SURF REWARD
Persbericht

Surf je op het Internet? Verander het in een manier om een Passief Inkomen te Genereren met Surf Reward

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Iedereen van ons spendeert elke dag meer tijd aan advertenties dan we eigenlijk zouden willen. Ze zijn overal te zien: op straat, op het internet en op de tv. Terwijl advertenties die we op straat zien ons nog de mogelijkheid geven om weg te kijken, is dat niet het geval voor digitale advertenties. 

Deze advertenties zijn niet weg te krijgen en dwingen ons dan ook praktisch om deze waar te nemen. Overal ter wereld zijn tegenwoordig advertenties te vinden, hoe goed je ze ook probeert te vermijden. Ze zijn te zien op het nieuws, social media platforms, zoekmachines en op vrijwel elke andere plek op het internet.

Advertenties met een Doel 

Waar wat als we het zien van advertenties nu veranderen in een manier om een inkomen te genereren? Een manier die hiernaast ook nog eens passief is. 

Dit is dan ook het idee dat Surf Reward heeft bedacht, namelijk een browser extensie die een stop zet aan een groot gedeelte van irrelevante advertenties die je online tegenkomt. Met deze extensie kun je weer rekenen op een gemakkelijke en soepele ervaring op het internet. 

Surf Reward is compatibel met vrijwel alle bekende browsers en daardoor gemakkelijk te integreren in het dagelijkse leven. 

Goedkope Advertenties met een Hoog Conversie Percentage

Digitale advertenties doen het niet goed wanneer je naar de statistieken kijkt, ondanks hun vastberadenheid om je aandacht te krijgen.  Het conversiepercentage van de advertenties is namelijk niet heel hoog. In veel gevallen worden digitale advertenties gelanceerd met het idee om brand awareness en loyaliteit te creëren, maar in sommige gevallen kan dit juist een omgekeerde werking hebben bij potentiële klanten.

Wanneer een gebruiker een irritante advertentie te zien krijgt van een bepaald merk, dan is de gebruiker uiteindelijk genoodzaakt deze advertentie te blokkeren. Surf Reward daarentegen toont individuele advertenties met betrouwbare advertentiepartners. 

In deze opzet hebben marketeers de toestemming van de kijkers om de advertentie te tonen. En dit blijkt een wereld van verschil te maken in de manier waarop de advertenties worden waargenomen, waardoor het conversiepercentage een stuk hoger is. 

Surf Reward is hierdoor een stuk effectiever dan traditionele digitale advertenties, aangezien het kan rekenen op een uitgebreid netwerk van personen die beloond worden voor het zien van de advertenties met een uitstekende gestroomlijnde procedure. 

Wanneer je meer wilt weten over hoe Surf Reward precies werkt, dan raden we aan om de YouTube video hierover te bekijken:

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/Xof9kXTVX0k?si=IRzXTaOp_O4yS1cU” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen></iframe>

Nu naar Surf Reward

Cryptocurrency voor Dagelijkse Gebruikers

De crypto markt is vaak bekritiseerd door het gebrek aan dagelijkse gebruikers en use cases die relevant zijn in het dagelijks leven. Dit is dan ook een van de redenen waarom een groot deel van de beste cryptomunten alleen bekend zijn bij een kleine groep tech-investeerders.

Om hier verandering in te brengen is het nodig om nieuwe cryptomunten op de markt te brengen met use cases die daadwerkelijk relevant zijn in het dagelijkse leven. Een ander punt waar rekening mee moet worden gehouden is het risico dat een cryptocurrency met zich meebrengt. Dagelijkse gebruikers zullen niet zomaar een token gebruiken die gepaard gaat met een groot risico. Kortom, grote dagelijkse gebruikte crypto’s zullen dus een laag risico moeten hebben. 

De $SURF token is hier mooi in beide categorieën te vinden

Aangezien de meeste mensen in deze wereld gebruikmaken van het internet, heeft $SURF een use case met een enorm grote potentiële user base. Gezien het een beloning token is met een enorme doelgroep, is het risico van de token relatief lager dan andere veelbelovende crypto tokens. 

Laten we zeggen dat je bijvoorbeeld een investering maakt in een meme coin. De koers van de token is sterk afhankelijk van speculatie in tegenstelling tot utility, waardoor de waarde van de token sterk zal afnemen als de community achter het project hun interesse in het project verliest en op zoek gaat naar andere meme coins. 

Een andere populaire categorie binnen crypto zijn play-to-earn tokens. Deze zijn echter weer gelimiteerd tot gamers. Gamers zullen hier blijvend moeten presteren om zo een kans te hebben om beloningen te winnen. Het actieve component van deze spellen is misschien wel leuk, maar het is wel lastig om blijvend beloningen te verdienen. 

Het Surf2Earn reward systeem van Surf Reward daarentegen is beschikbaar voor iedereen die gebruikmaakt van het internet. De waarde van $SURF wordt hierdoor ondersteund door een grote groep aan gebruikers. Daarnaast zorgt de passieve manier waarop beloningen kunnen worden verdiend ervoor dat de community blijft doorgroeien. 

Wat is er nog Meer?

Het Surf Reward programma heeft als doel om gebruikers een overzichtelijke manier te bieden om te surfen op het internet, waar tegelijkertijd geld verdienen met crypto op een passieve manier ook mogelijk is.

Daarnaast legt het de focus op het aanbieden van een veilige en betrouwbare ervaring op het internet, waar ook rekening wordt gehouden met data privacy. Tracking wordt niet toegestaan en dan ook actief geblokkeerd, waardoor de informatie van gebruikers beschermd blijft. 

Hiernaast optimaliseert het ook websites, waardoor pagina’s ook sneller geladen kunnen worden. De optie voor de integratie van een AdBlock is ook een van de voordelen van deze extensie. 

Gebruikers krijgen hierdoor volledige controle over de manier waarop ze advertenties te zien krijgen op het internet. Zo is het mogelijk om de hoeveelheid advertenties die gezien worden te bepalen, maar ook het type van de advertenties. 

Staking Biedt een Extra Inkomstenbron

Investeerders in Surf Reward hebben de mogelijkheid om een interessante staking APY te ontvangen tot maar liefst 2275%, wat het dan ook een van de interessantste staking cryptocurrencies maakt. Hoe eerdere investeerders hun tokens toevoegen aan de staking pool, des te hoger de APY zal zijn. De grootte van de beloning zal namelijk lager worden naarmate meer investeerders gebruikmaken van deze uitstekende mogelijkheid. Staking is daarnaast erg flexibel via Surf Reward en kent dan ook geen lock-up periodes. 

En er is al een grote vraag naar het project, gezien de 3000 advertising partners die ze al hebben. Dit is daarbij in een korte periode gebeurd, wat een goede indicatie is van de sterke potentie van het project.

Surf Reward is een blockchain product van Abelius Capital AG, een gevestigd Duits bedrijf met een uitstekende geschiedenis binnen crypto van meer dan 5 jaar. Met de lopende presale, biedt het bedrijf de mogelijkheid voor individuele investeerders om in te stappen. 

Koop nu $SURF in de Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.