Solana
Persbericht

Solana Meme Coins BONK en WIF Pumpen In Nieuwe Crypto Rally – Kan WIF 10 Euro Worden?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De crypto markt begint de maandag weer in groene cijfers met een stijging van 2,2% naar $ 2,32 biljoen aan het begin van de middag. Vooral altcoins en meme coins zijn vandaag weer sterk gestegen, waaronder ook dogwifhat (WIF) met een stijging van +12,5% naar $ 2,24 en Bonk (BONK) met een +8,65% stijging naar $ 0,00002380.

In dit artikel kijken we naar hoe Solana meme coins vandaag weer zijn geëxplodeerd in populariteit. Ook kijken we in meer detail naar de koers van dogwifhat, de grootste Solana meme coin van dit moment. Tot slot kijken we naar alternatieve meme coins die de volgende WIF kunnen worden en tijdelijk nog voor een extra lage prijs te koop zijn.

Kan WIF 10 Euro Worden in Nieuwe Crypto Meme Rally?

De dogwifhat koers is vandaag tot zover gestegen tot een piek van $ 2,35 en ligt nu op $ 2,23 na een stijging van 12% in de afgelopen 24 uur. Als we verder uitzoomen, zien we dat de meme coin met meer dan 38% is gestegen in de afgelopen zeven dagen, een sterke recovery rally vanuit $ 1,57.

Als we echter naar de onderstaande grafiek kijken, zien we dat WIF nog veel heeft om in te halen. Als eerst zal de koers boven zijn 30-daagse moving average (geel) moeten uitbreken. Deze moving average dient als sterke resistance waar de verkoopdruk typisch hoger is. Dit maakt stijgingen rondom dit niveau moeilijker, maar eenvoudiger wanneer hier een break-out is gemaakt.

De Relative Strength index (RSI) is licht aan het afkoelen en bevindt zich vlak onder 50, dit is een teken dat WIF mogelijk niet genoeg momentum heeft om vandaag een break-out te maken boven de resistance. dogwifhat zou morgen zijn resistance kunnen testen voor een break-out, mits de koopdruk hoog genoeg blijft.

Op dit moment ziet het ernaar uit dat WIF weer kan stijgen de komende dagen, gezien deze Solana meme coin vandaag zo’n $ 400 miljoen aan trading volume heeft. Dit betekent dat er veel interesse is in WIF, hoewel de meme coin veel kleiner is dan Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB), de twee grootste meme coins in de sector.

Uit een analyse van Bluntz Capital blijkt dat dogwifhat de komende maanden richting $ 10 kan stijgen, dit zou dan in combinatie gaan met een stijging van de Solana koers. De crypto analist denkt dat WIF zijn bodem heeft bereikt, waardoor nu de deur open is voor nieuwe highs. Als grootste meme coin op Solana, kan dogwifhat ook sterk meeliften met SOL zelf.

Op dit moment ligt WIF nog ruim 50% lager dan zijn all-time high rond $ 4,80 en heeft de meme coin nog veel in te halen. Maar later dit jaar zou deze hond nog veel hoger kunnen gaan dan zijn huidige all-time high. Een nieuwe ATH zou voor het eind van de zomer al van toepassing kunnen zijn, terwijl een sterke crypto 

rally in de herfst genoeg kan zijn om de dogwifhat koers boven $ 10 te duwen.

De vraag is echter of dogwifhat de grootste Solana meme coin zal blijven, gezien deze titel eerst tot Bonk behoorde. Naarmate de crypto markt nog meer waard is, zouden er nieuwe meme coins op kunnen duiken die dogwifhat van de troon stoten. Dit betekent niet dat dogwifhat waardeloos zal worden, maar betekent dat andere meme coins mogelijk nog meer waard kunnen worden.

Welke Meme Coins Kunne Nog Harder Stijgen Dan WIF en BONK?

Het meest indrukwekkende aan meme coins zoals dogwifhat en Bonk, maar ook Pepe Coin (PEPE), is het feit dat ze met meer dan 100 keer in waarde zijn gestegen, wat erg positief is voor vroege investeerders, maar de meme coin minder aantrekkelijk maakt voor nieuwere investeerders. De meeste meme coin degens blijven daarom ook op zoek naar die ene meme coin die hetzelfde gaat doen als WIF, BONK en PEPE.

Het kan erg lastig zijn om een meme coin te vinden die nog x100 gaat, terwijl er veel meer meme coins zijn die wel x2, x5, of x10 gaan. In dit artikel kijken we naar 2 meme coins die misschien iet de volgende WIF worden, maar in ieder geval potentie hebben om een deel van dit succes te herhalen.

Deze meme coins zijn nu nog voor een lage prijs te koop in de presale, wat betekent dat je nu de mogelijkheid hebt om een van de eerste investeerders te zijn. Daarnaast hebben deze meme coin een unieke vorm van utility en een groeiende community die zorgen dat ze niet alleen viraal kunnen gaan, maar ook op lange termijn kunnen stijgen in waarde.

Pepe Unchained (PEPU)

Solana is geëxplodeerd in populariteit omdat het een van de beste blockchains is om memes op te verhandelen, maar dat zou binnenkort kunnen veranderen. Pepe Unchained (PEPU) is een nieuw project dat van plan is een Layer-2 op Ethereum te bouwen die volledig in het teken staat van meme coins.

Pepe Coin kan op dit moment alleen verhandeld worden via de Ethereum mainnet, waarvoor je hoge kosten moet maken voor transacties en token swaps. Bij de nieuwe Pepe blockchain kunnen transacties 100 keer zo goedkoop worden en ook sneller dan op Ethereum zelf. Dit is een GIGABRAIN plan van Pepe The Frog om meme coins toegankelijker te maken.

Als je dit leest ben je nog een van de weinigen die van dit project afweten, daarom is dit een ideale mogelijkheid om vroeg in te stappen tijdens de presale periode. Je kunt PEPU tijdelijk voor een lage prijs van $ 0,0082 per token kopen. Deze prijs zal tijdens de presale stijgen voordat de token voor nog een nog hogere prijs wordt gelist op exchanges.

Het andere voordeel aan investeren in de presale is dat je PEPU vroegtijdig kan staken met dubbele beloningen. Zo verdien je op dit moment een APY van 1.118%, dat is bijna 4% bovenop je investering per dag. In minder dan een maand zou je investering verdubbeld kunnen zijn, terwijl de prijs van PEPU daarnaast ook nog kan stijgen.

Nu naar Pepe Unchained

PlayDoge (PLAY)

Volgens crypto analisten en investeerders is het slechts een kwestie van tijd voordat crypto AI en gaming zullen exploderen in waarde. Dit geeft de nieuwe PlayDoge (PLAY) een perfecte positie om zijn Play-to-Earn game te lanceren en te profiteren, terwijl deze sectoren groeien in populariteit.

Als we terugkijken naar de bull run van 2021, zien we dat Play-to-Earn games razendpopulair waren en voor mensen in ontwikkelingslanden zelfs een vervanging voor hun werk. Als deze trend zich weer herhaalt, dan is dit een van de beste momenten om te diversificeren in AI en gaming.

PlayDoge brengt de nostalgische Tamagotchi terug in de vorm van de Shiba Inu hond, die je kunt verzorgen en mee kunt nemen in arcade minigames. Door te spelen verdien je PLAY-tokens die je kunt verkopen, in-game kunt gebruiken voor upgrades en aankopen, maar ook kunt staken voor een bron van passief inkomen.

De presale van PlayDoge heeft inmiddels meer dan $ 5,3 miljoen opgehaald en staat op het punt om uitverkocht te raken. Vandaag kun je PLAY kopen voor $ 0,00514 per stuk, maar morgen zal deze prijs stijgen. PlayDoge werkt zowel op Ethereum als de Binance Smart Chain, wat de meme coin extra potentie geeft om viraal te gaan na lancering.

Nu naar PlayDoge


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.