SolanaPB
Persbericht

Solana’s Bull Run wil $50 breken, terwijl InQubeta $4,5 miljoen voorbij schiet

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Geruchten op de cryptocurrency-markt keren zich in de richting van de mogelijkheden van een bull run, en de schijnwerpers schijnen op de belangrijkste cryptomunten binnen dit verhaal. Solana (SOL) is een digitale asset die een formidabele bull run maakt, met als doel de $45 te doorbreken en zijn stijging voort te zetten. Het token is gedurende twee opeenvolgende maanden gestegen en heeft verschillende barrières en weerstandsniveaus getrotseerd.

InQubeta (QUBE), het aankomende AI-token, beleeft ook een rally omdat de voorverkoop blijft stijgen. Het project heeft een stijgende lijn doorgemaakt sinds het met de voorverkoop begon, waarbij meer dan $ 4,5 miljoen uit de verkoop werd opgehaald. Met zijn opmerkelijke kenmerken die een groot groeipotentieel bieden, richt InQubeta zich op het revolutioneren van crowdfunding, waarbij gebruik wordt gemaakt van trending NFT’s (niet-fungibele tokens) om fractionele investeringen in AI-tech startups te bieden. Dit artikel onderzoekt deze cryptocurrencies en de unieke kenmerken die hen naar een eindeloze bull run hebben gedreven.

InQubeta (QUBE): barrières doorbreken met AI, NFT’s en explosieve groei

InQubeta is de blockchain-ICO die in opkomst is met een stijgende voorverkoop. Er zijn ruim 474 miljoen tokens verkocht, waarmee ruim $4,5 miljoen is opgehaald voor de voortgang van het project. Het project trekt de aandacht van investeerders met zijn uitzonderlijke voorverkoop en kenmerken. Het doel van InQubeta om een revolutie teweeg te brengen in de AI-industrie en geld in te zamelen via crowdfunding geeft het een pioniersstatus op de blockchain. Deze unieke aanpak is mogelijk met behulp van trending NFT’s die het eigen vermogen in AI-tech startups vertegenwoordigen. Met deze functie kunnen investeerders de groei van de AI-industrie ondersteunen en tegelijkertijd rendement op hun investeringen verdienen.

Het QUBE-token is de vijfde fase van zijn voorverkoop in tien fasen ingegaan, waardoor het dichter bij de lancering op grote beurzen komt. Vanaf een initiële prijs van $0,007 is InQubeta met meer dan 130% gestegen en wordt nu verkocht voor $0,0161 per stuk. Met een voorgestelde catalogusprijs van $0,0308 kunnen beleggers die in dit stadium instappen een stijging van ten minste 90% krijgen ten opzichte van de huidige DeFi-muntprijs. Deze ROI zal snel dalen, aangezien er nog maar ongeveer 15% van de tokens die aan de 5e fase zijn toegewezen overblijven, waarna het token voor $0,01925 zal worden verkocht. Meer investeerders komen massaal naar deze voorverkoop en de hoop dat deze snel uitverkocht zal blijven, blijft onder de houders bestaan.

Er zijn veel manieren om geld te verdienen op het InQubeta-platform, waardoor de interesse van beleggers in het diversifiëren van portefeuilles met deze blockchain-ICO toeneemt. De NFT’s op dit platform kunnen worden verhandeld op een marktplaats waar beleggers deelnemende bedrijven kunnen bekijken en kunnen bepalen of deze aansluiten bij hun belangen. Houders van het native token krijgen ook bestuurs- en stemrecht, waardoor ze kunnen deelnemen aan beslissingen die het project vooruit kunnen helpen om zijn doelen sneller te bereiken. Met de inzetpool van 5% op dit platform kunnen deze houders hun tokens inzetten om rendement te behalen uit een verkoopbelasting van 5% die op alle transacties wordt geheven.

Qube

Solana (SOL): Ogen gericht op de horizon van $50

Solana, een open-sourceproject dat gedecentraliseerde financiële oplossingen op de blockchain biedt, bevindt zich in een verbazingwekkende bull run. Dit digitale activum heeft naast andere tokens een sterstatus bereikt vanwege zijn prestaties in 2023, waarmee het de verwachtingen van een prijsdaling overtreft. SOL heeft zijn zinnen gezet op $50 en heeft daarmee eerdere weerstandsniveaus van $35 en $40 verslagen.

De prijs van Solana’s DeFi-munten is sinds het begin van het laatste kwartaal van 2023 gestegen tot bijna 100% en registreerde gedurende twee opeenvolgende maanden een bullish trend. Na het stijgende driehoekspatroon en een weerstand van $40 te hebben doorbroken, zal het token binnenkort stijgen naar $50. SOL-investeerders hebben verwachtingen van aanhoudende groei terwijl de cryptocurrency zijn weg blijft banen te midden van hindernissen op de markt.

Conclusie

De cryptocurrency-markt blijft evolueren en verschillende topcryptomunten handhaven een bullish trend. De stijging van Solana was indrukwekkend, waarbij het token voorbij het eerder ingestelde punt van $40 brak en zich naar een prijs van $45 haastte. Ook InQubeta is in opkomst, en de voorverkoop heeft al meer dan $4,5 miljoen opgebracht. Het project zet zijn opwaartse traject voort en trekt investeerders aan met zijn verleidelijke kenmerken en de mogelijkheid voor een grotere potentiële winstgevendheid wanneer zij deelnemen aan de voorverkoop en hun tokens inzetten op het InQubeta-platform.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop
Sluit u aan bij de InQubeta-gemeenschappen