uwerx 12 july
Persbericht

SXP (SXP) Crypto en Chiliz (CHZ) prijsvoorspelling kan hoog handelen naarmate de prijs van Uwerx (WERX) verder stijgt

Dit artikel zal drie crypto-projecten introduceren en hun innovaties en lanceringen onderzoeken terwijl twee munten, SXP (SXP) en Chiliz (CHZ), strijden om het succes van de andere munt, Uwerx, te evenaren.

Met enorme winsten en bonussen heeft Uwerx de verwachtingen overtroffen en beleggers meer gegeven dan verwacht.

Chiliz (CHZ) Verbrandt Meer Fan Tokens

Chiliz (CHZ) is een platform dat gebruikers in staat stelt hun favoriete professionele sportteam te steunen door het verhandelen van tokens. Gebruikers met Fan Tokens worden beloond en beïnvloeden beslissingen in de Chiliz (CHZ) community.

Het platform is een samenwerking aangegaan met vele professionele voetbalclubs, waaronder AC Milan, Juventus Turijn, FC Barcelona en meer. Bovendien verbrandde het platform 50.000 INTER fan Tokens om Internazionale Milano te vieren nadat ze zich kwalificeerden voor de UEFA Champions League Finale.

Daarnaast verbrandde Chiliz (CHZ) ook meer dan 100.000 CITY fan Tokens toen Manchester City zich kwalificeerde voor de UEFA Champions League Finale. Ze plannen om nog eens 50.000 CITY fan Tokens te verbranden als Manchester City de UEFA Champions League wint, wat neerkomt op meer dan 160.000 verbrande fan Tokens.

SXP (SXP) Begint Nieuwe Week Met Een Vrije Val

Het SXP-token wordt momenteel verhandeld voor $0.42, met een dagelijkse daling van meer dan 6%, ten tijde van schrijven. Dit token stuurt de snelle, goedkope Layer-1 blockchain, Solar Network, aan.

Het token begon de nieuwe maand met een dagelijkse positieve opwaartse trend. Het steeg van $0.39 op 31 mei naar $0.41 op 1 juni 2023. De munt bleef stijgen tot het een piek bereikte van $0.477 op 3 juni.

Echter, de munt nam de afgelopen twee dagen een verkeerde wending, en viel scherp van de hoogte van $0.477 op 3 juni naar $0.42 en blijft snel dalen. Experts voorspellen een daling van meer dan 20% in vijf dagen.

Uwerx (WERX) Prijs Stijgt Verder

Dit nieuwe revolutionaire freelancing platform, Uwerx, streeft ernaar de voordelen van blockchain-technologie te bieden aan freelancers en hun klanten. Forbes meldde dat grote bedrijven zoals Meta, Unilever en Google een mooie mix hebben van freelancers en voltijdse werknemers.

Het platform rekent een bescheiden transactiekost van 1% aan, in vergelijking met de 10% tot 20% die door Freelancer, Fiverr en Upwork worden aangerekend. Het project is gecontroleerd en goedgekeurd door SolidProof en InterFi Network om transparantie en verantwoording te garanderen.

Het WERX-token steeg gisteren van $0.047725 naar $0.05245. Het platform biedt ook de Uwerx Vault aan om gebruikers te helpen hun tokens te beveiligen. Gebruikers worden beloond voor het gebruik van de Vault, omdat dit hetzelfde is als staking.

Uwerx biedt een bonus van 15% bij aankoop en verwijzing. De hardcap presale is op 31 juli 2023. Het project heeft talrijke supporters en populariteit vergaard, met 7.500 gebruikersregistraties, 1.707 volgers op Twitter en 1.938 leden op Telegram.

Het succes van het project is te danken aan de agile methodologie die door het team wordt gebruikt om de implementatie te versnellen en snel te ontwikkelen door feedback. Bovendien hebben de oprichters hun token-toewijzing verminderd van 8% naar 7%.

De onlangs gelanceerde Alpha-versie van het platform is bijgewerkt met de pagina’s voor inloggen, wachtwoord vergeten, freelancer- of klantinitiatie, proces van taakcreatie, mijn activiteit en de initiële stap van taakcreatie en het vinden van talent. Het platform zal ook beginnen met de overgang naar de Beta-versie zodat gebruikers kunnen beginnen met testen. Uwerx accepteert feedback van gebruikers via haar e-mail, feedback@uwerx.network.

Het team heeft het ontwikkelaarstoken vergrendeld en de liquiditeitsblokkade van 25 jaar op 7 juni 2023 geïnitieerd. Het voorstel om de tokens van het team onmiddellijk te vergrendelen, werd gesteund door 82,8% van de Uwerx-ontwikkelaars.

Daarnaast werd een voorstel voor een Test Airdrop, dat gebruikers in staat stelt hun wallet-adressen te valideren, goedgekeurd door 98,2% van de gemeenschap. Het team zal de eigenaarschap van de slimme contracten afzien wanneer WERX op gecentraliseerde beurzen wordt genoteerd.

Chiliz (CHZ) lanceert serieus innovaties om investeerders te behouden terwijl het ook tokens verbrandt. SXP (SXP) lijkt echter een goede week te hebben die verschrikkelijk is geworden, met de recente daling.

Uwerx, daarentegen, beleeft een verdere prijsstijging en biedt nog steeds geweldige bonussen.

Om te genieten van de aankoopbonus van 15%, volgt u de onderstaande links:

Website: https://www.uwerx.network

Presale: http://invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network