Persbericht

Persbericht

Newsbit 13-05-2021 09:21u leestijd 2 - 3 min

StormGain maakt mining hardware overbodig – Crypto mining is nu beschikbaar op alle smartphones

Het minen van cryptocurrency was jarenlang alleen voorbehouden aan een select aantal mensen: mensen met voldoende tijd en kapitaal die bereid zijn om middelen te investeren in het opzetten van hun eigen mining-platforms. Cloud mining heeft echter snel aan tractie gewonnen en de oplossing van StormGain verwijdert de technische barrières. Dit zal er een gelijkmatiger speelveld creëren.

Omdat miners verschillende factoren in gedachten moeten houden, waaronder elektriciteitskosten, onderhoud, en het algehele investeringsrendement, is mining bijna niet meer lucratief voor kleinere spelers. StormGain wil dit echter veranderen en iedereen de kans geven om deel te nemen aan de verificatie van cryptocurrency-transacties en daarbij een mooi inkomen verdienen.


Minen vanaf je smartphone

Cloud mining is tegenwoordig een veel voorkomende trend in de cryptocurrency-industrie. Veel aanbieders beweren echter aanzienlijke opbrengsten te bieden en komen die beloften niet na. Bij StormGain is dat anders, omdat het een op mobiele apparaten gebaseerde cloud-mining-oplossing biedt. Elke gebruiker kan rechtstreeks vanaf zijn mobiele telefoon cryptocurrency minen zonder zich bezig te houden met de hardware. Gebruikers van mobiele apps maken rechtstreeks verbinding met externe cloudservers, waardoor StormGain een risicovrije en handige mijnbouwoplossing kan bieden, onvergelijkbaar met die van andere cloud-mining serviceproviders.

De eerste stap is om je te registreren bij het StormGain-platform met een smartphone of desktopcomputer. StormGain kiest bewust voor een gemakkelijk registratieproces om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met cloud mining. Het registratieproces omvat ook een lucratieve bonus van $5 USDT, die rechtstreeks op de de accounts van gebruikers wordt gezet.

Het proces is eenvoudig: gebruik bij het registreren de promotiecode MINER om de bonus te ontvangen. Na bevestiging van het account kunnen gebruikers meteen beginnen met het delven van Bitcoin door verbinding te maken met de cloud mining-server, zonder enige invloed op de prestaties van de smartphone.

Na het behalen van de minimale winstdrempel van $10 USDT, zijn gebruikers vrij om hun crypto-activa te verhandelen op StormGain. Het opnemen van de geminede valuta is niet mogelijk zonder eerst het handelsproces te doorlopen, maar alle winst die via handelen wordt gegenereerd, kan op elk moment van de rekening worden overgeschreven.

Het handelen via StormGain is beschikbaar tegen 0% commissie, waarbij gebruikers profiteren van alle standaard en geavanceerde instrumenten die tot hun beschikking staan. De service introduceert ook fiat-gebaseerde crypto aankopen voor degenen die hun cryptoportfolio snel en moeiteloos willen uitbreiden.


Hoe onderscheidt StormGain zich?

StromGain heeft prachtige partnerschappen gesloten, bijvoorbeeld met CoinMarketCap maar ook een officiële handelspartner van SS Lazio. Daarnaast is het platform benoemd tot de beste cryptocurrency-handelsplatform, volgens The European.

Tot op heden noteert het handelsproduct van StormGain een 30-dagen volume van meer dan $6 miljard, gegenereerd door tienduizenden handelaren wereldwijd.

Wat StormGain onderscheidt van andere cloud-miningproviders, is hoe de beloningen in verhouding staan ​​tot het handelsvolume. Gebruikers met een hoger handelsvolume zullen een hoger dagelijks mining inkomen verdienen. Mining met StormGain gedurende langere perioden kan een aanzienlijke impact hebben op iemands winstpotentieel, doordat het een enorme instroom van kapitaal laat zien voor de meest actieve miners en handelaren.

Cloud mining-beloningen worden elke 30-40 minuten verdeeld. Vervolgens zijn gebruikers vrij om het geld binnen 72 uur op hun handelsaccounts op te nemen. Voor nieuwkomers zullen de eerste gedolven Bitcoin-beloningen binnen 4 uur toegankelijk worden, een prestatie die nergens anders beschikbaar is in de cloud mining-industrie.


Over StormGain

StormGain’s cloud-mining dienst verwijdert alle toegangsdrempels tot de mining-markt. Hierdoor is het niet langer nodig om te investeren in dure miningapparatuur die ruimte innemen, lawaai maken en elektriciteit verbruiken. Contractprijzen zijn laag, dus lopende investeringen kunnen zich op lange termijn vertalen in aanzienlijke winsten. Omdat de bitcoin-miningservice direct beschikbaar is via de cloud, is het super eenvoudig om toegang te krijgen via desktop en mobiele apparaten, zonder in hardware te hoeven te investeren.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten