SmartMixer maakt Bitcoin-mixen eenvoudig voor nieuwe generatie

 
 

SmartMixer.io is een nieuwe bitcoin-mixservice speciaal gericht op privacybewuste investeerders. SmartMixer maakt optimaal gebruik van de technologie om anonimiteit te bieden aan cryptocurrency investeerders.

Het is vanaf nu mogelijk om de oorsprong van een bitcoin veilig en met een paar klikken te verbergen. Bitcoin-mixen – ook wel ‘tumbling’ genoemd – is een belangrijke beveiligingsmanier voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het daadwerkelijk behouden van de anonimiteit van hun bitcoin-bezit en -gebruik. Onlangs heeft SmartMixer ook een dienst ontwikkelt voor andere munten, waaronder: Litecoin (LTC) en Bitcoin Cash (BCH), met plannen om in de nabije toekomst een Ethereum (ETH) -mixservice uit te rollen.


Waarom Bitcoin Mixing essentieel is

Een veel voorkomende misvatting bij het grote publiek over de Bitcoin is dat het anoniem is en niet kan worden herleid tot de houder of gebruiker. De aard van de werking van de blockchain maakt deze uitspraak echter gewoon weg niet waar. Dit omdat bitcoin-transacties vrij eenvoudig kunnen worden gevolgd.

Dit betekent dat zodra een Bitcoin-adres aan iemand is blootgesteld, die persoon vervolgens toegang heeft tot informatie over de adreseigenaar, inclusief de adressen waar zijn Bitcoins vandaan kwamen, zijn huidige Bitcoin-saldo en naar welke adressen hij in de toekomst Bitcoin stuurt.

Dit vormt een potentieel beveiligingsrisico voor de eigenaar van het adres, afhankelijk van wie toegang heeft tot deze informatie. Mixservices zoals SmartMixer zijn daarom essentieel om het lekken van informatie over het adres van een Bitcoin-gebruiker te voorkomen.

SmartMixer behoudt de privacy van haar gebruikers door een paar verschillende methoden. De eerste methode staat bekend als de “standaard pool” -methode, waarbij de munten van een gebruiker worden gemengd met andere gebruikers die dezelfde optie hebben geselecteerd.

De tweede methode is de ‘Smart Pool’, die munten van gebruikers van Standard Pool combineert met privémunten uit de eigen reserves van SmartMixer en hun investeerders.

De meest geavanceerde methode staat bekend als de “Stealth Pool”, die de cryptomunten van gebruikers combineert met munten vanuit de reserves van SmartMixer en hun investeerders (geen munten van andere gebruikers).


Zo wordt jouw anonimiteit beschermd

SmartMixer houdt alleen gegevens bij van elke klanttransactie zolang dit technisch noodzakelijk is om het mengproces te laten plaatsvinden. Nadat een transactie is voltooid, worden alle gegevens van hun servers gewist en zijn de gegevens binnen 24 uur verdwenen. Klanten kunnen er zelfs voor kiezen om de gegevens op hun verzoek eerder te laten verwijderen.

Voor een grotere mate van anonimiteit en bescherming is SmartMixer ook toegankelijk via verborgen Tor-services, omdat de Tor-browser het werkelijke IP-adres van de bezoeker van een website maskeert, wat betekent dat het voor niemand onmogelijk is om te bepalen wie de website daadwerkelijk bezoekt.

Bovendien is de SmartMixer-klantervaring volledig aanpasbaar, wat betekent dat gebruikers de kosten kunnen instellen die ze willen betalen, het aantal te gebruiken ontvangende adressen en de gewenste tijd voordat munten op elk adres aankomen. Deze functies maken van SmartMixer een van de meest concurrerende en geavanceerde cryptocurrency-mixservices die momenteel beschikbaar zijn, perfect voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers, met veel of weinig cryptomunten.

Hecht je veel waarde aan je privacy als het gaat over je crypto bezit? Dan is er weinig reden om geen mixservice zoals SmartMixer te gebruiken.

Voor meer informatie over het mixen van cryptocurrency op SmartMixer, bezoek SmartMixer via Tor of neem deel aan hun genereuze affiliate programma. Bezoek hun officiële website op smartmixer.io

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken