Persbericht

Newsbit 05-09-2021 13:30 leestijd 3 - 5 min

Terra Credit: vervanging van contant geld en verspreiding van massale adoptie op basisniveau

Terra Credit is gevestigd in Johannesburg, Zuid-Afrika. Het werk aan de Terracredit DAO begon al in 2014. CREDIT lanceerde hun eerste instantie van de blockchain al in 2018. CREDIT 2.0 werd opgeleverd als een DAO in augustus 2020. CREDIT is een team met een lange termijn visie om de planeet te ‘ontbanken’, ze beseffen dat hun werk nog tientallen jaren zal doorgaan. Ze hebben meerdere entiteiten in meerdere landen en kantoren in meerdere landelijke locaties in heel Afrika. Hun veld agenten brengen de unbanked fiat direct in onze blockchain, waardoor ze een digitale cash oplossing hebben met gegarandeerde acceptatie en nul tot weinig fee’s.

Blockchain project en handelsplatform TERRA heeft een heleboel producten aangekondigd en vrijgegeven om zich te richten op de ontwikkeling van digitale betalingsverwerking in ontwikkelingslanden zoals Nigeria. Naast de belangrijkste focus van het project, Credit (CREDIT) gedecentraliseerde cryptocurrency, heeft het bedrijf 8 ondersteunende producten ontwikkeld die elk iets baanbrekends bieden aan verschillende opkomende markten.


Credit lanceerde op 1 september 2021 officieel haar blockchain CREDIT 3.0 – El Salvador!

Het team heeft onder andere enorme stappen gemaakt met betrekking tot deze lancering met opmerkelijke ontwikkelingen zoals;

De lancering van CRC20 en CRC721 (EVM) slimme contacten en Dapps naar het hoofdnet. (Op dit moment is de nieuwe blockchain 8423 blokken gepasseerd, ruwweg 17 weken van productie)

  • Credit heeft ook een portemonnee versie gelanceerd voor alle soorten pcs met een aantal op maat gemaakte versies in de pijplijn. Op dit moment draait het Rasputin testnet parallel aan het hoofdnet. Credit heeft explorers ontwikkeld voor het hoofdnet en het testnet.
  • Credit heeft de accurate api voor coinmarketcap.com ontwikkeld en zal in de komende dagen updates indienen zodra de swap is voltooid.
  • Credit heeft de website terracredit.io volledig herontwikkeld

Dan Ronchese CEO van Credit zei: “De basis van de oprichting en het hele concept van het ontwerp is geweest om de industrieën GAS problemen op te lossen, CREDIT is uiterst betaalbaar op dit moment, maar zelfs als de prijs gaat 1.000.000% plus, smartcontract creatie blijft onder de $ 1,00 en vergoedingen ver onder de $ 0,01. Deze prijs schaalbaarheid zal zien geen verandering in de kosten helemaal tot een waarde van $ 10,00 met een market cap of meer dan $ 20.000.000.000. CREDIT is 7 keer sneller dan zijn directe concurrent, Ethereum, en is vele duizenden malen kosteneffectiever om vandaag, morgen en over 100 jaar te gebruiken. Dit is een sterk gedecentraliseerde POS blockchain voor een snelle adoptie in sectoren die voorheen niet zouden overwegen Ethereum te gebruiken, puur gebaseerd op de kosten die ermee gemoeid zijn. Met CREDIT zijn er geen noemenswaardige kosten en het voordeel wordt nog groter als je bedenkt dat CRC20 en ERC20 smartcontracten identieke bytecode gebruiken. “

Het team heeft met succes contact opgenomen met alle actieve partners en heeft van hen bericht terug ontvangen. Momenteel werken ze de details uit om de swap af te ronden. Credit heeft een aantal korte termijn plannen die niet alleen gunstig zullen zijn voor investeerders, maar ook de massale adoptie op de lange termijn zullen bevorderen. Zoals het acroniem zegt, actie zegt meer dan woorden. Credit heeft het proces in gang gezet van het ontwikkelen van een volledig functionerende web wallet die volledige CRC20 en CRC721 ondersteuning mogelijk maakt, inclusief interactie en creatie.

Hoe lastig dit ook is, de ontwikkeling van de web wallet zal delegaties omvatten om offline staking mogelijk te maken. Het team werkt aan de ontwikkeling van web3- en metamask-functionaliteit in een versie van de Credit-portemonnee.

CRC staat voor Credit Request for Comment, en 20 is de identificatiecode van het voorstel. Dit is een gemeenschappelijke standaard voor het creëren van tokens op de Credit blockchain.

CREDIT 3.0 El Salvador is een sterk gedecentraliseerde blockchain waar er geen enkele inmenging is in transacties en is schaalbaar, ontworpen met massale adoptie in het achterhoofd. De gelijkenis tussen CRC20 en ERC20 is echter zo groot dat hun bytecode identiek is. (Beide protocollen gebruiken EVM – Ethereum Virtual Machine) CRC-20 tokens zijn blockchain-gebaseerde activa die waarde hebben en kunnen worden gebruikt voor transacties (verzonden en ontvangen) CRC-20 tokens worden uitgegeven op het Credit-netwerk.

Met dit in het achterhoofd zal de totale voorraad van Credit met 10x worden verhoogd. Ook zullen alle ERC20 tokens die nodig zijn om te worden uitgewisseld in een verhouding van 1:10 (1ERC20 token – 10 Credit coins). De toename van het aanbod is ontworpen om de schaalbaarheid van Credit als een goedkope smart chain op de lange termijn veilig te stellen en ook om massale adoptie aan te moedigen. Ook alle fondsen die worden aangehouden in uitwisselingen zullen worden omgewisseld in de hierboven genoemde verhouding, d.w.z. 1:10.

Ook zullen alle ERC20 tokens worden verbrand in de publieke Ethereum burnt adressen en zal er geen verdere ondersteuning worden geboden voor ERC20.

Het is het doel van Credit, dat de Credit blockchain al haar huidige gebruikers zal overleven. Het platform ontwerp is bedoeld om de komende generaties te laten profiteren vandaar dat het team ervoor heeft gezorgd dat de blockchain, Credit 3.0 de laagste GAS kosten ooit biedt in termen van wat wordt verkregen in de Crypto ruimte. De nieuwe blockchain biedt de laagste kosten.

Credit heeft Credit (CREDIT) ontworpen om gratis en snelle blockchain gebaseerde betalingen aan te bieden. Credit maakt gebruik van Proof of Stake waardoor elke gebruiker een producent kan worden.

Voor meer informatie over het spannende project van Terra Credit, kunt u terecht op: https://terra-credit.com/

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten