solana crash
Persbericht

SOL Koers Verwachting: Crypto Analist Voorspelt 50% Pump Ondanks Recent Daling – Wat Gaat Solana Doen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Solana koers is vandaag gedaald tot zo laag als het niveau van $ 128, voordat de koers herstelde richting $ 138 aan het begin van de middag. SOL is vandaag erg volatiel, een teken dat er veel wordt gespeculeerd over wat Solana zal gaan doen.

Crypto analist Ali Martinze ziet positieve signalen in de huidige Solana koersactiviteit en denkt dat de altcoin in een korte tijd met 50% kan pumpen naar $ 180. En terwijl Solana vandaag zo laag is komen te liggen als de lows van being mei, heeft de altcoin een trading volume van bijna $ 3,5 miljard, 100% hoger dan gisteren.

SOL Koers Test Key Support Level bij $ 130 – Wat Gaat Solana Doen Deze Week?

De Solana koers is vannacht behoorlijk gedaald nadat het vanuit $ 143 is gestort op de lows van mei rond $ 128. Hier leek echter een grote influx te zijn aan koopdruk, waardoor de koers weer de lucht invloog en binnen enkele uren weer naar $ 138 steeg.

SOL is tijdelijk onder zijn 200-daagse moving average (blauw) gedaald, een belangrijk support level voor de koers. In het geval dat dit niveau aan de onderkant wordt doorbroken, zou SOL terug kunnen glijden richting $ 110, het dieptepunt van maart 2024.

Op dit moment ligt de altcoin weer boven zijn 200-daagse moving average, maar nog ver onder zijn 30-daagse moving average (geel) bij $ 163, wat betekent dat de koersactiviteit voor Solana erg bearish is op korte termijn.

Het gebrek aan momentum is ook te zien aan de Relative Strength Index (RSI) die op 36 ligt, vlak boven het ‘oversold’ niveau van 30. De RSI wijst op een hoge verkoopdruk ten opzichte van koopdruk en reageert vooral heftig op plotselingen veranderingen in de koers, zo lag deze indicator aan het begin van de week nog op 44.

Op de dagelijkse grafiek is duidelijk te zien dat zaken er niet goed voor staan voor Solana, maar de crypto analist, Ali Martinez op X (Twitter), ziet een patroon in de huidige Solana koers. SOL zou op het punt kunnen staan om de komende tijd met 53% te stijgen richting de resistance van $ 178.

Het is wel belangrijk om de resistance van $ 143 in de gaten te houden, want om in het bovenstaande patroon te vallen, moet dit niveau eerst doorbroken worden na de daling van vandaag. 

Mocht het Solana vandaag niet lukken om opnieuw boven $ 143 te stijgen, dan valt de altcoin buiten het bovenstaande patroon, waardoor het risico op verdere dalingen hoog blijft. Houd er ook rekening mee dat Solana vandaag en mogelijk de opvolgende dagen volatiel kan blijven.

Op langere termijn zou de Solana koers weer kunnen herstellen richting $ 200 dankzij onder andere:

  • De groei van het Solana ecosysteem.
  • De effecten van de Bitcoin halving van afgelopen april.
  • De lancering van de spot Ethereum ETF en de groeiende populariteit van de spot Bitcoin ETF.
  • Een verwachte renteverlaging voor de VS vanuit de Federal Reserve.

Hierdoor blijft Solana een veelbelovende investering om op lange termijn vast te houden. Hoewel de altcoin op korte en middellange termijn mogelijk nog verder kan dalen, zijn verwachtingen hoog dat SOL weer zal stijgen richting $ 200 in de zomer.

Welke Altcoins Gaan Exploderen in Opkomende Crypto Zomer?

Met de huidige staat van de crypto markt, zijn er meerdere dingen die je kunt doen om te profiteren. Je kunt bijvoorbeeld wachten voor een consolidatie en dan investeren, of je kunt investeren in nieuwe crypto projecten die hun tokens voor een vaste lage prijs verkopen. Deze prijs kan stijgen nadat de token officieel op exchanges belandt.

Omdat deze tokens vaak erg goedkoop zijn en lanceren met een lage market cap, hebben vroege investeerders de kans om in een korte tijd hun investering x10 te zien gaan. Uiteraard is het belangrijk om goed onderzoek te doen naar presales voordat je besluit te investeren.

Hieronder hebben we een lijst met 3 van de meest veelbelovende crypto presales van dit moment, voorzien van een betrouwbaar team, veilige smart contract en een snelgroeiende community. Hiermee hebben deze crypto projecten potentie om x10 of zelfs hoger te gaan na lancering.

PlayDoge (PLAY)

PlayDoge (PLAY) is één van de nieuwste en meest succesvolle presales van juni, na meer dan $ 4, 71 miljoen op te halen in 3 weken na lancering. Het opkomende Play-to-Earn project combineert de populariteit van meme coins met de nostalgie achter de Tamagotchi uit de jaren 90.

Met de opkomende applicatie van PlayDoge is het mogelijk om je eigen virtuele Shiba Inu te verzorgen en deze mee te nemen op avontuur in vorm van verschillende arcade games. Door je huisdier te verzorgen, games te spelen en highscores neer te zetten, verdien je beloningen in de vorm van de native token, PLAY.

Je kunt PLAY gebruiken om binnen het spel of de NFT-marktplaats aankopen doen, of ervoor kiezen om de token te verkopen voor geld. Een andere mogelijkheid is om PLAY te gebruiken in de staking pool om passief extra tokens te verdienen. Tijdens de presale krijg je vroegtijdig toegang tot deze staking pool en kun je een APY van 158% verdienen.

Tijdens de presale kun je PlayDoge kopen voor $ 0,00510 per stuk met gebruik van ETH, BNB en USDT. Door te staken via de Binance Smart Chain profiteer je van lage transactiekosten, terwijl je op de Ethereum chain momenteel profiteert van hogere beloningen. Na de presale zal PLAY gelanceerd worden op exchanges en is de verwachting hoog dat de prijs verder zal stijgen.

Nu naar PlayDoge

Sealana (SEAL)

Sealana (SEAL) is een indrukwekkende meme coin die binnenkort gelanceerd zal orden op de Solana blockchain met een bridge naar de Ethereum blockchain en de Binance Smart Chain. Dit geeft SEAL extra potentie om viraal te gaan, omdat deze op drie blockchains zal werken en te vinden zal zijn.

De mascotte van Sealana is een zeehond in het thema van de populaire televisieserie, South Park. Dit in combinatie met zijn liefde voor moderne Amerikaanse cultuur, maakt SEAL erg gewild onder investeerders uit de VS.

De presale van Sealana heeft in enkele weken tijd meer dan $ 3 miljoen opgehaald, terwijl je SEAL kunt kopen voor een vaste lage prijs van $ 0,022 per stuk. Je kunt de token kopen met gebruik van ETH, SOL, BNB, USDT en USDT. Daarnaast is het mogelijk om je creditcard te gebruiken voor de aanschaf van deze tokens.

Binnenkort zal de Sealana presale uitverkopen en kun je als vroege investeerder je tokens ontvangen als airdrop (SOL, BNB) of claimen via de website (ETH). Op dat moment zal de token gelanceerd worden op zijn eerste exchange en zou de prijs hiervan omhoog kunnen schieten, waardoor je deze kunt verkopen met potentiële winst.

Nu naar Sealana

WienerAI (WAI)

Er is binnen de crypto markt geen gebrek aan meme coins die niets te bieden hebben. Dit geldt niet voor WienerAI (WAI), een nieuwe honden meme coin met een indrukwekkende suite van AI tools om jouw ervaring als crypto zo goed en zo winstgevend mogelijk te maken.

WienerAI is een wienerdog, ook wel een teckel, die experimenteert met AI en hierdoor de ultieme AI trading suite heeft gecreëerd. De hond is dan ook wel ⅓ hond, ⅓ worst en ⅓ Artificial Intelligence. Wiener is jouw persoonlijke handelspartner die je helpt met het vinden van goede cryptomunten, beschermt tegen MEV-aanvallen en je voorziet van marktinzichten.

Terwijl het project de eerste preview van de opkomende AI tool al heeft gegeven en verder werkt aan de ontwikkeling hiervan, groeit de ‘Sausage Army’ community ook door. Hierdoor heeft WienerAI binnenkort een sterke basis als AI meme coin en is de kans groter dat deze zal stijgen in waarde.

Je kunt WAI vandaag nog kopen voor $ 0,000719 voordat de prijs vanavond zal stijgen naar $ 0,000720 per token. Je kunt deze token vroegtijdig staken voor een APY van 192% en na lancering verkopen of gebruiken om nog meer uit de trading tool te halen.

Nu naar WienerAI


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.