Persbericht

Newsbit 21-06-2021 07:00 leestijd 2 - 3 min

SportX overbrugt sportweddenschappen en blockchain-technologie met native token en toernooien

SportX is een gerenommeerd online platform voor sport- en crypto-weddenschappen, gericht op het mainstream maken van cryptocurrency en op smart contracts gebaseerde protocollen.

Het platform maakt gebruik van de Polygon-blockchain voor transacties, wat een ongekende flexibiliteit en snelheid biedt bij het uitvoeren van de weddenschappen. Polygon is een Later-2-oplossing gebasseerd op Ethereum die snelle en gratis transacties mogelijk maakt.

In tegenstelling tot andere websites voor sportweddenschappen, biedt SportX een extra beveiligingslaag aan haar gebruikers door spelers in staat te stellen rechtstreeks weddenschappen te plaatsen vanuit hun cryptocurrency-wallets en browserextensies, terwijl weddenschappen worden vastgehouden in een escrow-contrac. Dat betekent dat je weddenschappen gegarandeerd uitbetaald worden.

Met het zomerseizoen voor de deur, besloot het SportX-team een ​​grootschalig toernooi te organiseren dat alle huidige en nieuwe gebruikers in staat stelt extra geld te winnen bovenop de geplaatste weddenschappen. SportX heeft een prijzenpot van $35.000 toegewezen voor de hele zomer, beginnend eind mei en eindigend eind augustus. Het toernooi biedt 13 afzonderlijke evenementen, die elk hun eigen specifieke kenmerken hebben.


SportX toernooischema voor deze zomer

De toernooi-evenementen in juni omvatten de $2.000 Blowfish Open, die gericht is op investeerders met 10.000 of meer SX-tokens. Het volgende evenement is de Roland Garros Special met een beloningspot van $2.000, die loopt tussen 6 en 9 juni 2021. Ook de $2.000 Summer Open Qualifier, gehouden tussen 10 juni en 13 juni, zou een rankingtoernooi zijn voor het $ 10.000 SportX Open (Major).

Het SportX Open (Major) evenement, dat begint op 16 juni en eindigt op 20 juni, is alleen toegankelijk voor de beste 40 deelnemers van het $2.000 evenement. Dit wordt berekend op basis van hun nettorendement. De prijzen omvatten Cup NFT en trollbox-status voor de winnaar en $2500 aan SX-tokens.

De evenementenkalender van juni eindigt met twee evenementen: de eerste is de $1.000 F1 Challenge, waarvan de winnaar een prijs van $300 ontvangt. Het tweede evenement is de $4.000 Euro Knockout die zal plaatsvinden tussen 26-29 juni en zal openstaan ​​voor alle gokkers.


De SportX-token – een manier om het platform te verdienen en te beheren

De SX-token vormt het hart van het platform en maakt gedecentraliseerd, door de gemeenschap aangestuurd bestuur mogelijk dat ervoor zorgt dat het SportX-platform zijn ontwikkeling zal voortzetten. De token is gebaseerd op de Ethereum ERC-20-standaard, wat ook bijdraagt ​​aan de flexibiliteit van het token.

De SX-token kan worden gebruikt voor governance en besluitvorming via staking. Staking beschermt SportX en zijn bestuursmodel door te voorkomen dat gebruikers SX-tokens kopen om alleen op een specifiek voorstel te stemmen en vervolgens onmiddellijk na de stemming te verkopen.

Stakers kunnen twee soorten beloningen ontvangen voor deelname aan het bestuur van het platform. 5,00% van de totale SX-tokenvoorraad (50.000.000) wordt in een speciaal SX Token Staking-contract geplaatst voor SX-token-stakers om te verdienen. Deze tokens worden aan het einde van elke dag proportioneel verdeeld onder de stakers met een snelheid van 0,10% van het totale resterende saldo per dag.

Ook heeft het SportX-protocol een nettowinstvergoeding van 4,00% voor winnende weddenschappen, waarbij een percentage van het bedrag uiteindelijk naar de stakers gaat. Alle DAI- en ETH-wisselkosten worden in eerste instantie geïnd in het Community Fund, dat wordt beheerd door SX-tokenhouders.

Om houders van SX-tokens te stimuleren om in te zetten, hebben de meeste sporttoernooien een minimum aantal tokens dat wordt ingezet, waardoor een bepaalde gebruiker in aanmerking komt voor deelname aan het toernooi. Het $2.000 Blowfish Open-evenement komt bijvoorbeeld alleen in aanmerking voor gebruikers die meer dan 10.000 SX-tokens hebben ingezet.

Door deel te nemen aan de SportX community, via wedden en staken, kunnen gebruikers door het project navigeren, verbeteringen voorstellen en SX-tokens ontginnen. Op deze manier hebben gebruikers de macht om te wedden, te winnen en het project te besturen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten