Persbericht

Newsbit 12-09-2022 09:37 leestijd 3 - 6 min

Terra Luna Classic stijgt 17% – Tamadoge presteert nog beter

Het was een paar maanden geleden; Terra Luna was per munt meer dan €100,- waard en er leek niks aan de hand voor één van de populairste cryptomunten. Totdat het in mei dit jaar helemaal mis ging, de munt stortte in elkaar en zakte in een paar dagen van een koers van €80,- naar slechts €1,-. 

Het ging mis met de stablecoins van Terra Luna, deze raakten hun directe link met de dollar prijs kwijt. Dit zou bij stablecoins niet mogelijk moeten zijn; die moeten altijd, wat er ook gebeurt in de markt, precies evenveel waard zijn als de valuta die ze spiegelen. 

Door dat bijvoorbeeld TerraUSD minder dan een dollar waard was, ontstond er paniek bij een deel van de investeerders die snel hun Terra Luna en de Terra stablecoins verkochten. Uiteindelijk zorgde deze paniek ervoor dat de koers van Terra Luna met 99% is gedaald. 

Dat Terra Luna ook zo instortte, heeft te maken met hoe de stablecoins van Terra Luna werken. Je kunt als investeerder namelijk winst maken op de stablecoins als deze boven de €1 uitkomt, investeerders krijgen dan in Terra Luna uitbetaald om de koers weer recht te trekken. 

De munt is inmiddels hernoemd naar Terra Classic en er is een nieuwe Terra Luna coin uitgebracht, die overigens nog niet goed presteert. Terra Classic kijkt wel voorzichtig wat omhoog, zo steeg de Terra Luna koers 17% in de afgelopen dagen.

Is Terra Luna Classic weer op de weg omhoog?

Dan komt al snel de vraag of Terra Luna Classic dit daadwerkelijk door kan zetten en weer in de buurt kan komen van de koers van nog geen half jaar geleden. Voorlopig is dat nog lang niet zo, Terra Luna Classic wordt op dit moment verhandeld voor €0,00016. 

Er is dus nog een extreem lange weg te gaan om weer in de buurt te komen van de ouderwetse koers. Dat zou kunnen als het netwerk zich weer hersteld en de TerraClassicUSD ook weer de vaste waarde van €1 kan behalen, maar voorlopig lijkt dit niet het geval. 

De stablecoin wordt nu voor een aantal centen verhandeld en lijkt zich niet te gaan herstellen. Voor investeerders is het dus nog altijd aan te raden om zeer voorzichtig met de verschillende Terra cryptomunten om te gaan.

Er is een kans dat het netwerk zich hersteld, maar zorg dat je bewust bent van de risico’s die je neemt en pas daar je investering op aan. 

Welke munt stijgt nog harder?

Een stijging van 17% klinkt prachtig, maar er zijn nog mooiere kansen in de cryptomarkt op dit moment. Eén van die kansen is Tamadoge, een gloednieuwe cryptomunt die je alleen nog in een presale kunt kopen. 

In die presale stijgt de prijs van deze token namelijk totdat de munt 3 keer zoveel waard is als op het begin van deze voorverkoop. Dit doen ze door elke keer als er 100 miljoen tokens verkocht zijn een nieuwe batch uit te brengen en de prijs met zo’n 25% te laten stijgen. 

In totaal zijn er 1 miljard van de in totaal 2 miljard tokens beschikbaar tijdens deze presale. De rest van de tokens wordt gebruikt om liquiditeit te verschaffen voor exchanges en om het project de komende 10 jaar te ondersteunen. 

>>>Nu naar de Tamadoge presale<<<

Toekomst van de Tamadoge prijs

Wat er verder met de prijs van Tamadoge gaat gebeuren is afhankelijk van de ontwikkelingen van het Tamadoge netwerk. In de roadmap staan allerlei ontwikkelingen gepland; van nieuwe applicaties tot listings bij centrale en decentrale exchanges. 

Al deze ontwikkelingen kunnen de prijs van Tamadoge verder laten stijgen en de marktwaarde van de munt flink de hoogte in duwen. De marktwaarde van de munt zal op het eind van de presale 38 miljoen dollar zijn als de presale uitverkoopt. 

Als je die marktwaarde vergelijkt met andere meme coins is er nog een grote groei mogelijk. Zo zijn munten als Dogecoin en Shiba Inu respectievelijk 8 en 6,5 miljard euro waard terwijl deze munten geen echte toepassing hebben.

Met eigen Play-to-Earn games, een NFT-store en samenwerkingen met andere metaverses op komst, heeft Tamadoge een grote kans dat de munt meer gebruikt gaat worden. Dit zal de prijs van Tamadoge alleen maar ten goede komen. 

Je kunt in Tamadoge investeren via de website van de cryptomunt. Daar kun je een wallet verbinden en Ethereum of USDT inruilen voor Tamadoge coins, die kun je vervolgens claimen zodra de presale afgelopen is.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten