uwerx 2 jun
Persbericht

Shiba Inu (SHIB) prijsvoorspelling te midden van een handelsvolume van $100 miljoen: Uwerx (WERX) voorverkoop trekt investeerders aan

Verschillende munten zijn de afgelopen jaren gestegen, waaronder grote cryptomunten als Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH). In de categorie meme-munten is er geen enkele munt die Shiba Inu (SHIB) overtreft.

Dit jaar is er echter een munt verschenen die op het punt staat het record van Shiba Inu (SHIB) te verbreken; het is niemand minder dan de innovatieve Uwerx.

Uwerx heeft enorme steun genoten van de crypto-industrie. In dit artikel zullen we Uwerx onderzoeken, de voordelen in het echte leven en hoe het grote vooruitgang heeft geboekt in de branche in vergelijking met de ervaren meme-munt Shiba Inu (SHIB).

Shiba Inu (SHIB): De Meme Coin-mascotte

Op het hoogtepunt van de cryptocurrency-gekte werden verschillende gezinsvriendelijke munten uitgevonden. Een belangrijk voorbeeld was Dogecoin (DOGE), dat populair was vanwege zijn band met Elon Musk.

Shiba Inu (SHIB) werd hierna geïntroduceerd en bracht zichzelf op de markt als de Dogecoin-killer. Hierdoor kreeg het veel volgers en een enorme prijswinst.

Shiba Inu (SHIB) is echter geen utility-token. Het profiteerde van de stilte van Dogecoin (DOGE) en positioneerde zichzelf als een beter alternatief. Maar in tegenstelling tot Uwerx heeft Shiba Inu (SHIB) geen toepassing in de echte wereld. Het bestaat uitsluitend als een internetmunt en een onstabiele bron van waarde.

Shiba Inu (SHIB) is sinds 2022 gestaag aan het dalen en is momenteel geprijsd op 0,000008753. De munt bevindt zich nog steeds in een dip en heeft sinds het begin van Q1 2023 meer dan 25% van zijn waarde verloren. Het ziet er niet goed uit als het tegen een opkomend token als Uwerx duwt.

Uwerx (WERX): een grote kanshebber in het nieuwe cryptotijdperk

Zoals elk ander opkomend token, heeft Uwerx verschillende niveaus van onderzoek ondergaan door verschillende investeerders en platforms. Opvallende zijn de audits van SolidProof en InterFi Network; hun oordeel was positief en kalmeerde de geest van veel investeerders over Uwerx.

Interessant is dat Uwerx een verbazingwekkende voorverkoop heeft gehad: fase 1 duurde 17 dagen en fasen 2 tot 3 duurden 20 dagen. Fase 5 is aan de gang voor $0,0315 per token met een aankoopbonus van 20%.

Met 82,8% van de kiezers die voor een naderende blokkering stemden, is het Uwerx-team van plan om de liquiditeit 25 jaar vast te zetten vóór het einde van de voorverkoop. Wat nog belangrijker is, is dat de Uwerx-kluis is gelanceerd, wat betekent dat gebruikers hun tokens nu gedurende een bepaalde tijd kunnen opslaan en beloningen kunnen ontvangen op basis van de overeengekomen variabelen van het platform.

Na 5.000 actieve aanmeldingen te hebben bereikt, is het Uwerx-team van plan om het Alpha-platform te lanceren, dat in fasen zal worden onthuld. Fase 1 omvat de lancering van de bestemmingspagina en de aanmeldings-/aanmeldingspagina, die plaatsvindt op 19 mei 2023. De officiële lancering van het platform is gepland voor 4 augustus 2023.

Er is ook een test-airdrop gepland voor 31 juli, als gevolg van de overweldigende vraag van gebruikers op hun sociale-mediaplatforms. De prijs voor het Uwerx-token staat op het punt $0,70 of meer te bereiken in Q4 2023 en zal de grens van $1,50 overschrijden voor het einde van Q1 2024, dankzij de real-world toepassing en unieke functies.

Uwerx (WERX): Transparantie op zijn hoogtepunt

Uwerx waardeert transparantie en brengt transactiekosten van 1% in rekening in vergelijking met de 10% die in rekening wordt gebracht bij Upwork en 20% op Fiverr. Dit is om de inkomsten van freelancers te verhogen en om toewijding aan het werk aan te moedigen.

Crypto heeft zijn hoogte- en dieptepunten, maar één ding is gebruikelijk: tokens met gebruik in de echte wereld blijven altijd stijgen. Uwerx is zo’n token. Naast de use-cases belooft het Uwerx-team ook afstand te doen van alle contracten vóór de notering op gecentraliseerde beurzen, terwijl alle belastingen tot nul worden verlaagd.

Het Uwerx-token is ook vermeld op CoinSniper en er zijn plannen om het tegen 2023 op Uniswap te vermelden.

Laat deze gouden kans niet aan je voorbij gaan. Uwerx, een entiteit die klaar is voor uitzonderlijke groei in 2023 en daarna, is een investering die uw aandacht verdient. Met delen van de alfaversie die al zijn onthuld en de bètaversie om de hoek, is het duidelijk dat het bedrijf in een indrukwekkend tempo vooruitgaat.

De WERX-prijs is vastgesteld voor een stijging van $0,0315 naar $0,041 op vrijdag 2 juni om 15:00 UTC. Bovendien wordt de bonus op bestellingen naar beneden bijgesteld, van de huidige 20% naar 15%.

Dit is het ideale moment om uw portefeuille met WERX te verbeteren tegen het voordelige tarief van $0,0315, vooral omdat u nog steeds kunt profiteren van een aankoopbonus van 20%.

Profiteer van deze gelegenheid – ontdek meer en overweeg om vandaag nog in de wereld van Uwerx te stappen via de onderstaande links. Uw financiële toekomst zou u dankbaar kunnen zijn voor deze voorzichtige zet.

Verken de onderstaande links voor meer informatie over Uwerx:

Presale: www.invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/