dominiartpb
Persbericht

Solana Biedt $1M aan Hackathon Prijzen; Tegelijkertijd Onthult Domini ($DOMI) Elite Voorverkoop Voordelen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Solana Foundation heeft de start van de Hyperdrive Hackathon aangekondigd, een wereldwijde online competitie gelieerd aan het Solana ($SOL) netwerk. De competitie stelt deelnemers in staat om prijzen en startkapitaal van $1 miljoen te winnen. Ondertussen maakt Domini ($DOMI) indruk met het onthullen van zijn exclusieve voorverkoop beloningen en voordelen. Deze twee spannende ontwikkelingen in de crypto markt bieden unieke kansen voor zowel ontwikkelaars als investeerders.

· KOOP $DOMI NU ·

Temidden van de drukte rond het evenement van Solana, wint Domini snel aan erkenning op de lijst van gedecentraliseerde cryptocurrency terwijl het streeft naar het herdefiniëren van de essentie van kunstinvesteringen. Terwijl Solana ernaar streeft blockchain innovators te inspireren en te empoweren, beloven de elite voorverkoop voordelen van Domini de kunsteigendom te revolutioneren door de toegang tot prestigieuze kunstwerken te democratiseren. Dit artikel verkent Domini’s transformerende reis terwijl het zijn exclusieve voorverkoop voordelen onthult.

Domini’s ($DOMI) Voorverkoop Voordelen: De Grenzen van Kunstinvesteringen Herdefiniëren

Domini heeft al significante stappen gezet in zijn blockchain ICO reis, met een indrukwekkende verkoop van bijna 16 miljoen tokens in de Beta-fase. Deze prestatie vertegenwoordigt ongeveer 45% van de toegewezen tokens voor deze voorverkoopfase, wat de snelle opkomst van Domini aantoont. Naarmate het project momentum blijft winnen, kunnen investeerders die nu instappen zelfs nog grotere winstgevendheid verwachten, vooral met de aanstaande prijsstijging van $0,0021 naar $0,002625 in de volgende fase. Domini’s vestigingsstrategie, die een doordachte periode van 12 weken beslaat, is cruciaal om toewijding en stabiliteit onder zijn toegewijde tokenhouders te bevorderen. Deze strategie benadrukt zijn toewijding aan het creëren van een eerlijke en belonende omgeving voor de elitegemeenschap.

Domini onthult een reeks elite voorverkoop voordelen voor zijn gewaardeerde tokenhouders. Dit project biedt gefaseerd lidmaatschap aan tokenhouders op basis van hun bezit, met exclusieve voordelen voor elk niveau. Deze voordelen, inclusief kortingen en promoties, worden uitgebreid naar de deelnemers aan de voorverkoop, waardoor hun financiële beloningen worden verhoogd. Als $DOMI-tokenhouder geniet je van voorrangstoegang tot nieuwe kunstwerken, aanbevelingen en verbeterde klantenondersteuning, wat je investeringsreis winstgevender en gepersonaliseerd maakt. Deze voordelen hebben als doel de waarde van het bezit van $DOMI tokens te verhogen, waardoor het de beste DeFi-crypto wordt die vroege supporters verleidelijke voordelen biedt in zijn ecosysteem.

Naarmate deze blockchain ICO vordert, hebben Domini-investeerders het unieke voorrecht deel te nemen aan blue-chip kunst airdrops. Deze airdrops bieden een kans om fractie-eigendom van prestigieuze kunstwerken te verwerven zonder extra investering. Bovendien kunnen investeerders vroegtijdige toegang krijgen tot nieuwe blue-chip kunstwerken en prioriteitsuitnodigingen voor exclusieve kunstgerelateerde evenementen. Deze voordelen sluiten aan bij het concept van de elite voorverkoop, en bieden deelnemers uitzonderlijke kansen en ervaringen.

Deelnemen aan de $DOMI voorverkoop maakt je een integraal onderdeel van de bloeiende Domini-gemeenschap. Investeerders kunnen in contact komen met gelijkgestemde individuen, inzichten delen en actief deelnemen aan discussies om bij te dragen aan de groei van het ecosysteem. Dit voordeel strekt zich uit tot meer dan alleen gemeenschapsbetrokkenheid; het zorgt ervoor dat deelnemers op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het landschap van kunstinvesteringen. Tokenhouders van deze beste DeFi-crypto hebben de mogelijkheid om waardevolle connecties te smeden met mede kunstliefhebbers, verzamelaars en investeerders, en bevorderen een omgeving van samenwerking en wederzijdse groei.

Solana’s $1M Hackathon: Een Poort naar Gedecentraliseerde Creativiteit

De Solana Foundation heeft onlangs haar Hyperdrive Hackathon gelanceerd, die gepland staat van 6 september tot 15 oktober 2023. Deze wereldwijde online hackathon markeert de achtste editie georganiseerd door de stichting, met $1 miljoen aan prijzen en startkapitaal in de aanbieding. Matty Taylor, hoofd van groei bij de Solana Foundation, benadrukt de missie van het evenement om creativiteit en innovatie binnen het $SOL blockchain-ecosysteem te bevorderen, door oplossingen voor real-world uitdagingen te stimuleren en de adoptie van blockchain te bevorderen.

Deelnemers zullen concurreren over zeven tracks die verschillende domeinen beslaan, met prijzen variërend van $5.000 tot $30.000. Uitstekende projecten uit deze tracks zullen strijden om de begeerde Grand Champion Award, gesponsord door Amazon Web Services (AWS), met een prijs van $50.000 en tickets voor Breakpoint 2024, de jaarlijkse conferentie van de Solana Foundation.

Conclusie

Nu innovatie geen grenzen kent in het snel evoluerende crypto-landschap, staat $SOL’s Hyperdrive Hackathon klaar om de weg te effenen voor transformerende startups in het blockchain-ecosysteem. Evenzo ziet de lijst met ged

Lees meer over $DOMI hier:

Bezoek Domini Voorverkoop | Join De Community


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.