ripple, xrp
Persbericht

SEC keurt eerste aanvraag voor Bitcoin-Ethereum ETF goed, wat nu? Ripple en KangaMoon stijgen terwijl Uniswap prijs daalt

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De SEC heeft de 19b-4 indiening rondom de Hashdex Nasdaq Crypto Index U.S. ETF erkend. Als deze goedgekeurd wordt in begin maart 2025, zal deze opmerkelijk zowel Bitcoin als Ethereum in de portefeuille opnemen, wat invloed kan hebben op de bredere altcoinmarkt. Van de vele beschikbare cryptocurrencies zullen Uniswap (UNI), Ripple (XRP) en KangaMoon het meest profiteren, en vandaag zullen we hun grafiekgegevens verkennen om te zien waarom dit het geval zal zijn.

Uniswap prijsdalingen: Is herstel mogelijk?

Uniswap (UNI) is volgens de recente grafiekgegevens in waarde gedaald, met een daling van 5% binnen een periode van zeven dagen. Gedurende deze tijd bereikte de Uniswap prijs bijna $10, met fluctuaties tussen $8.80 en $9.60. Nu, om de weerstand van $10 te doorbreken, moet Uniswap zijn bullish momentum terugkrijgen, en volgens de RSI-gegevens is dit een mogelijkheid. Volgens de Uniswap prijsvoorspelling kan de crypto Q4 van 2024 afsluiten op $12.39.

Ripple Prijs in Opwaartse Trend: Wat Kunnen Handelaren Verwachten?

Ripple (XRP) is de afgelopen week in waarde gestegen. Vanaf het laagste punt van $0,466 is de totale Ripple crypto prijs gestegen naar $0,4871. Nu is $0,50 de volgende belangrijke prijsbarrière die het moet doorbreken om nieuwe hoogten te bereiken. De Ripple prijs is nu bullish, ondersteund door de MACD-gegevens. Als gevolg hiervan kan Ripple volgens de prijsvoorspelling 2024 afsluiten op $0,6789.

KangaMoon Haalt Meer dan $8 Miljoen op – Kan Het Snel 100x Stijgen?

KangaMoon (KANG) heeft zijn presale succesvol afgerond, waarbij meer dan $8 miljoen werd opgehaald, wat de oorspronkelijke prognoses overtrof. Deze indrukwekkende fondsenwerving toont een sterke interesse van investeerders en onderstreept hun vertrouwen in het lange-termijnpotentieel van het project. Vroege gebruikers behaalden aanzienlijke rendementen op hun investeringen (ROI), met een prijsstijging van het token van 400% van $0,005 naar $0,025 tijdens de presale periode.

Het platform biedt ook een toegewijd P2E-spel, dat binnenkort wordt gelanceerd en spelers in staat stelt hun eigen personages te bouwen en te vechten terwijl ze beloningen ontgrendelen. Meer dan 32.000 gebruikers hebben zich aangemeld voor het platform, wat aanzienlijke vroege opwinding en groeipotentieel aantoont. Bovendien heeft KangaMoon onlangs staking mogelijkheden gelanceerd, waardoor houders hun tokens kunnen gebruiken voor verdere kapitaalwinsten. KangaMoon is momenteel genoteerd op CoinGecko en CoinMarketCap, met gevestigde samenwerkingen op prominente beurzen zoals Uniswap en BitMart.

Deze bestaande noteringen, samen met potentiële toekomstige noteringen op grote gecentraliseerde beurzen (CEX’s), bieden een aantrekkelijke instapkans voor nieuwe investeerders die de presale hebben gemist. Hoewel toekomstige projecties een potentiële prijsstijging van 100x bij lancering suggereren, is het belangrijk op te merken dat cryptocurrency-investeringen inherent volatiel zijn.

Desalniettemin onderstreept KangaMoon’s vermogen om een marktkapitalisatie van meer dan $100 miljoen te bereiken het potentieel ervan. Analisten voorspellen een mogelijke marktkapitalisatie van meer dan $1 miljard tegen het einde van het jaar, waardoor KangaMoon een potentieel lucratieve investering is voor degenen die geïnteresseerd zijn in de Play-to-Earn en Social-Fi ruimte.

Vooruitgang met XRP, UNI en KangaMoon in 2024

De laatste stap van de SEC kan de altcoin-ruimte aanzienlijk beïnvloeden. Terwijl Uniswap in waarde is gedaald, is de Ripple crypto begonnen te stijgen, maar de grootste winsten kunnen worden behaald met KangaMoon. Met zijn bullish momentum en grote aantrekkingskracht kan het in 2024 en daarna de grafieken domineren.

Ontdek vandaag de spannende mogelijkheden van de KangaMoon (KANG) presale!

Website: https://Kangamoon.com/

Join Onze Telegram Community: https://t.me/Kangamoonofficial


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.