Persbericht

Persbericht

Newsbit 31-03-2021 07:23u leestijd 2 - 3 min

StormGain introduceert lucratieve cloudminer met geïntegreerde accounthandel

De meeste crypto liefhebbers missen de technische kennis en middelen die nodig zijn om hun eigen mining platforms op te zetten. Echter, cloud mining brengt hier verandering in. Hoewel er meerdere platforms zijn die via cloud-mining aanzienlijke opbrengsten beloven, kunnen velen hun beloften niet nakomen.

StormGain wil de cloud-mining-markt hervormen, voornamelijk door zijn eigen mobiele cloud-miner te lanceren. De unieke functie stelt gebruikers in staat om crypto rechtstreeks vanaf hun telefoon te minen, zonder enige prestatiebeperkingen. Alle mining wordt uitgevoerd via externe cloudservers, dus het waardevoorstel van StormGain biedt risicovrije en snelle cloud-mining.


Start met Cloud minen op StormGain

Wil je starten met cloud minen op StormGain? Om te beginnen moeten gebruikers de StormGain-app op hun smartphones installeren. Er is ook een desktopversie beschikbaar, die veel van dezelfde functies biedt. De registratie is snel en brengt geen onnodige veiligheidscontroles of andere moeilijke processen met zich mee. De scope is immers om aan de slag te gaan met cloud mining, ook als je technische knowhow mist.

Zodra een account is aangemaakt, kan de Bitcoin miner geactiveerd worden. Een minimale som van 10 USDT is vereist voordat er bewerkingen kunnen worden uitgevoerd met de opgehaalde cryptocurrency. Zodra de drempel is overschreden, kunnen de opbrengsten eenvoudig worden verhandeld via StormGain. Het is absoluut noodzakelijk om in gedachten te houden dat het geminede geld niet kan worden opgenomen zonder te hebben gehandeld, maar alle winsten die via handelen zijn verkregen, zijn eigendom van de gebruiker en kunnen op elk moment van de rekening worden overgeschreven. Dit maakt StormGain verder tot een beginnersvriendelijk platform, aangezien het verhandelen van gedolven cryptocurrency handelt in het verhandelen van knowhow, waardoor betere winstmarges worden gecreëerd.

Het handelsproduct van StormGain heeft geen commissie, biedt alle standaard en geavanceerde instrumenten, terwijl het ook fiat-gebaseerde crypto-aankopen mogelijk maakt. Met een 30-dagen handelsvolume van meer dan $6 miljard en het vertrouwen van duizenden mensen wereldwijd is StromGain 1 van de grootste cryptodiensten ter wereld.

De mining beloningen van StormGain zijn evenredig met het handelsvolume van gebruikers. Hogere volumes leiden tot een hoger daginkomen met een limiet van 0,0318 BTC op dagelijkse basis. De beste miners kunnen de hele maand maar liefst een derde van een BTC verdienen. Als we rekening houden met de voortdurende waardegroei van bitcoin, kan een jaar mijnbouw op StormGains aanzienlijke winst opleveren – allemaal door een smartphone te gebruiken.


Onderzoek naar het beloningsmodel

De cloudminer van StormGain verdeelt beloningen afhankelijk van het aantal mensen dat bij het product betrokken is. In de meeste gevallen wordt de winst elke 30-40 minuten uitgekeerd en eenmaal opgenomen op de handelsrekening, vindt de overdracht plaats in minder dan 72 uur. Over het algemeen kunnen nieuwe gebruikers verwachten dat ze binnen 4 uur mined bitcoin ontvangen.


Over StormGain

StormGain’s cloud-mining dienst verwijdert alle toegangsdrempels tot de mining-markt. Hierdoor is het niet langer nodig om te investeren in dure miningapparatuur die ruimte innemen, lawaai maken en elektriciteit verbruiken. Contractprijzen zijn inherent laag, dus lopende investeringen kunnen zich op lange termijn vertalen in aanzienlijke winsten. Omdat de bitcoin-mijnservice direct beschikbaar is via de cloud, kan het niet eenvoudiger zijn om deze via desktop en mobiele apparaten te openen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten