Persbericht

Persbericht

Newsbit 05-01-2022 18:20u leestijd 3 - 4 min

SINOVATE: Uw gegevens, uw privacy

Sinds de lancering in september 2018 heeft het SINOVATE-project ernaar gestreefd om innovatieve oplossingen te bieden op het gebied van blockchain-technologieën. Tegelijkertijd is er een volledig democratische oplossing ontwikkeld om de mening van de individuen te respecteren en in overweging te nemen, aangezien de gemeenschap het belangrijkste aspect is van elk blockchain project. Het is daarom essentieel dat alle leden van de gemeenschap zich welkom en betrokken voelen. SINOVATE wil innovatief zijn in het gebruik van blockchain technologie met als enig doel de gebruikers- en bedrijfservaring op dit gebied te verbeteren.

SINOVATE is een gedecentraliseerd open-source netwerk dat gebruik maakt van betrouwbare technische principes en is samengesteld uit reeds bestaande en innovatieve blockchain technologieën. De verschillende technologieën zijn zorgvuldig geselecteerd om de uitdagingen van snelheid van transacties, veiligheid en schaalbaarheid van het netwerk aan te gaan. SINOVATE is daarom klaar om zich aan te passen, te evolueren en zijn technologische en sociale relevantie en zijn bruikbaarheid in een voortdurend evoluerende omgeving te behouden. Daarom is het ons doel om van SINOVATE een gebruiksvriendelijk, innovatief en toegankelijk platform te maken, zodat het volledig geïntegreerd is in het dagelijks leven van de gebruiker.


Wat maakt SINOVATE uniek?

Het netwerk draait met Bitcoin core 0.21 om Layer-2 protocollen te exploiteren zoals smart contracts of state channels voor microbetalingen op basis van het Lightning Network of gedecentraliseerde applicaties om diensten te verlenen. SINOVATE integreert of zal de volgende unieke functies integreren:

Hybride GPU-gebaseerde aangepaste Proof-of-Work (PoW) algoritme X25X en vierde-generatie Proof-of-Stake (PoS) consensus.

Infinity Nodes netwerk om een nieuw data opslag platform mogelijk te maken. Dit is alleen mogelijk met het unieke 12-maanden contract commitment en LockReward algoritme voor eerlijk verdeelde beloningssystemen onder lagen van Infinity Nodes. Beloningen komen van hun bijdrage aan de Proof-of-Services (PoSe) laag die bestaat uit onmiddellijke en dataopslag betalingen.

Proof-of-Burn (PoB) mechanisme toegepast op het onderpand van de Infinity Nodes, de kosten voor gegevensopslag, en de transactiekosten. Het inflatieparadigma opgelost door SINOVATE zal een gemakkelijke netwerkcapaciteitsverhoging verzekeren en een nieuw cryptonomisch model met markt-afhankelijke zelf-regulerende circulerende voorraad.

Incorruptible Data Storage (IDS), een revolutionaire aanpak voor een dCloud-omgeving ondersteund door Infinity Nodes met robuuste, veilige, en unieke protocollen zoals blockchain-gebaseerd File Transfer Protocol (bFTP). De IDS-roadmap omvat meerdere stappen met stap-1, B’Mail, in december 2021.

InfiniteChain, een Layer-2 die de blockchain-oplossingen van het SINOVATE-ecosysteem met elkaar verbindt dankzij de sidechain-technologie. Dit maakt van SINOVATE het eerste dCloud multi-chain ecosysteem.


Primaire en secundaire layers van het ecosysteem

In het Blockchain cryptocurrency ecosysteem zijn verschillende soorten coins beschikbaar. Ze kunnen worden ingedeeld in twee groepen op basis van hun functie en onderliggende structuur. Deze groepen zijn:

Layer 1 – Coins zoals Bitcoin worden gegenereerd en gebruikt door de hoofdketen. Coins van layer 1 worden geclassificeerd als coins van layer 1 met een primaire blockchain.

Layer 2 – onderdelen zoals de ERC20 worden gebruikt voor aangepaste diensten op een layer die boven de hoofdketen is gebouwd. SINOVATE is verheugd om gebruikers de mogelijkheid te kunnen bieden om coin assets te creëren op de aankomende SIN InfiniteChain Blockchain.


De SIN-coin

Een cryptocurrency die de Howey-test niet doorstaat, wordt beschouwd als een security token. De SINOVATE Infinity Nodes infrastructuur, RSV en het gebruik van IDS kwalificeren SIN als een service coin, met het juridische memorandum verstrekt door het juridische team van SINOVATE DAO.

SIN is de cryptocurrency die wordt gebruikt voor:

  • Transactie- en gegevensoverdrachtsvergoedingen.
  • Betaling van gedecentraliseerde dataopslag contracten.
  • Beloning van de Proof-of-Stake (PoS) en Proof-of-Work (PoW) validators.
  • Het initialiseren van een Infinity Node die de Proof-of-Services (PoSe) laag voor directe transacties en gegevensopslag exploiteert.
  • Belonen van de eigenaren en moderators van Infinity Nodes.
  • Deelnemen aan de bestuursstemmingen.
  • Interactie met het gedecentraliseerde financiële (DeFi) ecosysteem.
  • Het creëren van tokens en sidechains met de InfiniteChain technologie.

Er is geen maximaal aanbod in het SINOVATE ecosysteem. Om de inflatie tegen te gaan, maakt het netwerk gebruik van het Proof-of-Burn (PoB) mechanisme. De PoB elimineert de vergoedingen en het onderpand van Infinity Nodes, waardoor het netwerk een zelfregulerend circulerend aanbod heeft op basis van het vraag-aanbod paradigma. Het project heeft als doelstelling om altijd minder dan 800 miljoen SIN coins in aanbod te hebben.


Waar kan ik SIN coins kopen?

SINOVATE stelt vele handelsparen voor om de SIN coins te kopen, zoals BTC, ETH, of USDT. Het netwerk heeft een ruilbrug met het Ethereum en Binance Smart Chain ecosysteem. Het zal SINOVATE in staat stellen om te worden verbonden met oplossingen die door deze oplossingen worden ondersteund. Specifiek zullen SIN-coins verpakt, bruikbaar en verhandelbaar zijn op de verschillende gedecentraliseerde financiële (DeFi) platforms van deze ecosystemen.

Voor meer informatie over het spannende project van SINOVATE, kunt u terecht op: https://sinovate.io/

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten