InQubeta Solana
Persbericht

Solana Koers Verwachting: SOL Crypto ETF Goedkeuring In Zicht en Gaat Solana Stijgen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Solana koers is vandaag met een redelijke 1,4% gestegen en ligt vlak boven $ 141,60 na een daling van 5% in de afgelopen week. De crypto markt is vandaag licht gestegen ten opzichte van gisteren, terwijl Bitcoin lijkt te consolideren rond $ 57.500.

Het vooruitzicht voor Solana op langere termijn is positief, gezien VanEck en 11Shares hun eerste formulieren hebben ingediend voor hun aanvraag van de Solana ETF bij de Securities & Exchange Commission (SEC) van de VS. Analisten verwachten dat deze Solana ETF zo vroeg als maart 2025 goedgekeurd kan worden.

In dit artikel kijken we naar de huidige Solana koers en wat Solana kan gaan doen na de verwachte lancering van de spot Ethereum ETF en de opbouwende ETF hype.

Gaat Solana Stijgen Na Aanvraag SOL Crypto ETF’s?

Matthew Sigel van VanEck heeft zijn 19b-4 formulier voor de aanvraag van de Solana ETF ingediend bij de SEC en heeft deze gedeeld via X (Twitter). Dit volgt binnen 2 weken nadat VanEck zijn S1 formulier heeft ingediend op 27 juni.

Ook 21Shares heeft een dag later, op 28 juni, zijn S1 formulier ingediend, gevolgd door een 19b-4 formulier deze week. Hierdoor zijn er 2 aanvragers voor een Solana ETF, met mogelijk nog meerdere aanvragen die de komende maanden zullen volgen.

Een spot ETF biedt voor investeerders de mogelijkheid om enkel de koers van een cryptomunt bij te houden, zonder er direct in te hoeven investeren. Dankzij onzekerheid rondom crypto, vooral als het gaat om regulatie, is de ETF een ideale manier om er als het ware snel in en uit te stappen.

Deze ETF’s zouden zo vroeg als maart 2025 kunnen worden goedgekeurd en gelanceerd en in het geval dat Donald Trump de Amerikaanse verkiezingen wint, zou deze datum nog verder naar voren kunnen gaan. Dit maakt het vooruitzicht voor Solana erg bullish op lange termijn.

Voorlopig is het afwachten wat de invloed zal zijn van de spot Ethereum ETF, die naar verwachting deze maand nog gelanceerd kan worden. Als deze net als Bitcoin veel kapitaal binnenhaalt, is de verwachting nog groter dat de Solana ETF ook een succes zal worden.

Op technisch gebied bevindt de Solana koers zich in een downtrend op middellange termijn, en zou de altcoin een break-out boven $ 149 moeten maken om verder te stijgen. Vandaag is SOL bezig met het testen van de resistance bij zijn 30-daagse moving average (geel) rond $ 142.

Met deze 2 sterke resistance levels, kan het lastig worden voor de Solana koers om de komende dagen verder te stijgen. Hiervoor zou een break-out van Bitcoin boven $ 58.000 of meer positief nieuws voor Solana nodig zijn.

Solana heeft een neutrale Relative Strength Index (RSI) vlak onder de 50, wat betekent dat de altcoin redelijk veel momentum heeft, wat ook genoeg zou kunnen zijn om in ieder geval door $ 142 te breken op de dagelijkse grafiek.

In het geval dat crypto daalt, kan Solana op korte termijn support vinden bij zijn 200-daagse moving average (blauw) rond $ 138. Op langere termijn zou SOL weer richting $ 200 kunnen stijgen richting het einde van 2024.

Wanneer de spot Solana ETF wordt goedgekeurd en gelanceerd, zou het mogelijk zijn voor Solana om binnen twee jaar naar $ 500 te stijgen.

Welke Altcoins Gaan Exploderen Tijdens Nieuwe Crypto ETF Hype?

De komst van een spot Ethereum ETF en een Solana ETF kunnen een perfecte combinatie zijn om de volgende crypto bull run de grootste tot nu toe te maken. Hierdoor kan dit een van de beste momenten zijn om te kijken naar nieuwe cryptomunten om aan je portfolio toe te voegen en de komende tijd mogelijk behoorlijke winsten mee te vangen.

Vandaag kijken we naar 3 opkomende cryptomunten die mogelijk zwaar bovengemiddeld zullen presteren in de komende weken en maanden. Het voordeel is dat je deze cryptomunten voor een lage prijs kunt kopen tijdens een presale, voordat ze voor een hogere prijs worden gelist op exchanges en vanuit daar nog meer waard kunnen worden.

Pepe Unchained (PEPU)

Met de lancering van de spot Ethereum ETF in de ‘spot’-lights, kan Pepe Coin (PEPE), een van de grootste Ethereum meme coins, een grote boost krijgen. Dit is ook positief voor de opkomende Pepe blockchain van Pepe Unchained (PEPU). Deze Layer-2 op Ethereum zal binnenkort lanceren, terwijl de native token, PEPU, tijdelijk voor een lage prijs gekocht kan worden.

Pepe Unchained heeft de voordelen van Ethereum, waaronder de sterke beveiliging in combinatie met de mogelijkheid om te staken. Als Layer-2 heeft de Pepe blockchain ook voordelen, zoals lagere transactiekosten, snellere transacties en een verdubbeling van staking beloningen. Tot slot staat deze blockchain volledig in het teken van memes.

De presale van PEPU is tot zover een groot succes en heeft al meer dan $ 2,89 miljoen opgehaald in enkele weken. In de huidige fase – die morgen zal eindigen – kun je Pepe Unchained kopen voor $ 0,0083258 per stuk. Tijdens de presale is het ook mogelijk om te staken, met een huidige APY van maar liefst 655%.

De blockchain van Pepe Unchained is vergelijkbaar met Shibarium, de Layer-2 van Shiba Inu (SHIB). Hierdoor kan PEPU meeliften op zijn eigen succes, dat van Pepe Coin en zelfs dat van Shiba Inu. Dit bij elkaar maakt Pepe Unchained een van de beste crypto presales van het moment, met potentie om veel winst te maken op PEPU.

Nu naar Pepe Unchained

Base Dawgz (DAWGZ)

Ethereum blijft nog steeds een van de meest populaire blockchains, maar die hoge transactiekosten, dat kan echt niet meer. De voordelen van Layer-2 blockchains zoals Base zijn daarom onmisbaar. De nieuwe Base Dawgz (DAWGZ) is een multi-chain meme coin op de Base blockchain, die potentie heeft om een van de grootste memes op Base te worden.

Base Dawgz heeft als mascotte de bekende Shiba Inu hond, met een avontuurlijk thema, omdat crypto nou eenmaal een groot avontuur is. Vanuit zijn thuisbasis op de Base blockchain, sprint deze mascotte in het vliegtuig om te skydiven en te landen op andere blockchains, waaronder Ethereum, de Binance Smart Chain, Polygon, Solana en Avalanche.

DAWGZ is in de presale te koop voor $ 0,0061 per stuk en kan sinds kort ook worden gestaked. Op dit moment kun je profiteren van een gigantische APY van 3.823%, waardoor je tijdelijk per dag meer dan 10% bovenop je investering krijgt. Nu de presale meer dan $ 2,43 miljoen heeft opgehaald, is het een kwestie van tijd voordat meer mensen staken en de APY zal dalen.

Binnenkort zal DAWGZ lanceren op Base, terwijl de meme coin verhandeld en gebruikt kan worden op vijf andere blockchains. Dit geeft de meme coin extra veel potentie om viraal te gaan, waardoor een vroege investering in Base Dawgz mogelijk veel geld op kan leveren. Ondertussen zorgt staking voor extra beloningen voor de investeerder en lagere verkoopdruk voor de token.

Nu naar Base Dawgz

PlayDoge (PLAY)

Een meme coin die je niet mag missen tijdens de volgende bull run is PlayDoge (PLAY). Deze meme coin heeft zijn eigen Play-to-Earn game, gebaseerd op de nostalgische Tamagotchi en hoogwaardige pixel graphics. Zo kun je PLAY verdienen door voor je eigen huisdier te zorgen en minigames te spelen.

De native token van PlayDoge kan worden gebruikt om binnen het spel aankopen te doen, zoals upgrades en accessoires, daarnaast kun je PLAY gebruiken op de NFT-marktplaats. Uiteraard kun je PLAY ook inwisselen voor andere cryptocurrency’s die je kunt verkopen voor geld, terwijl je de token ook kunt staken voor passieve beloningen.

PlayDoge heeft in iets meer dan een maand ruim $ 5,5 miljoen op weten te halen met zijn presale, een teken dat het project behoorlijk populair is geworden. De huidige fase duurt nog 2 dagen, zo heb je de mogelijkheid om PLAY te kopen voor $ 0,00517 per stuk en vroegtijdig te staken voor een APY van 93%.

Na het succes van Notcoin (NOT) beginnen Play-to-Earn games meer aandacht te krijgen. Ook PlayDoge profiteert van dit succes en kan binnenkort de volgende crypto game zijn die viraal gaat, dankzij zijn grappige en nostalgische ontwerp. Daarom is de presale van PlayDoge een presale die je niet wilt missen.

Nu naar PlayDoge


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.