseerde, volledig inclusieve, vrijwillige en flexibele gemeenschap die aan het groeien is. SafeCoin gelooft ook dat hun pijlers van veiligheid en beveiliging niet alleen een goede strategie zijn, maar de enige strategie die het overwegen waard is voor echt succes op lange termijn met gedecentraliseerde systemen. De komst van blockchain technologie maakt zoiets mogelijk. SafeCoin gelooft dat veel mensen dit al doen en hun visie voor een betere wereld zullen delen, vooral als ze zien hoe SafeCoin innovatie kan versnellen en het menselijk welzijn kan verbeteren door iedereen te voorzien van innovatieve tools en vrijheid om hun waarden uit te drukken. SafeCoin is toegewijd aan het uitvoeren van hun Roadmap en doet alles wat in hun macht ligt om deze visie tot bloei te zien komen. Er zullen zeker uitdagingen zijn onderweg. Die zijn er al geweest. Flexibiliteit, passie voor hun waarden en vreedzame samenwerking zullen hen echter consequent door tegenslagen loodsen. SafeCoin beschouwt ons, terecht, als fortuinlijk om te leven in een tijdperk van ongelooflijke innovatie in zowel technologie als ideeën.

Voor meer informatie over het spannende project van SafeCoin, ga naar: https://safecoin.org/

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten