Shiba inu pb zwart
Persbericht

Shiba Inu en Polygon Whales Duiken in Nieuwe AI Altcoin met 3.000% Groeiprojecties

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De groei van de crypto-industrie heeft prominente investeerders uit verschillende sectoren ertoe gebracht om te investeren in trending crypto-projecten. Shiba Inu ($SHIB) en Polygon ($MATIC) whales zijn gedoken in een baanbrekende nieuwe AI altcoin, InQubeta ($QUBE), die golven van anticipatie genereert in de crypto-gemeenschap. Met groeiprojecties die stijgen tot een verbazingwekkende 3.000%, belooft InQubeta de AI-sector te herdefiniëren.

Het onderscheidende voorstel van het $QUBE-project, gericht op het overbruggen van de kloof tussen AI-startups en investeerders, heeft zijn positie als de beste crypto om in te investeren voor lucratieve winsten verstevigd. Met zijn unieke kenmerken en vooruitstrevende roadmap biedt $QUBE een verleidelijke kans voor diegenen die aanzienlijke winsten zoeken in 2023. Als gevolg hiervan heeft de $QUBE presale een significante waardestijging meegemaakt, aangedreven door koopdruk van invloedrijke figuren in de crypto-sfeer.

Dit artikel zal onderzoeken waarom $SHIB en $MATIC whales in $QUBE duiken.

InQubeta ($QUBE): Pionier in Crypto Crowdfunding en het Verhogen van de Standaard voor AI-Investeringen

InQubeta heeft de schijnwerpers op zich gericht als de beste crypto om te kopen in de crypto AI-sector, met een voorspelde groei van 3.000% voor investeerders die klaar zijn om te kapitaliseren op het potentieel. Wat $QUBE onderscheidt, is de unieke benadering als ‘s werelds eerste crypto crowdfunding platform dat fractionele investeringen in AI-startups mogelijk maakt met behulp van $QUBE tokens. Terwijl Shiba Inu en Polygon Whales zich in dit project wagen, blijft InQubeta de krantenkoppen halen als de beste crypto om in te investeren voor portefeuilleverbetering.

$QUBE, stevig geworteld in de Ethereum-blockchain, benut robuuste technologie om een veilig en naadloos investeringsecosysteem te creëren voor AI-startups en investeerders. Elke investeringskans wordt omgezet in een NFT en gefractioneerd, waardoor investeerders kunnen deelnemen volgens hun budget en tegelijkertijd kunnen genieten van de voordelen van vroege backers zijn. Deze benadering heeft de voorspelde groei van 3000% een boost gegeven, waardoor het wordt bevestigd als de beste crypto om te kopen voor diversificatie.

De NFT-marktplaats van InQubeta is cruciaal in dit ecosysteem en biedt AI-startups een platform om fondsen te werven en belonings- en aandelen gebaseerde NFT’s aan te bieden. Tegelijkertijd krijgen $QUBE tokenhouders gemakkelijk toegang tot projecten waarin ze geloven. Het is een symbiotische relatie die de toekomst van crypto-investeringen vormgeeft en $QUBE naar de voorgrond brengt als de top crypto om te kopen, waardoor grote spelers in crypto worden aangetrokken.

Het succesverhaal van InQubeta’s unieke investeringsprotocol en de voorspelde groei van 3000% is zichtbaar in de lopende voorverkoop van $QUBE tokens. De voorverkoop heeft in de vierde fase al meer dan $3,2 miljoen aan financiering opgeleverd. Als de beste crypto om te kopen voor een significant rendement, zijn er al meer dan 366 miljoen $QUBE-tokens verkocht tegen de voorverkoopprijs van $0,0133. Dit heeft crypto whales aangetrokken die graag willen meeliften op de golf van deze nieuwe ICO.

Shiba Inu ($SHIB): De Underdog die Golven Maakt in Crypto

Shiba Inu is een gedecentraliseerde cryptocurrency gebouwd op het Ethereum-netwerk. Onderscheiden door zijn kenmerkende mascotte, een Japanse jachthond, beschouwen de aanhangers van $SHIB het als een veelbelovender tegenhanger van Dogecoin ($DOGE), waarbij ze het liefkozend “de Dogecoin-uitdager” noemen.

Na de introductie van de Shibarium Layer-2 oplossing werden meer dan 1 miljoen wallets verbonden, wat leidde tot een aanzienlijke toename van media-aandacht voor de Shiba Inu-cryptocurrency. Te midden hiervan zijn $SHIB whales die 5 biljoen eenheden van Shiba Inu crypto hebben verworven, zich aan het verzamelen rond de nieuwe crypto AI, omdat het massale groei en aanzienlijke rendementen belooft.

Polygon’s ($MATIC): Recentelijke Ontwikkelingen en Toekomstige Vooruitzichten Uitpakken

Polygon heeft aanzienlijke aandacht getrokken met zijn nieuwe ontwikkelingen. Het ontwikkelingsteam heeft onlangs een update uitgerold naar de zkEVM Mainnet Beta, een zet die waarschijnlijk nog meer mensen interesseert in de $MATIC crypto.

Wat betreft recente prijsprestaties, werd waargenomen dat Polygon in waarde daalde. Er wordt verwacht dat de prijs van Polygon binnenkort een aanzienlijke stijging zal doormaken, met zijn voortdurende updates en ontwikkelingen als katalysatoren voor deze groei. Deze prijsdaling heeft $MATIC whales aangezet om te duiken in de nieuwe veelbelovende AI altcoin, InQubeta, aangezien het zulke hoge rendementen belooft.

Conclusie

Terwijl de crypto-industrie blijft ervaren dat Shiba Inu en Polygon Whales naar het InQubeta-platform stromen, rijst $QUBE als de voornaamste keuze voor diegenen die rendement zoeken en een aandeel in de toekomst van AI en blockchain-technologie. Voeg je bij de rangen van degenen die erkennen dat InQubeta niet zomaar een cryptocurrency is; het is een kans om de wereld van AI-investeringen te hervormen. Om deel te nemen aan de lopende voorverkoop, kun je top crypto’s zoals $ETH, $BTC of $USDT gebruiken om het $QUBE-token te kopen.

Bezoek InQubeta Voorverkoop

Join De InQubeta Communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.