OKXTAMADOGE
Persbericht

Tamadoge kondigt listing bij OKX aan – Beste Crypto Presale 2022

Tamadoge zal binnenkort beschikbaar zijn de populaire exchange OKX. De munt zal op 27 september om 13:00 online komen. 

Die listing volgt erg snel na het einde van de crypto presale, dat vorige week met een opbrengst met $19 miljoen werd uitverkocht. 

De investeerders in deze presale kunnen 4 uur voordat de munt een listing bij OKX krijgt de tokens claimen via Tamadoge.io, de officiële website van het crypto project.

Tamadoge getipt als best presterende ICO

De presale van Tamadoge moest eigenlijk nog tot het eind van het jaar duren, maar de 1 miljard tokens waren al in 8 weken tijd volledig uitverkocht. 

Tamadoge is een meme coin met eigen toepassingen. Hierdoor probeert het zich te onderscheiden van Dogecoin en Shiba Inu, die naast de token zelf weinig extra’s bieden. 

Analisten van CNBC voorspellen alvast grote mogelijkheden voor Tamadoge: 

“Dat Tamadoge het in de presale beter heeft gedaan dan de presales van Ethereum en STEPN belooft veel goeds voor de munt. Sommige experts verwachten een groei tot wel 10 keer in 2023 terwijl anderen het zelfs over 50 keer hebben”. 

Tamadoge lost problemen van voorgangers op, zoals de oneindige voorraad munten van Dogecoin en de enorme voorraad munten van Shiba Inu, zonder dat het een echte toepassing heeft. 

Ook op enkele YouTube-kanalen wordt enthousiast gereageerd op Tamadoge, zoals op het kanaal van crypto-analist Jacob Crypto Bury: 

Naast de indrukwekkende OKX listing komen er waarschijnlijk nog enkele andere exchanges bij binnenkort. Mocht je niet op de OKX exchange kunnen handelen, is het wel mogelijk om de munt op de decentrale exchange van OKX te kopen, die listing vindt plaats op 27 september om 19:00 uur. 

OKX biedt nieuwe klanten ook nog de kans op een mystery box ter waarde van maximaal $10.000,-. 

Op de website van OKX staat ook dat TAMA opnames een uur na de listing mogelijk zullen zijn. Wil jij meer weten over Tamadoge kopen op OKX? Bekijk dan de video van het Tamadoge YouTube kanaal: 

https://youtu.be/uSBrrWRmBHA

Nu naar OKX